Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

Beste Mensen, ouders, spelers, Verkeersveiligheid is voor onze club en onze leden van groot belang. Campagnes in verband met dit thema zullen wij ook blijven steunen. Het is immers zo dat...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2020

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2020

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 38ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 28, 29 en 30 augustus 2020. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor...

  • sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

    sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

  • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

    verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2020

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2020

kbc kbc2
   

Na een kerstrust van twee weken zijn we terug van start gegaan. De acht toppertjes van de U6 hadden er allemaal veel zin in. De tegenstand stond er dan ook wat verbaasd bij van hun jong geweld en gedrevenheid. Bij elke Gooreindse tegenstand hebben onze jongens, hun beste inzet gegeven, en met resultaat want vele doelpunten werden gescoord. Ook de vrolijke teamspirit zat er goed in, bij elke penalty zongen ze luidkeels “Deurtje open”, of “deurtje dicht” en klapte bemoedigend bij elke goede en mindere poging.  Als slot mochten ze na hun match, ook nog mee oplopen met de match KSV Wildert – Gooreind, wat voor velen een indrukwekkende en geweldig leuke ervaring was. Kortom onze jongensvan U6 hebben er van genoten, en het was leuk om dit mee te kunnen beleven.

U6 Gooreind 1

U6 Gooreind 2

Na de winterstop van enkele weken met een aantal kerst en nieuwjaarsfeesten achter de rug, wilden onze toppers van de U7 van KSV Wildert vol grinta er weer volle bak ingaan. Er waren  twee wedstrijden, eentje om 12u15 en eentje om 13u30. Eerste waren Vince, Lot, Warre, Joppe, Litse, Jay, Bas en Alexander aan de beurt.
Op beide velden werd er volle goede moed aan de wedstrijd begonnen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er werd langs beide kanten gescoord onder het toeziend oog van Kenny en Jimmy. Dit was al een goede start van 2020.

U7 KSK

 

Op zaterdag 7 december trokken we vroeg in de ochtend we met onze ploeg richting Pulle om daar deel te nemen aan het tornooi. Het was wel een eindje rijden ;-)Daar aangekomen zijn we gelijk de kleedkamers ingedoken om ons klaar te maken voor het eerste wedstrijdje.En wat nu... Er werd gespeeld 5 tegen 5, met keeper EN een echte scheidsrechter!Het 1ste wedstrijdje hebben onze vedetten van paars wit gewonnen, wedstrijdje 2 en 3 zijn ze blijven knokken maar verloren ze nipt.Uiteindelijk moesten onze doorzettertjes nog spelen voor de 3de en 4de plaats. En jaja onze kanjers mogen trots zijn met hun welverdiende 3de plaats!!!

COLLAGE PULLE

Merci aan iedereen voor deze leuke dag!

Groetjes,

U8 – Exc.Essen &            U8 – Nieuw Stabroek

 Team U8 speelde de laatste wedstrijd van ‘de eerste ronde’ thuis tegen respectievelijk Exc.Essen en Nieuw Stabroek. Op het A-veld werden 2 veldjes tegen elkaar opgesteld, waardoor trainer Dirk beide ploegen goed kon observeren. Hij straalde bij het zien van zoveel enthousiasme, voetbaltechnisch vernuft en de monsterscores!

Bent, Floris, Louis, Matteo, Milan, Simon en Wout hakten –mogen we toch wel zeggen– de buren uit Essen in de pan. Volgens hun eigen telling kwamen ze aan een einduitslag van 15-3.

Boris, Mathias, Mil V., Pelle, Sen, Stan en Fille gingen voor hetzelfde scenario met een einduitslag van –ongeveer– 14-2. Ze waren daarbij nog lief voor de tegenstander, want na twee kwartjes stond het al 11-0. Laat ons zeggen dat ze de wedstrijd rustig hebben uitgespeeld.

Team U8, jullie hebben in de eerste helft van ’t seizoen bewezen dat er heel wat kwaliteit in de groep zit. Meer en meer zie je voetbal ‘van achter uit’, zie je passes, zie je voorzetten die worden binnengetikt, zie je corners waarop wordt ingelopen, hoor je jullie roepen naar ploegmaats, maar bovenal zie je veel enthousiasme en spelplezier! Op naar deel twee van het seizoen!

U8 - Exc.Essen

U8 - NieuwStabroek

Buiten het ‘voetbaldomein’ van KSK, op het kunstgrasveld, gaven een deel van onze U8’ers Kalmthout partij. (Eerder op de dag had een ander deel Essen verslagen met duidelijke cijfers blijkbaar.) Bent, Louis, Matthias, Simon, Sky en Fille waren in topvorm. Er werd gekeept door Bent, Matthias, Simon en Sky. Op veld kennen de meesten hun favoriete positie, al wordt er ook nog stevig gewisseld door de begeleiders. In het eerste deel liepen ze uit tot een 1-4-voorsprong. Het derde kwartje werd het lastiger en kwam Kalmthout terug tot 4-4. Wildert had het merendeel balbezit en creëerde de meeste kansen, maar scoren was lastig. Toch werd het 4-5. Kalmthout scoorde aan 100% en kwam telkens terug met volgend scoreverloop: 5-5, dan 5-6, 6-6 en tenslotte 6-7 voor onze Wildertse strijders. Knap gedaan, kerels!

Kalmthout - U8

Met 8 spelers trokken onze U7’ers naar Kalmthout. Op twee veldjes werd er (om niemand te lang in de kou te laten wachten) 4 tegen 4 gespeeld ‘op het grote veld met de tribune’. Onze enthousiastelingen gaven weer het beste van zichzelf. Ploeg 1 bestond uit Louîz, Jay, Joppe en Bas. In de tweede ploeg stonden Vince, Warre, Matthias en Gus. Voetbaltechnisch zie je echt de hand van de coaches waarbij ze willen voetballen van achteruit, passeren naar elkaar en proberen mooie acties op de mat leggen. Zeer leuk om ze bezig te zien, want aan inzet en spelplezier geen gebrek hoor!

Kalmthout - U7 1

Kalmthout - U7 2

U6 4

De allereerste match van onze debutantjes begon met het nemen van de individuele en groepsfoto van de ploeg. Iedere speler was van de partij op deze zonnige dag. Vol goede moed begonnen ze aan de verschillende partijtjes tegen Heibos.  De ploegjes werden gevormd en de wedstrijdjes konden beginnen. We zagen dat iedereen zijn beste beentje voorzette. Finn B., Younes, Matteo, Finn V., Wout, Kamil, Mil, Corneel, Stan en Dylano speelden hun wedstrijdjes, in het begin nog wat onwennig voor sommigen, maar iedereen groeide in de wedstrijd. Er werden veel doelpunten gescoord, bij beide ploegen, en iedereen had er heel veel plezier in. Op het einde werden er nog penalties genomen, waarbij er wel gescoord werd, maar zagen we ook veel potentiele keepers die veel ballen stopten.

Hierna kwam natuurlijk nog de Hi-five ronde met de talrijke supporters die alle debutantjes kwamen steunen. Het was een leuke middag. Op naar de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar!

U6 1           U6 3

U6 2

U6 5

Lekker fris, maar onder een zalig herfstzonnetje gaven een deel van onze U8-toppers (met gelegenheidscoach Danny van de U7) Berendrecht partij in een wedstrijd die leuk en snel ‘op en af’ ging. Hoewel onze spelers stilaan naar een vaste positie toegroeien (lees: ‘op die plaats vinden ze dat ze het beste zijn’) werkten we deze wedstrijd toch af met stevig wisselende posities. We speelden met 4 verschillende keepers Bent, Liam, Floris en Matteo, die het zeker allemaal niet verkeerd deden. Verdedigers waren vooral Sen, Mil H. en Floris die stevig hun mannetje staan als staart. Op de vleugels zien we vaak Louis, Mil H. of Fille verschijnen die daar met hun acties de tegenstanders voorbij dribbelen en een voorzet geven of voor eigen succes gaan. Piloten van de partij waren Liam, Matteo en Bent die zich overal tussenwringen of nog net hun voetje tegen de bal kunnen zetten om zo te scoren. Even liepen we uit tot een 5-2-voorsprong, maar tegen het einde van de wedstrijd werd het toch nog spannend. Interim-stagecoach Danny kende heel snel alle namen, moedigde de spelers aan en stuurde onze boys uiteindelijk naar een 7-6-overwinning. Knap gedaan, mannen!

Groeten Tim

U8Berendrecht

Ze hadden er veel zin in, onze toppertjes. Na 10 min goed gespeeld te hebben in de gietende regen, was het even tijd om te schuilen. Daarna nog eens 10min en toen werd er toch besloten dat het te nattekes was en hebben onze doorweekte U7 tjes de penalty's getrapt. Een korte, natte match maar toch hebben ze alles gegeven. 

Goed gedaan! 

IMG-20191103-WA0000

IMG-20191103-WA0001

IMG-20191103-WA0002

U7 Achterbroek

U7 heibos 1Met 14 spelertjes vertrokken we op een regenachtige zaterdagmorgend 19/10 naar Heibos. Even twijfel of het zou doorgaan maar eens ter plaatse klaarde het snel op.  Iedereen had er weer veel zin in. En dat was ook op het veld te merken. 

Er werd knap gevoetbald : passen geven, keepen, scoren, en dan high five natuurlijk ! De trainers keken en zagen dat het goed was ;) Nog een aantal penalty’s en iedereen kon met een goed gevoel naar huis gaan. Wat is voetbal toch een mooie teamsport ! Bedankt weer voor de fijne sportieve zaterdagochtend !

 

 

U7 heibos 2           U7 heibos 3

De voetbalsterren van de U8 waren tijdig aanwezig zaterdag. Ze zagen er ook allemaal piekfijn uit. De haartjes strak gekamd of bewust met gel door elkaar gehaald… Het was te zien dat de teamfotograaf een bezoekje ging brengen aan onze kleppers! Na de fotoshoot werden twee groepjes gemaakt. De ene ploeg speelde tegen Exc.Essen (daar gaat vast nog iemand verslag van maken :-p); de andere helft gaf Kalmthout partij. Aanvankelijk leek het nog gelijk op te gaan, maar al snel bleek “de Wuldert” een pak sterker dan de mannen van Sportpark Heikant. Opnieuw –dit zien we nu al enkele weken– werd er goed gevoetbald. Individuele acties worden meer en meer gevolgd door een pass of voorzet. Wanneer die dan afgewerkt wordt, gieren de supporters van de pret. En de trainer-begeleiders genieten er uiteraard ook van! Sommige supporters beloofden al spelenderwijs geldbedragen aan andermans zonen waarop Stan het niet leuker vond om na elke goal of goede actie even een knipoogje en een geldgebaar naar zijn pa te gooien. Schitterend beeld! Er werd gewag gemaakt van een 13-3-overwinning voor onze boys en dat zal er niet ver naast zitten denken we. Wederom knap gedaan, Bent, Floris, Liam, Mathias, Matteo, Stan, Wout en Fille!

Groeten

Tim

U8 KSK1U8 KSK2

U7 derby4

U7 derby5

Na de voorbije regenachtige dagen was het eindelijk nog eens droog en stonden er vandaag 2 rasechte derby’s op het programma voor onze U7.

Horendonk met 3 en Kalmthout met 2 ploegjes waren afgezakt naar de Steenovenstraat.

Het trainerskwartet stond vandaag maar op één enkele kracht, maar met de uitstekende richtlijnen van Kenny en enkele papa’s werden onze jongens vol goede moed de grasmat opgestuurd.

4 ploegjes van 3 en 1 van 4 maakten het de tegenstanders knap lastig. Er werd zeer vlot gepasst, gedribbeld, gekeept en natuurlijk doelpunten gemaakt.

De truitjes werden nat gemaakt, en door de aanmoedigingen van de talrijk opgekomen supporters kon iedereen een extra tandje bijsteken. De doelpunten vlogen ons om de oren, niets dan blije gezichten waren er te zien.

Knap gedaan gasten!

 

U7 derby1

U7 derby2

U7 derby3

U7 rendrecht3

Op zaterdag 28 september trokken onze U7 toppers Warre, Joppe, Lot,
Lander, Lowie, Mathis (keeper) en Mats naar Berendrecht.  Ondanks het echte herfstweer hebben ze prima gevoetbald. 

U7 rendrecht2       U7 rendrecht1

 

Af en toe een swish swish dansje en een bloemenkee van Lot, maakte dat het ook nog een gezellige middag was.

 

TOPPIE jongens!

Zaterdagochtend om 8u50 vertrokken we met 7 enthousiaste spelertjes richting Loenhout. Naar de kleedkamers om ons klaar te maken. Ooh wat groot is het hier allemaal in Loenhout !!! Klaar om op te warmen!  Net voor de wedstrijd worden we nog getrakteerd op een flinke regenbui maar dit hoort erbij natuurlijk. Om 10u zijn we dan ook uitgeregend aan onze match begonnen. Raar maar waar de grijze regenwolken trokken ver weg over Loenhout.  De spelertjes waren allen aan elkaar gewaagd! Het was spannend tot de laatste minuut. Zowel de aanvallers, als verdedigers hebben weer hun uiterste best gedaan.  Na de match nog even penalty’s trappen en natuurlijk ook nog even onze trouwe supporters begroeten met onze klappende handjes.

Na een lekkere douche was het tijd voor een welverdiende versnapering!

Groetjes,

7 spelers van ons U8-team trokken naar Loenhout waar het zonnetje op ons wachtte. De begeleiders stonden in hun vest en met zonnebril langs de kant in het eerste kwartiertje. Daarna gingen de hemelsluizen open en werd de regenjas hun deel. In de eerste twee kwartjes gingen onze U8’ers er weer stevig tegenaan, met veel doelpunten tot gevolg. Binnentikkers, uitgevoetbalde acties of verre afstandsschoten: alle soorten doelpunten werden gesmaakt door de supporters. Het derde kwartiertje verliep iets moeizamer waardoor Loenhout zich terug in de wedstrijd kon knokken. Tijdens het vierde en laatste kwart zetten onze boys orde op zaken. Ons gevoel was natuurlijk weer dat we meer hebben gescoord dan de thuisploeg, maar de scheidsrechter hield het op 10-10. Goed gespeeld hoor Boris, Mil V., Pelle, Sen, Sky, Vince en Fille!

Loenhout-Wildert 2

 

"Wat een stralende dag voor onze spelertjes! Toen iedereen van start zou gaan werd er toch nog even snel beslist dat ze 5 tegen 5 zouden gaan spelen, iets wat nieuw was voor ons team. Ook de goals moesten voor deze opstelling verder uit elkaar.

Maar dat mocht de pret niet drukken. Want aanvallen deden ze direct en ook het samenspel ging vlot en soepel. Na de eerste twee matchen van 10 minuten stond Wildert aan kop. Wat waren de meegebrachte ouders en familie toch enthousiast!

In de tweede helft scoorde Stabroek nog twee punten en toen werd het spannend. Want gingen onze spelertjes zorgen voor nog een winnend punt of zou hun tegenstander het spel naar gelijkspel brengen?

Tijdens de laatste tien minuten moesten onze spelers nog even flink doorbijten want Stabroek kwam toch uiterst dicht bij de goal.

Kortom de eindstand 3/2 voor Wildert. In een opstelling die nieuw was toonden onze spelertjes grootte flexibiliteit. Ondanks de acrobatische val partijen, heeft Wildert vol enthousiasme deze match voltooid."

Met 7 enthousiaste U7-spelertjes tekenden Wildert present op Nieuwmoer. Omdat we ruim op tijd waren, konden onze spelers heel uitgebreid opwarmen. De meesten moesten ingetoomd worden om niet al compleet uitgeput aan de matchkes te beginnen.

Met veel inzet en plezier begonnen ze aan hun reeks van vier korte wedstrijden tegen de U7 van Nieuwmoer. Er werd leuk en goed gevoetbald met doelpunten voor beide ploegen. De zon was volop aan het schijnen, dus werd er op en naast het veld ook goed gedronken.

Na een dik uur spelen, was het tijd voor penalty’s en het ererondje om de supporters te bedanken.

Zonder twijfel was het weer top!

U7 nieuwmoer2019

 

Een delegatie van de U8 moest al vroeg uit de veren, want er stond een 09u30-wedstrijd op Wuustwezel op de planning. De 9 gemotiveerde spelers gingen er stevig tegenaan.

In het eerste kwartiertje werd er zeker een keer of 6 gescoord door onze paarse strijders, met tussendoor enkele tegendoelpuntjes. In het tweede kwartiertje was het even zoeken naar de organisatie en kon Wuustwezel enkele keren tegenprikken. Het derde en vierde kwartier ging stevig over en weer met veel doelpunten aan beide kanten.

De score bijhouden was bijna niet meer te doen. Na de wedstrijd liepen de meningen bij de spelers uiteen over de uitslag: 10-14, 18-18, 19-20,… Wat er ook van waar is, Boris, Mil H., Floris, Milan, Louis, Stan, Vince, Simon en Fille hebben zich geamuseerd en ook wel net iets meer gescoord dan de thuisploeg denken we hoor. Knappe acties en passes, mooie dribbels, stevige duels, veel doelpunten, een loopje langs de supporters, een bonnetje en een lekkere hotdog, chips of fanta… alles was weer aanwezig voor een toffe voetbalvoormiddag!

ww-wildert U8

Groeten

Tim

U7 2019-4

Wat een stralende voormiddag … onze spelertjes zijn al vroeg in de weer en zien er allemaal op hun best uit! Vol goesting staan ze allemaal al om 9u op het veld klaar voor een thuiswedstrijd. Maar voor dat ze aan de wedstrijd kunnen beginnen, is het eerst nog tijd voor foto’s. Eén voor één poseren ze bij de bal voor een individuele foto. De mooiste glimlach komt boven bij iedere speler. Daarna is het nog tijd voor de groepsfoto. Alle twintig spelertjes nemen plaats met daarachter hun fantastische trainers Danny, Jimmy, Jelle en Kenny. ‘Cheese’ en voila dat is weeral gebeurd. Nu tijd voor het échte werk. Opnieuw toont elke speler het beste van zichzelf en laten ze zien wat ze waard zijn. Er wordt weer heel wat gedribbeld, al hebben we toch ook wel een sterke tegenspeler. We laten ons niet doen en gaan recht op het doel af. Een aantal goals later is het dan tijd voor een korte pauze. Even de dorst lessen, wat zeker nodig is op zo’n warme dag, en er terug tegenaan. Wat zijn de trainers, mama’s, papa’s en vele supporters allemaal weer fier op dit geweldig U7-team!

U7 2019-1

U7 2019-3         U7 2019-2

 

Met 8 supergemotiveerde U7'tjes trokken we zaterdag naar Hoevenen.

Louiz, Stef, Joppe, Warre, Lars, Jay, Lenn en Matthias gaven het beste van zichzelf!

Zelfs toen de hemelsluizen beslist hadden om helemaal open te gaan... Dapper gingen ze door terwijl de trouwe supporters toch even gingen schuilen ;-)  Ze maakten vele doelpunten en natuurlijk veel plezier!  Bij de penalty's werd er vlot gescoord door onze voetballertjes maar ook flink wat ballen door onze dappere keeper tegen gehouden.  Het waren leuke, spannende matchkes om naar te kijken.

Super goed gedaan jongens!

Tjik tjak vollenbak hop naar de volgende matchkes!!!

u7 Hoevenen

Na de wedstrijd van de U7 op Brecht was het de beurt aan (een deel van) onze U8! De andere ploegmaats gaven vroeger op de ochtend Hoevenen al partij, maar nu was het aan Floris, Liam, Mathias, Mil H., Pelle, Sky en Fille om het tegen Brecht op te nemen. Op papier was Brecht een ‘niveau 2-ploeg’, maar dat viel helemaal niet op. Al snel scoorden we de eerste doelpunten, al vlogen er ook wel enkele in ons doel. Onze spelers bleken het minst vermoeid na de eerste schoolweek, want ze bleven er maar voor gaan. Met een knappe inzet, goeie acties en veel doorzettingsvermogen scoorden we er uiteindelijk twee meer dan de thuisploeg! “Een mooie wedstrijd om naar te kijken”; klonk het langs de zijlijn bij de talrijk opgekomen supporters. Prima gedaan, jongens! Na de wekelijkse penaltyreeks (daar moeten we precies nog eens op trainen ☺) volgde de supportersgroet, een verfrissende douche én het bonnetje natuurlijk!

U8-Brecht

Na de eerste schoolweek stond voor 9 kersverse eersteklassertjes een uitmatch in Brecht op de planning. Van vermoeide gezichtjes of lome benen was geen sprake, want onze 9 spelers waren uiterst gemotiveerd om te voetballen. Alle stress en spanning van die eerste septemberweek werd weggespoeld met veel inzet, een grote dosis enthousiasme en ontelbare doelpunten! Op twee veldjes werd 3 tegen 3 gespeeld waardoor er voortdurend gewisseld kon en moest worden. Traditiegetrouw werd er afgesloten met een penaltyreeks waarop duidelijk getraind was, want de ballen zoefden bijna allemaal in doel. Op vraag van de spelers volgde nog tweede penaltyreeks, maar die was al heel wat minder. ☺

Heel knap gespeeld vandaag, Alexander, Bas, Lander, Litse, Lowie, Mats, Twan, Vince en Gus! Dat verdiende (alweer) een bonnetje!

U7-Brecht

Ook dit seizoen bieden wij als voetbalvereniging Multimove aan.

Multimove is voor kinderen van 3-8 jaar in de turnzaal van Wigo op woensdagnamiddag.

Het is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen om de motorische ontwikkeling te stimuleren via 12 verschillende bewegingsactiviteiten. 

Dit is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen met als bedoeling bij kinderen een gehele motoriek te ontwikkelen in plaats van een sportspecifieke motoriek.

De lessen zullen gegeven worden door twee spelers uit onze eigen voetbalvereniging,

namelijk Sander Van Gool en Senne De Crom

2019 multi

Voor meer informatie kan u bij hen terecht:

Sander Van Gool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Senne De Crom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Meer weten? http://www.multimove.be/

multimove

Veel sportplezier!

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 19 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert