Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

  We leven in de tijden van communicatie. Onze voetbalclub, het bestuur, de trainers en afgevaardigden doen er alles aan om open te communiceren met spelers, hun ouders, vrijwilligers,...

De beste manier om te supporteren?

De beste manier om te supporteren?

Uit het beleidsplan van KSVW : De betrokkenheid van de ouders vinden wij zeer belangrijk bij een club als KSV Wildert.  Wij verwelkomen u dan ook van harte. Maar weet dat u ook een...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 37ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon” op 23, 24 en 25 augustus 2019. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de...

 • Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

  Goede communicatie om te kunnen voetballen bij KSVWildert

 • De beste manier om te supporteren?

  De beste manier om te supporteren?

 • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

  verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

 • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

  online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2019

kbc kbc2
   

Afgelopen zaterdag 12 januari werden we verwacht op het veld van Excelsior, in het hol van de leeuw. Nadat zij vorige week bij ons te gast waren gingen we met slechts een half team van onze spelertjes die kant op. Het weer hadden we deze keer niet mee maar dat deed niks af aan het enthousiasme van onze spelertjes, op het veld van Essen stonden immers echte goals op hen te wachten. De tegenpartij had tegenover vorige week duidelijk merkbaar in gestalte afgenomen en het veldoverwicht lag dan ook overduidelijk bij ons. Er werd op de meeste veldjes aan de lopende band gescoord door SVW. Hier en daar waren zelfs enkele hele mooie combinaties te zien, daar was dan ook speciaal op getraind volgens sommige van de aanwezige hulptrainers. De aanhoudende regen zorgde echter voor heel wat koukleumen op de veldjes en er werd dan ook beslist om iets eerder de wedstrijd te staken. De lekkere warme douche na dit avontuur was duidelijk voor heel wat spelertjes het welverdiende hoogtepunt van de zaterdag.

Proficiat jongens en op naar volgende week.

Jan

KSV Wildert- Excelsior Essen: U6 (6 januari 2019)

6 januari, in de Steenovenstraat kwamen er geen drie koningen op bezoek, maar wel 12 strijdvaardige rode krijgertjes van Excelsior Essen! 

U6 2019 1

Na de overvloed van spijs en drank van de voorbije weken, was het wel weer tijd voor wat sportiviteit.  Onze 18 enthousiaste voetballertjes in het paars hadden er zin in en stonden met gezonde zenuwachtigheid klaar om er tegen aan te gaan. 

Herman gaf het startsignaal en op verschillende veldjes stormden 2 paarse en 2 rode voetballertjes gretig naar de bal. Zonder al te grote botsingen was een uurtje ‘alles geven’ gestart. Er werd sportief en met plezier gevoetbald.

 

Een paske langs links, een dribbel langs recht, er werden langs beiden kanten ballen afgepakt, gescoord en high-fiven gegeven. 

 U6 2019 2

Na een 20-tal minuutjes moest er even bijgetankt worden en de batterijen  werden terug opgeladen. De spelertjes begonnen rond te crossen en tikkertje te spelen, tijd dus om er terug aan te beginnen. De tweede helft ging verder, zoals de eerste was geëindigd, met veel inzet, plezier en sportiviteit.

U6 2019 3

Na de match nog even de supporters bedanken om daarna trots met de ‘grote’ sjotters het veld op te lopen.

U6 2019 4

Allemaal kwamen ze met gezonde blozende kaken van het veld, iedereen had een topnamiddag gehad.

 

Met sportieve groeten,

Alexander 

Op Woensdag 19/12 speelden onze U13 een onderonsje tegen de U15 om het jaar af te sluiten. Uiteraard deden we dit in een warme kerstfeer op een sportieve manier. Helaas werden we al snel geconfronteerd met een zware kwetsuur van Marijn. Langs deze weg wensen we hem alvast een spoedig herstel.

Toch werd het dankzij de vrijwillge hulp van vele ouders een warme gezellige avond. Na de wedstrijd werden onze spelers nog getracteerd op een lekkere professioneel gebakken hamburger!

Het werd een fijne, gezellige avond! Hartelijk dank daarvoor.

We wensen jullie alvast prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019!

kerstU15 1

 kerstU15 2 kerstU15 3 kerstU15 4

 kerstU15 5 kerstU15 6 kerstU15 7  

kerstU15 8 kerstU15 9 kerstU15 10

kerstU15 11 kerstU15 12 kerstU15 13

kerstU15 14         kerstU15 15          kerstU15 x

 

Exc Essen U72

 

Op zaterdag 15 december stond het allerlaatste wedstrijdje van 2018 op het programma.

Exc.Essen vroeg ons om een vriendschappelijke wedstrijd te komen spelen om het jaar af te ronden.

Onze brede kern bleek al stilletjes in kerst –en wintermodus te verkeren, want we geraakten nog amper aan 6 spelertjes om te gaan voetballen bij onze buren uit Essen.

Fleur, Liam, Milan, Sen, Stijn en Fille gaven ondanks de koude en het reeds harde veld toch het beste van zichzelf.

In 4 deeltjes van +/- 12 minuten ging het stevig over en weer en genoten onze voetballertjes ervan!

Exc Essen U71

 

 

Na de gebruikelijke penaltyreeks kregen ze zelfs een medaille, wat het helemaal af maakte natuurlijk!

Nog eventjes dat bonnetje inwisselen voor iets lekkers in de kantine en dan voldaan naar huis!

Afgelopen vrijdag waren onze jongens U15 te gast bij de opnames van "kick-off", een progamma van Play Sports. Voor de opnames mochten we ons amuseren in de publieksbar met 2 shotterkassen. Daar kregen we ook nog lekkere pizza's aangeboden. Wat later op de avond werden we professioneel begeleid naar de studio's door Jan-Bart (publieksanimator).

Daar ontving Gilles De Coster huisanalisten Geert De VlliegerEric GoensLudo Vandewalle en Dennis Van Wijk aan tafel. 

Met bekentenissen van Dennis tijdens de opnames haalde we de voorpagina's van kranten en kwamen we nog eens extra in het nieuws!

telenet bezoek U15

Het werd een zeer fijne avond ! Dankjewel aan Telenet Play Sports !

Op zaterdag 6 oktober trokken we met 8 spelertjes richting Horendonk. (Onze andere wedstrijd op Meerle ging niet door wegens forfait van de tegenpartij.)

Op twee veldjes werd er 3 tegen 3 gespeeld.  Op het ene veld speelden Mathias, Quinn, Louis en Sen tegen Horendonk. Op het andere veld namen Stan, Mil, Simon en Fille het op tegen Den Uil.

In korte wedstrijdjes werd er toch stevig gevoetbald en werden er erg veel doelpunten gescoord. Na 20 minuutjes wisselden we de teams. Stan, Mil, Louis en Sen speelden dan samen. Simon, Quinn, Mathias en Fille vormden het andere ploegje. Ook in die 20 minuten werd er nog vlot gescoord, al ging het tempo een beetje omlaag. Het zalige weertje zorgde voor vermoeidheid bij sommige spelers die naar het einde toe leken af te haken, al kan het zwarte zand op het nabijgelegen afgereden maïsveld daar ook iets mee te maken hebben… Traditiegetrouw sloten we af met een penaltyreeks waarbij elke speler van Wildert even ‘kip’ mocht staan (zoals ze het ‘keeper staan’ zelf meestal omschrijven). Na een rondje (of twee) langs de vele supporters wachtte de douche, maar vooral dat oververdiende bonnetje.

Goed gespeeld, U-zeventjes!

Tim Van Tichelen, papa van de Fille

We starten de wedstrijd met Nand in de goal. Door de talrijke opkomst hebben we 3 wissels.
Het eerste kwartier gaat gelijk op en wordt er langs beide kanten gevochten voor de bal en gescoord.
Langs de vleugels of rechtstreeks naar de piloot proberen we eruit te komen maar de tegenstander laat dit niet zomaar gebeuren.
Na het tweede kwartier is het aan Scott om in de goal te staan.
Olivier laat verstaan dat zijn mannetje hem aan kant zet, maar laat dit niet gebeuren door volop voor de bal te gaan.
Door een super redding van Lennert bezeert hij zijn knie en wordt hij vervangen.
Na een kleine dip tijdens het 3de kwartier weten onze gasten de draad weer op te pakken om te eindigen met een klein verschil.
Het laatste kwartier staat Luca in de goal en wordt er nog goed gevoetbald.
De sfeer en inzet was weer top, goed gewerkt jongens!

Vandaag weer een match van onze coole jongens tegen Zoersel.

Het weer zat heel goed mee.

Ons team ging er met zen allen voor!

Het winnen is niet belangrijk maar de groepssfeer was weer op en top!!

Spijtig eindigden ze met een 7-8 maar ze winnen zeker de prijs van het beste team!! 

Verslag van Scott

We zijn heel nat geworden en we moesten al vroeg uit bed ( voor de vakantie )

Maar we hebben alle wedstrijdjes gewonnen, dus het was een superleuk tornooi !!

De medaille, die we kregen, is één van de mooiste.

En de frietjes aan het einde waren erg lekker ;)

 

Een kort verslag van Lennert zelf.

U7 A en B – Excelsior Essen vs KSV Wildert

Onder een stralende ochtendzon mochten onze U7’s het seizoen op gang trappen bij de buren van Excelsior Essen. Na een grondige opwarming en een laatste woordje uitleg van trainers Dirk en Glenn konden ze er dan eindelijk aan beginnen omstreeks 10 uur.

Op het ene veld werd de ploeg gevormd door Milan, Fleur, Stijn, Sen, Wout en Vince. Op het tweede terrein waren het Mil, Fil, Jonas, Mathias en Boris die de strijd aangingen. En gestreden werd er!

Wat nu juist de uitslagen waren zullen we vermoedelijk nooit meer weten, maar één ding is zeker; de supporters werden verwend. Er werden langs alle kanten veel mooie doelpunten gemaakt en de inzet van alle jongens en meisjes was bewonderenswaardig.

Na een uurtje voetballen, een penaltyreeks en de deugddoende douche ging het dan nog richting kantine voor een welverdiende hotdog en een drankje. Goed gedaan gasten!!

U7 1

Ook dit seizoen bieden wij als voetbalvereniging Multimove aan.

Multimove is voor kinderen van 3-8 jaar in de turnzaal van Wigo op woensdagnamiddag.

Het is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen om de motorische ontwikkeling te stimuleren via 12 verschillende bewegingsactiviteiten. 

Dit is een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen met als bedoeling bij kinderen een gehele motoriek te ontwikkelen in plaats van een sportspecifieke motoriek.

De lessen zullen gegeven worden door twee spelers uit onze eigen voetbalvereniging,

namelijk Sander Van Gool en Senne De Crom

2018 Multi

Voor meer informatie kan u bij hen terecht:

Sander Van Gool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Senne De Crom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 Meer weten? http://www.multimove.be/

multimove

Veel sportplezier!

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert