Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

Beste Mensen, ouders, spelers, Verkeersveiligheid is voor onze club en onze leden van groot belang. Campagnes in verband met dit thema zullen wij ook blijven steunen. Het is immers zo dat...

De Jartazi webshop van KSV Wildert

De Jartazi webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

opruimactie op onze website

opruimactie op onze website

Beste website bezoekers, Eind juni zal de website volledig gearchiveerd worden.  Met andere woorden, wil je nog verslagen, groepsfoto's, uitslagen en klassementen, of...

Jeugdtornooi A. Van Hoydonck / A. Van Loon 2018

Jeugdtornooi A. Van Hoydonck / A. Van Loon 2018

In augustus organiseert KSV Wildert de 36e editie van het jeugdtornooi A. Van Hoydonck / A. Van Loon. Dit alles zal doorgaan op 17,18 en 19 augustus op de terreinen aan de...

lidgeld seizoen 2018-2019

lidgeld seizoen 2018-2019

Beste spelers of ouders, Het huidige seizoen is nog maar net afgelopen maar toch zouden we al willen aankloppen voor het lidgeld voor volgend seizoen. Het lidgeld voor volgend seizoen zal...

 • sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

  sport en verkeer : smartphone gebruik achter het stuur

 • De Jartazi webshop van KSV Wildert

  De Jartazi webshop van KSV Wildert

 • opruimactie op onze website

  opruimactie op onze website

 • Jeugdtornooi A. Van Hoydonck / A. Van Loon 2018

  Jeugdtornooi A. Van Hoydonck / A. Van Loon 2018

 • lidgeld seizoen 2018-2019

  lidgeld seizoen 2018-2019

kbc kbc2
   

De laatste thuismatch voor onze spelertjes van U8. De ploeg van trainers Maarten, Danny & Tom moesten tegen Gooreind. Ook een ‘paarse’ ploeg dus de rode hesjes moesten aan. Immanuel stond in de goal. Luca, Bent, Tibo & Thein begonnen aan de aftrap. Olivier was invaller. We hebben een leuke match gezien, met veel goals. Luca scoorde als eerste voor Wildert en maakte nadien nog eens een goal. Bent is vandaag topschutter met 3 goals. Maar ook Olivier en Thein konden een bal in de netten van Gooreind schieten. We kregen nog vele kansen die op de paal of net naast gingen. Ook keeper Immanuel deed zijn best en kon een paar prachtige reddingen maken, maar het heeft niet mogen baten. De eindzege was voor Gooreind, 7-13.   

Het leukste van de laatste thuismatch was misschien wel de frietjes met curryworst na de match. Al onze spelertjes konden lekker smullen. Maar ook de broertjes en zusjes mochten mee aanschuiven aan tafel. Het heeft hen gesmaakt. Bedankt trouwens trainers voor deze leuke lekkernij. En ook bedankt voor de mama’s die hierbij geholpen hebben.

Nu nog enkele tornooikes en dan sluiten we ons weeral leuke seizoen af.

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de Paars-Witte Duiveltjes trokken ten strijde richting de Haaj.Simon, Wout, Mil, Vince, Mathias, Louis, Sen, Floris, Milan, Lowe en Matteo waren allemaal mooi op tijd. De ondertussen routine geworden verkleedpartij verliep vlekkeloos en iedereen begaf zich naar de wedstrijdvelden.Herman riep iedereen bijeen om de strategie te bespreken en daarna werd er nog enkele minuten bloemetjes geplukt en jawel, het startschot werd gegeven.Vier ploegen van twee personen en één ploeg van drie begonnen met volle moed aan de wedstrijden. Al snel had het ploegje van Simon en Wout 2 goals gescoord. Ook op de andere veldjes gingen de ballen in grote getale tussen de 2 palen. Maar na enkele minuten werd het al duidelijk dat de wedstrijden niet zomaar gewonnen konden worden. Na het heen en weer geloop zien die goals er ook hetzelfde uit en gingen er enkele ballen binnen als own goals!Het kan natuurlijk ook gelegen hebben aan de laag hangende zon of aan de paars-groene tenuekes van de tegenstanders die bizar hard op de paars-witte van ons gelijken. Enfin, voetbal is dan ook een heel moeilijke discipline.Na de wedstrijden was de verwarring volledig verdwenen. Tijdens de penalty's wist dan ook iedereen in welke goal er moest gescoord worden. De vreugde was weer groot en de ene na de andere bal ging binnen.Na de cool-down met een AA drankje en enkele pintjes voor de ouders ging iedereen moe maar voldaan terug naar de thuisbasis.

Hop naar de volgende match! Papa van Floris

2018-04-20 8-04-08

Alle spelertjes tijdig op post voor hun allereerste tornooi van hun ‘voetbalcarrière’ : Sen, Simon, Louis, Mathias, Matteo De Bock, Milan, Levi, Floris en Stijn. Op dit jeugdtornooi waren het de allerkleinsten die het hoogste aantal matches toebedeeld kregen, namelijk 5. De sfeer zat erin, een fijn team vol energie en bemoedigende supporters aan de zijlijn. De taak als keeper was ook zeer geliefd, met wel échte keepers-handschoenen. Weinig tijd om te rusten maar af en toe een korte pauze om even op adem te komen, en ……met zelfs een energierijke versnapering van Mathias voor zijn 6e verjaardag. Dikke proficiat.
Naarmate de match’kes vorderden, werden we sterker en sterker, mede dankzij onze geweldige coaches natuurlijk. Dit zie je duidelijk aan de behaalde resultaten :
1. Brasschaat – Wildert : 5 – 0
2. Wildert – Excelsior Essen : 0 -3
3. Gooreind B – Wildert : 3 – 0
4. Gooreind A – Wildert : 0 – 2
5. Loenhout – Wildert : 2 – 3
Op het einde van het tornooi werd iedereen beloond met een ‘gouden’ medaille, wat een overwinning !  Een grote schat om veilig op te bergen. We weten alvast dat er vanaf nu elke nacht onder het hoofdkussen liggen, zodat er zeker niets mee kan gebeuren en…….ze gaan er ook nog eens extra van blinken.
Op naar het volgende tornooi.

2018-04-13 11-44-01

De weergoden en het tijdsschema waren onze U6’ers gunstig gezind.  Er waren regenbuien vlak voor de eerste en vlak na de laatste match, maar tussendoor konden onze krijgertjes hun wedstrijden in een ideaal voetbalweertje afwerken!

Bent, Brent, Jill, Jonas, Kobe, Lowe, Mil, Stan en Vince waren de spelertjes die vandaag de paars/witte kleuren verdedigden.  En dat deden ze met verve!

Onder de deskundige leiding van coach Herman werden achtereenvolgens Brasschaat, Kalmthout, Loenhout en Wuustwezel partij gegeven.  Helaas zijn de notities van uw verslaggever verloren gegaan waardoor we de uitslagen niet meer kunnen meegeven, maar dat ze het goed gedaan hebben staat vast!  Voor de talrijk opgekomen supporters langs de zijlijn was het een waar genoegen om ons ploegje zo enthousiast in actie te zien….  Sfeer en gezelligheid 10/10!!

Na een geslaagd tornooi, een snoepje, drankje en een mooie medaille om de hals ging het dan weer richting Wildert met de herinnering aan een vermoeiende, maar geslaagde namiddag.

Uw verslaggever, Kristof Mertens

U6 KSK2

Op de eerste mooie zaterdag van 2018 hebben we genoten van het weer, de spelers en hetamusement. Alle spelers waren enthousiast om vijf tegen vijf te spelen. De tegenpartij was met 8 dus waren er twee velden gezet om ons niet te vervelen. Het ene veld met vijf en het andere met drie.Van het eerste tot het laatste moment hebben de heren en dame alles gegeven. De tegenpartij viel vooral op door hun 85 jarige bloed fanatieke trainer. Met gedrevenheid en ijzeren discipline leidde hij zijn team. Het vliegtuig werd telkens snel in positie gezet, bij een beetje prutsen moesten de Brasschaatse piloten pompen. Maar het enthousiasme zat er telkens in, alle spelers hebben waardig verdedigd en gaven de moed niet op. Zoals onze 85 jarige nieuwe vriend zei: “De goals komen later, en ze worden alleen maar groter.” Jill, Matteo, Matteo B, Mill, Stijn, Milan, Wout en Bent vliegen er de volgende keer zeker en vast weer zo straf in!

U6 br1

U7 capellen

U7 op naar Kapellen

Vanmorgen vertrokken onze jongens en meid van de U7 op weg naar Kapellen, waar we om 1130uur onze match mochten spelen.

Na wat zoekwerk naar een parkeerplaatsje mochten wij ons begeven naar een prachtig veld heerlijk in het zonnetje. (maar ook met wat minder weer zou dit kunstgras er waarschijnlijk prachtig bij gelegen hebben)

Ons Ube mocht starten in de goal, maar we kwamen tot de ontdekking dat er twee linker handschoenen waren! Ze zijn verwisseld met de wasbeurt, maar dit was gelukkig snel opgelost. Ube had zeker geen twee Linker handen, want wat heeft hij knap werk geleverd in de goal!!!

Ons team deed goed hun best, en ondanks wat tegendoelpunten bleven ze enthousiast en wisten er zelf ook enkele te scoren! Mede door de aanmoedigingen van onze supporters.

Mathis, Vic, Tist en Evi deden goed werk voor op het veld.

Onze Liard was voortreffelijk in het doel, en heeft veel knappe reddingen gedaan.

Ook Leon en Sil deden knap werk in de staart! 

Wat hebben jullie goed jullie best gedaan, en wat zijn wij SUPER trots op jullie!!!

 
Johan, Papa Sil

U6 HeibosZaterdagochtend gewapend met zonnebril en dikke mantels trokken we ten strijde bij het zeer sportieve Heibos. Dat we moesten aanvangen in de gure wind en daarenboven langs de schaduwkant van start moesten gaan, weerhield onze voetbalhelden niet om zelf het mooie weer te maken. Wout stond gebrand tussen de palen met maar 1 doel... de tegenstand recht in de ogen te kijken. Echter als het van Remco, in de staart, afhing ging het nooit zo ver hoeven te komen, de tarmac zou toch schoongeveegd worden. Die aanpak legde zeker geen windeieren. Liard doorzag onmiddellijk de doorwinterde verdediging van de tegenstand en met een knappe dribbel zette hij deze in de wind, figuurlijk dan. Een pracht goal! Het gaf hem vervolgens alvast vleugels op de flank! De tegenstand liet zich niet schuwen, maar Wout kon met een knappe slide de bal uit de voeten kapen en initieerde onmiddellijk de tegenaanval. Lou en Leon gingen de kans niet koud laten worden, maar deze beëindigde jammer genoeg in het zijnet. Remco liet zijn leeuwenhart nog is zien en deed de tegenstand aardig schrikken met een luide brul, ze stonden even aan de grond gevroren, daar moesten ze even van gaan opkikkeren. Mats gooide zich vervolgens helemaal in de strijd en pareerde menige aanvallen. Nelles liet zien wat inzet was en liet dat ook weten, dat was inzet jonge! Wij gingen met zen allen verder op dat elan en in de tussentijd stonden Remco in de goal daarna Leon en vervolgens Nelles. Op geen enkel moment lieten onze helden het hoofd hangen meer nog ze trokken het laatste kwartier ten strijden, met succes… Leon scoorde een prachtig georchestreerde goal, echt teamwork!

Ondanks de snijdende kou hebben onze helden het ongelofelijk goed gedaan, wat een inzicht en spelplezier, dat was nog eens voetbal!

Op een zeer koude maar zonnige zaterdagochtend vertrokken we richting Gooreind.  Na de hoognodige warming-up trokken we ten strijde. Pim trekt als eerste de keepershandschoenen aan en het is Tist die vrijwel gelijk goed in de aanval gaat en een mogelijkheid creëert om te scoren. Hierdoor wordt de verdediging van de tegenpartij gelijk op scherp gezet en dat blijft gedurende de hele wedstrijd het geval door de goede passes en aanvallen die voorbij blijven komen van onze jongens en meid.  Ook de verdediging aan onze kant wordt goed opgepakt en er worden door ons een paar scherpe ballen van de tegenpartij tegengehouden.   Door een aantal mooie voorzetten hebben Tist, Evi en Chris 4 keer kunnen scoren.

We hebben ons zeker niet zomaar gewonnen gegeven. Het was voor de supporters een leuke en vooral spannende wedstrijd om naar te kijken.

Top gedaan jongensJ

Onze U15-B deden deze winter mee met de #schitterendessen actie ivm het dragen van fluovestjes bij het fietsen.  Onze club steunde deze actie en zo hebben onze jongens ook gewonnen.

Goed gedaan jongens, maar blijf zichtbaar in het verkeer!

schitterendessenU15B

Een eigen impressie van een aantal U11 spelertjes over een héééél spannende wedstrijd.

 

verslag U12 17-02

U6 1

U7 zon2

 Onze U7 speelde vandaag thuis tegen Gooreind. Het was een zonnige morgen, en onze ploeg was met velen aanwezig als gevolg van het forfait van onze tweede tegenstander.

Na een flinke warming-up gingen we van start. Onze jongens en meid kwamen wat moeizaam op gang, wellicht moesten ze nog wat wakker worden na de verlof week.

Maar, na de eerste helft gingen ze toch los!Wat een mooie acties mochten wij aanschouwen! Er stond vaak al een mooie opstelling, en er werden mooie pasjes her en der gegeven. Mede door mooie voorzetjes konden wij toch vier mooie doelpunten maken.

Wat hadden we een mooie groep supporters, en wat hebben zij ons goed aangemoedigd vandaag! Er was zelfs een mooie tekening gemaakt voor "onze" ploeg door Liard die vandaag rust had, maar toch zijn ploeg mee kwam supporten.

Nou Liard, hij hangt mooi in de kantine te pronken!

Johan.

 

U7 zon1

U7 zon3

 

Beste sportliefhebbers,

De zon kwam even piepen bij het begin van onze wedstrijd tegen FC Horendonk en Mats, Vic, Gijs, Beau, Liard, Mathis, Sil en Chris hadden er enorm veel zin in!

We misten onze start en kregen een paar doelpunten tegen... maar stilaan kwamen we meer in de match en zagen we dat onze jongens vloeiende combinaties op de mat wisten te leggen. Dat resulteerde in een goed tweede kwartier, maar Horendonk vond al snel een tweede adem en we moesten toch de duimen leggen tegen onze buurtjes van den uil... Ze wonnen terecht met wat doelpunten verschil. Toch merkte onze talrijke supporters op dat onze voetballertjes een goede mentaliteit hebben, stevig hun best doen en... enorm veel plezier beleven aan het spelletje!

KSV Wildert...olé olé

Dennis, Papa van Liard.

Horendonk U7

U7 exc essen 2Tegen de stadsgenoot Excelsior Essen spelen geeft Match altijd een extra lading. Dat was goed te merken op de tribune. Waar de supporters een gespannen indruk maakten, was de selectie U7 tijdens de laatste training goed voorbereid door de technische staf en maakten zij een ontspannen indruk.

Vanaf het begin werd er hard gewerkt en goed druk gezet. Hetgeen al vroeg in de wedstrijd resulteerde in een prachtige goal. Het veld lag er niet geheel bij als een biljartlaken. Onze mannen konden het bal tempo goed hoog houden. Aan het einde van de wedstrijd zagen de mannen, besmeurd door de modder er uit als ware kampioenen en konden gaan genieten van de 11-7 overwinning en een warme douche.

 

  

 

U7 exc essen

 

Bart A U7Voor onze eerste competitiematch van 2018 moesten we afgelopen zaterdag vroeg uit de veren. We werden ‘s ochtends op het Kattengat in Wuustwezel verwacht om het beste van onszelf te geven. Na een korte opwarming bleek al snel dat onze jongens beter uitgeslapen waren dan die van ‘Wezel’ want in een mum van tijd stond het 0-2. De talrijk meegereisde supporters maakten de scheidsrechter duidelijk dat er mocht afgefloten worden, maar deze hield zich echter strikt aan de door de UEFA opgelegde speeltijden.

Al snel werden ook de jongens van Wuustwezel wakker en kwamen ze beter in de match. Ze versierden zelfs enkele doelpunten. Hoeveel het uiteindelijk juist werd is van ondergeschikt belang, maar wel werd duidelijk dat het samenspel van onze jongens met reuzensprongen vooruitgaat. Het zal niet lang meer duren voordat de scouts van Barcelona, Manchester City en PSG een reisje naar de Wildert zullen boeken.

Afgelopen vrijdag waren onze jongens U15-B te gast bij de opnames van "kick-off", een progamma van Play Sports. Voor de opnames mochten we ons amuseren in de publieksbar met 2 shotterkassen en een levensgrote Playstation. Daar kregen we ook nog lekkere frietjes, gebakken door een fantastisch enthousiaste medewerker. Wat later op de avond werden we professioneel begeleid naar de studio's door Jan-Bart (publieksanimator).

Daar ontving Bart Raes huisanalisten Eddy Snelders en Bob Peeters aan tafel. Speciale gasten voor die avond waren Begijn Le Blue en Frank Lammers.

groepsfoto

Het werd een zeer fijne avond ! Dankjewel aan Telenet Play Sports !

U7 12De laatste wedstrijd van 2017. Op zaterdag 9 december speelden onze U7 de laatste wedstrijd van het jaar. Ditmaal was het tegen Gooreind.

Alvorens het eerste fluitsignaal werd er een minuut stilte gehouden ter herdenking van de heer André Van Loon die eerder deze week is te komen overlijden, en wie zeer begaan en betrokken was met het gebeuren van onze club.

Ok klaar voor de aftrap, We spelen met Beau, Kris Evy, Leon, Pim, Mathis en Remco. Vic kon er jammer genoeg niet bij zijn omwille van ziekte. Daar de winter al van zich liet zien en voelen, trokken onze jongens zich daar niet veel van aan.  De specifieke trainingen van afgelopen periode uiten zich dan ook duidelijk in de wedstrijd. Op een paar schoonheidsfoutjes na, zien we sterke vooruitgang in onder meer posities aanhouden, passen, balcontrole, balcirculatie waardoor het voetbal leuk en spannend was om naar te kijken.

Na de wedstrijd werden onze jongens en ouders door de trainers en begeleiders getrakteerd op lekkere snacks en frietjes (waarvoor dank!).

U7 11

Voor iedereen alvast fijne feestdagen toegewenst en ik kijk alvast uit naar de wedstrijden van 2018.

Op woensdagavond 6/12/2017 speelden wij op Achterbroek.

’s Avonds in de spotlights…dat was wel spannend! We voelden ons echte stervoetballers!!

Vol goesting vlogen we er in, maar de tegenpartij had er ook zeer veel zin in.

We hebben ons best gedaan en Stan heeft een mooie goal gemaakt, maar helaas is het ons niet gelukt!

Zijn we dan toch nog niet klaar om in de spotlights te spelen?

We blijven in ieder geval oefenen!! Volgende keer beter…

De Rode Duivels zijn ook niet elke wedstrijd in top-vorm!

De supporters vonden het toch een goede match, ondanks de 8-1 einduitslag.

Groetjes, Jeppe.

Een zeer koude zaterdagvoormiddag (-1 graden meldt de mobiel) in een trekgat (gevoelstemperatuur -873 graden), maar onze voetballers zijn natuurlijk allemaal stoere binken. Het plein ligt lastig. Het Wildertse vliegtuig bestaat uit Chris, Gijs, Leon, Lou, Pim, Sil, Tist en Vic met trainers Johan en Kristof.  De twee ploegen zijn elkaar waard, maar we missen onze start compleet en in een wip staan we al 3-0 achter. Match gespeeld en boeken toe zeker? Neen! Onze ploeg knalt een hele match om de vroege achterstand terug goed te maken en met doelpunten van Pim, Vic, Sil, Tist, weer Pim en weer Vic lukt dat ook.

De scheidsrechter fluit af met 6-6 op het bord.

Goed gespeeld jongens!

Hans (papa Lou) Verhoeven

Na een goede warming up begonnen onze jongens vol enthousiasme aan de wedstrijd tegen de toch wel flinke jongens van Brecht.  De eerste helft startte Chris in de goal. De tegenstanders zette gelijk de aanval in en al snel viel het 1e doelpunt, maar dat mocht de pret niet drukken.  De verdediging werd opgeschroefd en Mathis wist op zijn beurt een mooi doelpunt te scoren door een goede voorzet van Tist die zijn weg langs de lijn goed wist te vinden.  Tijdens de rust wordt de tactiek nog eens besproken met Kristoff en Johan en kan de 2e helft beginnen.  De tweede helft is het Beau zijn beurt om te keepen en hij weet een aantal goede doelkansen te stoppen. Het is Kaya die de tegenstander goed in de

gaten houdt en samen met Sil en Vic zorgt hij ervoor dat de tegenstander de bal maar moeilijk kan rondspelen. Na penalty’s en de ereronde doken onze jongens moe maar voldaan onder een warme douche. Al met al een goede wedstrijd en heel goed gespeeld

door iedereen. Onze jongens groeien met de week.

Cindy Oostervink

logoDe dag na het bezoek van de Sint was het voor onze debutantjes hun eerste : MATCH DAY !

Vanmiddag was het zover; de eerste wedstrijdjes voor de debutantjes. Iedereen om 12h20 present, om vervolgens in de kleedkamers onze officiële paarswitte tenue aan te doen voor individuele en groepsfoto’s. Onder een stralend zonnetje gelukkig, het leek even te gaan druppen maar buien bleven uit; een prachtige dag om onze debutantjes voor de eerste keer voor publiek te laten spelen.

Om 13h beginnen we aan de match. Deze nieuwe generatie is een serieuze bende: 22 jongens en 3 meisjes sterk. De troepen van Achterbroek keken dan ook raar op, zij zijn amper met de helft. Niet getreurd, zij die niet tegen Achterbroek konden spelen, speelden even graag tegen elkaar. Wedstrijdjes van 2 tegen 2, op veldjes van 16m op 10m, daar hebben we op de Wildert dus ons hele veld in de lengte voor nodig!

Het publiek is ook talrijk opgekomen, de kleintjes trekken duidelijk zoveel – of zelfs meer – volk dan de eerste ploeg. En zij worden niet teleurgesteld. Wat zijn die mannetjes (en vrouwtjes) op een paar weken al ver gevorderd. Twee tegen twee op een klein veldje, dat zijn korte, hevige duelletjes. De bal bijhouden, met elkaar spelen, balbehendigheid en op de goal trappen; het zijn allemaal technieken waar duidelijk op wordt geoefend en die onze kleinsten met veel energie tentoonspreiden. Wat een ambiance op het veld! Echt een prachtig schouwspel om te zien, de vele aanwezigen hebben dan ook genoten. Twee keer een half uur met een korte pauze, en wisselen om de paar minuten. Het is echt fijn om te zien hoe onze toekomstige talentjes op het veld hun energie loslaten in deze mooie en veelzijdige sport. Een koek in de kleedkamer en dan nog een consumptie achteraf is dan ook dik verdiend.

Uit naam van de ouders ook dikke proficiat en bedankt aan Herman om deze grote groep met hart en ziel (en veel geduld) te begeleiden, de jeugdwerking van KSV Wildert is ééntje om trots op te zijn, en dat dus al vanaf de debutantjes!

Stefan Bastiaenssens (papa van Matteo)

Clash of the Titans was het vandaag. Of beter "David en Goliath" waarbij David zijn slinger thuis vergeten was. Die David toch... Het was ook een titanenwerk om tegenover de beste ploeg van Excelsior Essen te moeten staan. Ook wij hadden onze slinger thuis gelaten, met name onze spits Lou die jammer genoeg ziek was. Ook Chris moest forfait geven voor deze tweekamp. Leon werd ingezet als 6e man om Kaya, Vic, Remco, Pim en Gijs wat ademruimte te kunnen geven. En of dat nodig was! Nogthans waren onze paarsen heel dapper begonnen, met Pim als voortreffelijke keeper die heel veel tegenballen kon stoppen. Gijs hield dapper stand als spits en Vic en Kaya als vleugels probeerden telkens voorbij het harnas van Essen te geraken. Technisch was ons spel perfect, maar helaas pindakaas waren de A'tjes van Essen toch te snel en vinnig. Toen op een moment Kaya ook uitviel wegens ziekte, waren we blij dat we versterking zagen van de ploeg die op Wuustwezel moest spelen. Mats en Sil hebben nog moedig mee ons legertje bewaakt.

Het was een superspannende wedstrijd en ondanks alle tegendoelpunten heerlijk om naar te kijken, hoe onze mannen verwoed bleven voetballen, zo'n sterke karaktertjes!

Die komen er wel!

Vanmorgen de vroege match tegen de jongens van Wuustwezel. Wout, Mats, Evi, Bea, Sil en Mathis werden gewapend met handschoenen, mutsen en hun vestjes toegesproken door trainer Nick. Ja, het was koud vanmorgen, maar er was geen tijd om het koud te krijgen. We waren immers maar met z'n zessen waardoor er regelmatig gewisseld moest worden. De tegenstanders waren met velen, maar toch stond ons team weer zijn mannetje! De vleugels hielden al knap hun posities, en er werd goed samengespeeld! Ze riepen naar elkaar voordat ze een scherpe pass gaven. Wat een wedstrijd! De sfeer was goed, onze mannen en meid hebben veel plezier gehad. 

En de trotse ouders ook!

Een aantal van ons gingen nog snel door naar de Wildert, hier was immers de thuismatch tegen Essen excelsior van start gegaan, met helaas ook wat zieken, dus hebben we daar ons andere team nog bij mogen staan.

Op naar de volgende maar weer!!!

Johan. (papa Sil)

Spelers: Bent, Ruben, Thein, Liam, Tibo, Thomas, Immanuel & Luca

Vandaag staan de duiveltjes van Kalmthout onze jongens op te wachten. Paars/wit kende een moeizaam begin, geel/rood is beter uitgeslapen. Halverwege keken we tegen een achterstand aan van 4-1...

Thomas en Immanuel wisselden als doelman en piloot elkaar af in de eerste helft. Immanuel had als piloot een paar knappe deviaties in huis zodat de vleugels gevaarlijk konden opzetten. Het bleef voorlopig bij een paar mooie kansen. Pas na de drinkpauze en het wisselen van kant, konden onze duiveltjes ook beter afwerken. Met Luca en Tibo stevig in duel, en een paar knappe acties en goals van Bent en Ruben, konden we Kalmthout bijbenen. Het spel ging mooi gelijk op, maar in het laatste kwart konden Luca en Thein meermaals raak treffen en definitief het verschil maken. Liam liet zich opmerken als stevig slot op de verdediging, en met een paar knappe reddingen van Thomas kwamen we tot een mooie eindstand van 5-8!

Bij de penalty's hoefde Thomas zich maar 1 keer om te draaien. Vervolgens werden de supporters op de bekende manier begroet. Zij waren top!!

In de kleedkamer kon je horen dat de sfeer goed zat!! Ziggezagge ziggezagge...

Spelers: Immanuel, Thein, Mathis, Lennert, Thomas, Luca & Tibo

We starten met een drupje regen en een fris windje... maar de jongens zijn er klaar voor! De supporters trekken hun kraag wat hoger als de scheidsrechter het startschot geeft.

En het is onmiddellijk duidelijk, Wildert en Meer hebben er zin in! Na de eerste minuut valt al een goal voor Meer. Oeps, dat ging snel!

Onze duiveltjes strijden met al hun voetbalkunsten, maar de beentjes van de Meerse tegenstanders zijn net iets sneller, en dat vertaalt zich snel in heel wat doelpunten. Gelukkig staat Thomas heel knap te keepen. Hij houdt heel wat mooie ballen tegen!!! Ook Lennert verdedigt sterk! Daarna mag Nand de kanonschoten van de Meerse piloot stoppen. En hij doet dat knap!

In de goal van Meer komen ook wat schoten tegen de netten. Mathis is de eerste met een mooie kans... en ja, knap binnen! Kort daarna komt Luca voor het doel met een mooie dribbel, en binnen!

Ai, ai, nu regent het even wat ballen in de goal van Wildert. Na 2-8 komt de zon er wat door, en dat doet deugd! De paars/witte ploeg komt weer terug in het spel! Thein komt met een bal langs de lijn en trapt hem mooi naast de keeper! En dan nog een keertje. Immanuel mag nu het doel bewaken, een moeilijke opdracht maar hij doet dit super! Ook Mathis kan nog 2 keer een doelpuntje maken, kort achter elkaar!!

Onze duivels hebben moedig gestreden, maar de spelersvan Meer hebben knap gewonnen met 7-19.

Bedankt voor de fijne wedstrijd!!

Vanmiddag mochten we onze talenten mee naar Kalmthout nemen. Ons team vandaag, Wout, Pim, Tist, Gijs, Sil, Leon en Mathis.

Onze mannen waren er klaar voor, en zochten nog hun posities toen het eerste tegendoelpunt werd gemaakt. Snel herpakte ze zich, en gingen los! Het ene na het andere doelpunt volgde! Ook de tegenstander deed verschillende pogingen, maar Leon stond als een rots in het doel! Amai! Hij heeft er een aantal goed gestopt! Mathis op rechts, Tist op Links, Gijs en Pim vol in de aanval! Wout en Sil waren sterk in de verdediging, maar deden ook voor zeer goed mee. Ze hebben hun beentjes goed gebruikt vandaag. We hebben allemaal verschillende posities gepakt, en speelden steeds goed samen!

Wat zijn wij ontzettend trots op jullie, en op de overwinning vandaag!!!

Ga zo door!

Johan, (papa Sil)

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 43 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert