Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Cursussen reanimatie

Cursussen reanimatie

Beste, Sinds kort is KSV Wildert in het bezit van een AED toestel (automatische externe defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat een schock kan toedienen bij een reanimatie toestand. Om...

sport en verkeer

sport en verkeer

Beste Mensen, ouders, spelers, Verkeersveiligheid is voor onze club en onze leden van groot belang. Campagnes in verband met dit thema zullen wij ook blijven steunen. Het is immers zo dat...

Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : Quiz ; vrijdagavond 9 maart Familiedag : Zaterdag 5 mei jeugdtornooi : vrij 17, zat 18 en zon 19 augustus  

De Jartazi webshop van KSV Wildert

De Jartazi webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven Quiz KSV Wildert 2018

online inschrijven Quiz KSV Wildert 2018

Op vrijdag 9 maart organiseert KSVW weer de jaarlijkse quiz.  Inschrijven hiervoor kan hieronder of in de kantine.  U bent welkom vanaf 19.15u. Aanvang stipt 19.45u Inschrijven...

 • Cursussen reanimatie

  Cursussen reanimatie

 • sport en verkeer

  sport en verkeer

 • Save these dates !

  Save these dates !

 • De Jartazi webshop van KSV Wildert

  De Jartazi webshop van KSV Wildert

 • online inschrijven Quiz KSV Wildert 2018

  online inschrijven Quiz KSV Wildert 2018

kbc kbc2
   

Onze U15-B deden deze winter mee met de #schitterendessen actie ivm het dragen van fluovestjes bij het fietsen.  Onze club steunde deze actie en zo hebben onze jongens ook gewonnen.

Goed gedaan jongens, maar blijf zichtbaar in het verkeer!

schitterendessenU15B

Een eigen impressie van een aantal U11 spelertjes over een héééél spannende wedstrijd.

 

verslag U12 17-02

U6 1

U7 zon2

 Onze U7 speelde vandaag thuis tegen Gooreind. Het was een zonnige morgen, en onze ploeg was met velen aanwezig als gevolg van het forfait van onze tweede tegenstander.

Na een flinke warming-up gingen we van start. Onze jongens en meid kwamen wat moeizaam op gang, wellicht moesten ze nog wat wakker worden na de verlof week.

Maar, na de eerste helft gingen ze toch los!Wat een mooie acties mochten wij aanschouwen! Er stond vaak al een mooie opstelling, en er werden mooie pasjes her en der gegeven. Mede door mooie voorzetjes konden wij toch vier mooie doelpunten maken.

Wat hadden we een mooie groep supporters, en wat hebben zij ons goed aangemoedigd vandaag! Er was zelfs een mooie tekening gemaakt voor "onze" ploeg door Liard die vandaag rust had, maar toch zijn ploeg mee kwam supporten.

Nou Liard, hij hangt mooi in de kantine te pronken!

Johan.

 

U7 zon1

U7 zon3

 

Beste sportliefhebbers,

De zon kwam even piepen bij het begin van onze wedstrijd tegen FC Horendonk en Mats, Vic, Gijs, Beau, Liard, Mathis, Sil en Chris hadden er enorm veel zin in!

We misten onze start en kregen een paar doelpunten tegen... maar stilaan kwamen we meer in de match en zagen we dat onze jongens vloeiende combinaties op de mat wisten te leggen. Dat resulteerde in een goed tweede kwartier, maar Horendonk vond al snel een tweede adem en we moesten toch de duimen leggen tegen onze buurtjes van den uil... Ze wonnen terecht met wat doelpunten verschil. Toch merkte onze talrijke supporters op dat onze voetballertjes een goede mentaliteit hebben, stevig hun best doen en... enorm veel plezier beleven aan het spelletje!

KSV Wildert...olé olé

Dennis, Papa van Liard.

Horendonk U7

U7 exc essen 2Tegen de stadsgenoot Excelsior Essen spelen geeft Match altijd een extra lading. Dat was goed te merken op de tribune. Waar de supporters een gespannen indruk maakten, was de selectie U7 tijdens de laatste training goed voorbereid door de technische staf en maakten zij een ontspannen indruk.

Vanaf het begin werd er hard gewerkt en goed druk gezet. Hetgeen al vroeg in de wedstrijd resulteerde in een prachtige goal. Het veld lag er niet geheel bij als een biljartlaken. Onze mannen konden het bal tempo goed hoog houden. Aan het einde van de wedstrijd zagen de mannen, besmeurd door de modder er uit als ware kampioenen en konden gaan genieten van de 11-7 overwinning en een warme douche.

 

  

 

U7 exc essen

 

Bart A U7Voor onze eerste competitiematch van 2018 moesten we afgelopen zaterdag vroeg uit de veren. We werden ‘s ochtends op het Kattengat in Wuustwezel verwacht om het beste van onszelf te geven. Na een korte opwarming bleek al snel dat onze jongens beter uitgeslapen waren dan die van ‘Wezel’ want in een mum van tijd stond het 0-2. De talrijk meegereisde supporters maakten de scheidsrechter duidelijk dat er mocht afgefloten worden, maar deze hield zich echter strikt aan de door de UEFA opgelegde speeltijden.

Al snel werden ook de jongens van Wuustwezel wakker en kwamen ze beter in de match. Ze versierden zelfs enkele doelpunten. Hoeveel het uiteindelijk juist werd is van ondergeschikt belang, maar wel werd duidelijk dat het samenspel van onze jongens met reuzensprongen vooruitgaat. Het zal niet lang meer duren voordat de scouts van Barcelona, Manchester City en PSG een reisje naar de Wildert zullen boeken.

Afgelopen vrijdag waren onze jongens U15-B te gast bij de opnames van "kick-off", een progamma van Play Sports. Voor de opnames mochten we ons amuseren in de publieksbar met 2 shotterkassen en een levensgrote Playstation. Daar kregen we ook nog lekkere frietjes, gebakken door een fantastisch enthousiaste medewerker. Wat later op de avond werden we professioneel begeleid naar de studio's door Jan-Bart (publieksanimator).

Daar ontving Bart Raes huisanalisten Eddy Snelders en Bob Peeters aan tafel. Speciale gasten voor die avond waren Begijn Le Blue en Frank Lammers.

groepsfoto

Het werd een zeer fijne avond ! Dankjewel aan Telenet Play Sports !

U7 12De laatste wedstrijd van 2017. Op zaterdag 9 december speelden onze U7 de laatste wedstrijd van het jaar. Ditmaal was het tegen Gooreind.

Alvorens het eerste fluitsignaal werd er een minuut stilte gehouden ter herdenking van de heer André Van Loon die eerder deze week is te komen overlijden, en wie zeer begaan en betrokken was met het gebeuren van onze club.

Ok klaar voor de aftrap, We spelen met Beau, Kris Evy, Leon, Pim, Mathis en Remco. Vic kon er jammer genoeg niet bij zijn omwille van ziekte. Daar de winter al van zich liet zien en voelen, trokken onze jongens zich daar niet veel van aan.  De specifieke trainingen van afgelopen periode uiten zich dan ook duidelijk in de wedstrijd. Op een paar schoonheidsfoutjes na, zien we sterke vooruitgang in onder meer posities aanhouden, passen, balcontrole, balcirculatie waardoor het voetbal leuk en spannend was om naar te kijken.

Na de wedstrijd werden onze jongens en ouders door de trainers en begeleiders getrakteerd op lekkere snacks en frietjes (waarvoor dank!).

U7 11

Voor iedereen alvast fijne feestdagen toegewenst en ik kijk alvast uit naar de wedstrijden van 2018.

Op woensdagavond 6/12/2017 speelden wij op Achterbroek.

’s Avonds in de spotlights…dat was wel spannend! We voelden ons echte stervoetballers!!

Vol goesting vlogen we er in, maar de tegenpartij had er ook zeer veel zin in.

We hebben ons best gedaan en Stan heeft een mooie goal gemaakt, maar helaas is het ons niet gelukt!

Zijn we dan toch nog niet klaar om in de spotlights te spelen?

We blijven in ieder geval oefenen!! Volgende keer beter…

De Rode Duivels zijn ook niet elke wedstrijd in top-vorm!

De supporters vonden het toch een goede match, ondanks de 8-1 einduitslag.

Groetjes, Jeppe.

Een zeer koude zaterdagvoormiddag (-1 graden meldt de mobiel) in een trekgat (gevoelstemperatuur -873 graden), maar onze voetballers zijn natuurlijk allemaal stoere binken. Het plein ligt lastig. Het Wildertse vliegtuig bestaat uit Chris, Gijs, Leon, Lou, Pim, Sil, Tist en Vic met trainers Johan en Kristof.  De twee ploegen zijn elkaar waard, maar we missen onze start compleet en in een wip staan we al 3-0 achter. Match gespeeld en boeken toe zeker? Neen! Onze ploeg knalt een hele match om de vroege achterstand terug goed te maken en met doelpunten van Pim, Vic, Sil, Tist, weer Pim en weer Vic lukt dat ook.

De scheidsrechter fluit af met 6-6 op het bord.

Goed gespeeld jongens!

Hans (papa Lou) Verhoeven

Na een goede warming up begonnen onze jongens vol enthousiasme aan de wedstrijd tegen de toch wel flinke jongens van Brecht.  De eerste helft startte Chris in de goal. De tegenstanders zette gelijk de aanval in en al snel viel het 1e doelpunt, maar dat mocht de pret niet drukken.  De verdediging werd opgeschroefd en Mathis wist op zijn beurt een mooi doelpunt te scoren door een goede voorzet van Tist die zijn weg langs de lijn goed wist te vinden.  Tijdens de rust wordt de tactiek nog eens besproken met Kristoff en Johan en kan de 2e helft beginnen.  De tweede helft is het Beau zijn beurt om te keepen en hij weet een aantal goede doelkansen te stoppen. Het is Kaya die de tegenstander goed in de

gaten houdt en samen met Sil en Vic zorgt hij ervoor dat de tegenstander de bal maar moeilijk kan rondspelen. Na penalty’s en de ereronde doken onze jongens moe maar voldaan onder een warme douche. Al met al een goede wedstrijd en heel goed gespeeld

door iedereen. Onze jongens groeien met de week.

Cindy Oostervink

logoDe dag na het bezoek van de Sint was het voor onze debutantjes hun eerste : MATCH DAY !

Vanmiddag was het zover; de eerste wedstrijdjes voor de debutantjes. Iedereen om 12h20 present, om vervolgens in de kleedkamers onze officiële paarswitte tenue aan te doen voor individuele en groepsfoto’s. Onder een stralend zonnetje gelukkig, het leek even te gaan druppen maar buien bleven uit; een prachtige dag om onze debutantjes voor de eerste keer voor publiek te laten spelen.

Om 13h beginnen we aan de match. Deze nieuwe generatie is een serieuze bende: 22 jongens en 3 meisjes sterk. De troepen van Achterbroek keken dan ook raar op, zij zijn amper met de helft. Niet getreurd, zij die niet tegen Achterbroek konden spelen, speelden even graag tegen elkaar. Wedstrijdjes van 2 tegen 2, op veldjes van 16m op 10m, daar hebben we op de Wildert dus ons hele veld in de lengte voor nodig!

Het publiek is ook talrijk opgekomen, de kleintjes trekken duidelijk zoveel – of zelfs meer – volk dan de eerste ploeg. En zij worden niet teleurgesteld. Wat zijn die mannetjes (en vrouwtjes) op een paar weken al ver gevorderd. Twee tegen twee op een klein veldje, dat zijn korte, hevige duelletjes. De bal bijhouden, met elkaar spelen, balbehendigheid en op de goal trappen; het zijn allemaal technieken waar duidelijk op wordt geoefend en die onze kleinsten met veel energie tentoonspreiden. Wat een ambiance op het veld! Echt een prachtig schouwspel om te zien, de vele aanwezigen hebben dan ook genoten. Twee keer een half uur met een korte pauze, en wisselen om de paar minuten. Het is echt fijn om te zien hoe onze toekomstige talentjes op het veld hun energie loslaten in deze mooie en veelzijdige sport. Een koek in de kleedkamer en dan nog een consumptie achteraf is dan ook dik verdiend.

Uit naam van de ouders ook dikke proficiat en bedankt aan Herman om deze grote groep met hart en ziel (en veel geduld) te begeleiden, de jeugdwerking van KSV Wildert is ééntje om trots op te zijn, en dat dus al vanaf de debutantjes!

Stefan Bastiaenssens (papa van Matteo)

Clash of the Titans was het vandaag. Of beter "David en Goliath" waarbij David zijn slinger thuis vergeten was. Die David toch... Het was ook een titanenwerk om tegenover de beste ploeg van Excelsior Essen te moeten staan. Ook wij hadden onze slinger thuis gelaten, met name onze spits Lou die jammer genoeg ziek was. Ook Chris moest forfait geven voor deze tweekamp. Leon werd ingezet als 6e man om Kaya, Vic, Remco, Pim en Gijs wat ademruimte te kunnen geven. En of dat nodig was! Nogthans waren onze paarsen heel dapper begonnen, met Pim als voortreffelijke keeper die heel veel tegenballen kon stoppen. Gijs hield dapper stand als spits en Vic en Kaya als vleugels probeerden telkens voorbij het harnas van Essen te geraken. Technisch was ons spel perfect, maar helaas pindakaas waren de A'tjes van Essen toch te snel en vinnig. Toen op een moment Kaya ook uitviel wegens ziekte, waren we blij dat we versterking zagen van de ploeg die op Wuustwezel moest spelen. Mats en Sil hebben nog moedig mee ons legertje bewaakt.

Het was een superspannende wedstrijd en ondanks alle tegendoelpunten heerlijk om naar te kijken, hoe onze mannen verwoed bleven voetballen, zo'n sterke karaktertjes!

Die komen er wel!

Vanmorgen de vroege match tegen de jongens van Wuustwezel. Wout, Mats, Evi, Bea, Sil en Mathis werden gewapend met handschoenen, mutsen en hun vestjes toegesproken door trainer Nick. Ja, het was koud vanmorgen, maar er was geen tijd om het koud te krijgen. We waren immers maar met z'n zessen waardoor er regelmatig gewisseld moest worden. De tegenstanders waren met velen, maar toch stond ons team weer zijn mannetje! De vleugels hielden al knap hun posities, en er werd goed samengespeeld! Ze riepen naar elkaar voordat ze een scherpe pass gaven. Wat een wedstrijd! De sfeer was goed, onze mannen en meid hebben veel plezier gehad. 

En de trotse ouders ook!

Een aantal van ons gingen nog snel door naar de Wildert, hier was immers de thuismatch tegen Essen excelsior van start gegaan, met helaas ook wat zieken, dus hebben we daar ons andere team nog bij mogen staan.

Op naar de volgende maar weer!!!

Johan. (papa Sil)

Spelers: Bent, Ruben, Thein, Liam, Tibo, Thomas, Immanuel & Luca

Vandaag staan de duiveltjes van Kalmthout onze jongens op te wachten. Paars/wit kende een moeizaam begin, geel/rood is beter uitgeslapen. Halverwege keken we tegen een achterstand aan van 4-1...

Thomas en Immanuel wisselden als doelman en piloot elkaar af in de eerste helft. Immanuel had als piloot een paar knappe deviaties in huis zodat de vleugels gevaarlijk konden opzetten. Het bleef voorlopig bij een paar mooie kansen. Pas na de drinkpauze en het wisselen van kant, konden onze duiveltjes ook beter afwerken. Met Luca en Tibo stevig in duel, en een paar knappe acties en goals van Bent en Ruben, konden we Kalmthout bijbenen. Het spel ging mooi gelijk op, maar in het laatste kwart konden Luca en Thein meermaals raak treffen en definitief het verschil maken. Liam liet zich opmerken als stevig slot op de verdediging, en met een paar knappe reddingen van Thomas kwamen we tot een mooie eindstand van 5-8!

Bij de penalty's hoefde Thomas zich maar 1 keer om te draaien. Vervolgens werden de supporters op de bekende manier begroet. Zij waren top!!

In de kleedkamer kon je horen dat de sfeer goed zat!! Ziggezagge ziggezagge...

Spelers: Immanuel, Thein, Mathis, Lennert, Thomas, Luca & Tibo

We starten met een drupje regen en een fris windje... maar de jongens zijn er klaar voor! De supporters trekken hun kraag wat hoger als de scheidsrechter het startschot geeft.

En het is onmiddellijk duidelijk, Wildert en Meer hebben er zin in! Na de eerste minuut valt al een goal voor Meer. Oeps, dat ging snel!

Onze duiveltjes strijden met al hun voetbalkunsten, maar de beentjes van de Meerse tegenstanders zijn net iets sneller, en dat vertaalt zich snel in heel wat doelpunten. Gelukkig staat Thomas heel knap te keepen. Hij houdt heel wat mooie ballen tegen!!! Ook Lennert verdedigt sterk! Daarna mag Nand de kanonschoten van de Meerse piloot stoppen. En hij doet dat knap!

In de goal van Meer komen ook wat schoten tegen de netten. Mathis is de eerste met een mooie kans... en ja, knap binnen! Kort daarna komt Luca voor het doel met een mooie dribbel, en binnen!

Ai, ai, nu regent het even wat ballen in de goal van Wildert. Na 2-8 komt de zon er wat door, en dat doet deugd! De paars/witte ploeg komt weer terug in het spel! Thein komt met een bal langs de lijn en trapt hem mooi naast de keeper! En dan nog een keertje. Immanuel mag nu het doel bewaken, een moeilijke opdracht maar hij doet dit super! Ook Mathis kan nog 2 keer een doelpuntje maken, kort achter elkaar!!

Onze duivels hebben moedig gestreden, maar de spelersvan Meer hebben knap gewonnen met 7-19.

Bedankt voor de fijne wedstrijd!!

Vanmiddag mochten we onze talenten mee naar Kalmthout nemen. Ons team vandaag, Wout, Pim, Tist, Gijs, Sil, Leon en Mathis.

Onze mannen waren er klaar voor, en zochten nog hun posities toen het eerste tegendoelpunt werd gemaakt. Snel herpakte ze zich, en gingen los! Het ene na het andere doelpunt volgde! Ook de tegenstander deed verschillende pogingen, maar Leon stond als een rots in het doel! Amai! Hij heeft er een aantal goed gestopt! Mathis op rechts, Tist op Links, Gijs en Pim vol in de aanval! Wout en Sil waren sterk in de verdediging, maar deden ook voor zeer goed mee. Ze hebben hun beentjes goed gebruikt vandaag. We hebben allemaal verschillende posities gepakt, en speelden steeds goed samen!

Wat zijn wij ontzettend trots op jullie, en op de overwinning vandaag!!!

Ga zo door!

Johan, (papa Sil)

Spelertjes : Mathis, Luca, Liam, Thein, Tibo

Onder een stralende zon werden onze paarse duiveltjes klaargestoomd voor het treffen met Loenhout. Omdat de scheidsrechter zijn kad had gestuurd, en een kat uiteraard niet bekwaam is om een wedstrijd te fluiten, ging de trainer van Loenhout de wedstrijd zelf in goede banen leiden.

De wedstrijd starte met een aantal doelkansen langs elke zijde. Beide keepers waren echter goed opgewarmd en de eerste goal liet dan ook even op zich wachten. Die kwam er toch nadat Luca voorzetten naar de tweede paal en Thein de bal al glijdend in doel liet verdwijnen. Vervolgens schakelden beide ploegjes een versnelling hoger en de aanvallen en doelpunten volgden elkaar in een snel tempo op. Na het eerste kwart (dat ongeveer een half uur duurde omdat de scheids zo in de wedstrijd zat dat hij vergat af te fluiten), stonden de bordjes op 3 - 4.

Het tweede kwart starte minder voor onze duiveltjes. Al snel konden de Loenhoutse spelertjes twee keer scoren. Onze paarse duiveltjes bleven zich met man en macht verzetten, maar konden niet voorkomen dat Loenhout nog een derde keer nog scoren. Mathis werd er een beetje moedeloos van in doel... . Na de derde goal was hij echter goed opgewarmd en hield hij de netten flink schoon, ondanks verschillende mogelijkheden voor Loenhout. Tussendoor kregen onze duiveltjes nog verschillende kansjes en Liam liet de netten trillen. 6-5

Het derde en laatste kwart deed Tibo de handschoenen aan. De aanvallen en kansen bleven elkaar in een snel tempo opvolgen. Beide ploegen schakelden snel om tussen verdediging en aanval en dit resulteerde nog in 2 doelpunten voor elke ploeg. Na een spannende wedstrijd eindigde de wedstrijd op een score van 8-7. Onze duiveltjes waren echter zeker de evenknie van Loenhout. Op naar de volgende wedstrijd !!!

 

groetjes

Onze jongens begonnen met volle moed aan de wedstrijd maar kwamen al snel 0-1 achter.
Het duurde niet lang of ook langs onze kant was de nul van het bord verwijderd. Na enkele
toch wel goede doelpogingen en super reddingen van de keeper werdt het eerste kwartier
afgefloten met een 1-5 op het scorebord. het tweede kwartier werd ingezet met een super
hoekschop van Bent en Roel maar leverde helaas geen doelpunt op. Toch wisten onze
jongens het volgende half uur het doel weer te vinden en door doelpunten van Ruben
Bent en Roel floten we de 45 minuten af met een gelijkspel van 7-7 .
Het laatste kwartiertje werdt er nog super goed gevoetbald maar moesten onze jongens
het toch laten bij een nederlaag van 8-11
 
Spelertjes vandaag Vic-Lennert-Ruben-Bent en Roel

Goed opwarmen was de boodschap want onze spelers moesten het beste van zichzelf geven 4 x 10 minuten lang zonder te kunnen wisselen.

Chris, Remco, Sil, Mats en Tist waren er klaar voor . Het eerst kwart zorgde wat voor verwarring want van de tegenpartij waren ze met 4 dus het bekende vliegtuig moest het doen zonder de staart. De tegenpartij scoorde een aantal maal maar geen paniek, onze reddende engel kwam eraan, genaamd Evi. Hierdoor werd er vanaf het tweede kwart terug 5 tegen 5 gespeeld, wat meer vertrouwd aanvoelde. Mats mocht zijn hesje uitdoen en ging de tegenpartij bijstaan. We kwamen wat meer in de wedstrijd en er werd geprobeerd om te scoren, een aantal doelkansen werden goed gestopt door hun keeper en hoe hard we ook probeerde het lukte ons niet om de 0 van het score bord te krijgen. Een doelpunt was gezien de omstandigheden en de inzet van onze paarse wel verdient geweest maar  deze houden we nog tegoed als we elkaar nog eens treffen. 

Els, mama Tist 

Paars tegen Paars!

Weer een topmatch. Iedereen is in vorm en topconditie. We spelen een prima match. Killiam staat in de goal. En heeft veel werk! Evi en Vic lopen hard en snel. De ballen vliegen in het rond. De spanning stijgt. Stan, Tuur en Nick proberen aan te vallen en te scoren. Helaas, soms gaat het mis. Jeppe pakt de bal af en toch wil de bal niet in de goal! Bas komt ons helpen. Onze ploeg is nu nog sterker en beter!

De supporters zijn enthousiast en vinden ons de beste ploeg! Onze nieuwe speler Tim komt kijken. Jammer dat Gooreind toch 5 keer kan scoren. Wij maken wel één geweldige goal: Robbe geeft een voorzet aan Stan en … dan scoort een andere paarse (van welke ploeg is die ??). Volgende keer winnen we weer!!!!

Stan

Tijdens een toch mooie zaterdagvoormiddag naar Berendrecht, de spelers hadden er weer zin in!

berendr1

En dat ze er zin in hadden mocht ook blijken doordat er door de helft van de ploeg gescoord is.

Beau, Sil, Chris, Tist, Gijs en Remco kwamen met veel grinta het veld op. Door het uitgedokterde wisselsysteem ging het spel heel vlot.

berendr2

Goals werden langs beide kanten gemaakt en dat was een plezier om te zien voor de meegereisde supporters. Deze kregen waar voor hun geld!

Passen van links naar rechts, flankwissels en uitspelen vanuit de goal werden uitstekend begeleid door de trainers.

Tijdens de rust werden er nog enkele richtlijnen gegeven en de batterijen opgeladen. Dit had onmiddellijk effect! Nog geen 2 minuten na het begin van de 2de time werd er al terug gescoord!

berendr3

Tegen het einde begonnen de eerste tekenen van vermoeidheid zich te tonen maar niet alleen bij Wildert. Berendrecht begon ook op hun tandvlees te zitten en we hebben ons een waardige tegenstander getoond.

We hebben in Berendrecht 4 goals achtergelaten, gescoord door samenwerking van de ploeg. Echt knap!

Na de penalty's werd er nog nagekaart met de spelers over hun spel en kregen ze hun welverdiende 'bonneke'

Meer van dat!!

grtz Erwin

Papa van Tist

Vroeg in de morgen, perfect stralend  zonnetje en spelertjes die er allemaal zin in hadden. Chris, Vic, Remco, Kaya, Rik, Mathis, Evi en Gijs. Hier gaan we:

Wildert start aan de bal. Chris houdt eerste bal tegen gevolgd door Mathis met eerste doelpoging. In de 3de min is de eerste goal een feit voor Gooreind. Ook kort erna scoorde de tegenstander in de andere hoek ( is de goal misschien wat te breed? )  Iedereen houdt goed positie, passen geven lukt beter en beter. Verschillende mooie pogingen volgen van Kaya en Mathis tijdens heel de match. Kristof doet z’n aanwijzigingen en de kapoenen luisteren goed. Intrap van Gijs, aansluitend mooie dribbel van Evi samen met Vic. 4de doelpunt voor de tegenpartij.  Evi en Vic geven goed weerwerk met regelmatig stevige botsing.  Tegenstander scoort al snel tot 8ste doelpunt. 

Tijdens de pauze krijgen ze tips en trucs van Kristof.  De aanmoedigingen van de supporters houden onze kampioenen scherp en gemotiveerd.  Na de pauze Remco in de goal en Rik aan de aftrap. Onze jongens verdedigen tot het bittere eind. De vermoeidheid begint z’n tol te eisen. Maar Kaya en Evi proberen toch door te breken. Evi scoort nog een mooi doelpunt en redt zo de eer. Direct erna nog een solo van het midden door Mathis, hij zorgt nog voor 2 doelpunten.  Iedereen heeft goed zijn best gedaan. We worden elke week zichtbaar beter.  Moe maar voldaan verdienen ze allemaal wat lekkers en een drankje. 

Op naar de volgende match!!

Benny Elst papa van Rik
 

Een mooie zonnige zaterdagvoormiddag, dat zonneke halverwege oktober doet deugd.  Goei voetbalweer dus en het plein ligt er daarenboven uitzonderlijk goed bij. Het is dan ook kunstgras. Het Wildertse vliegtuig bestaat uit Beau, Leon, Lou, Mats, Pim, Sil, Tist en Wout met trainers Johan en Nick.

Om half tien stijgen we op en wordt al gelijk duidelijk dat we een gezegende dag hebben, paars wit scoort maar liefst twee keer in het eerste kwart.  In het tweede en derde kwart wordt op dezelfde koers voortgevlogen en is doelpunt 3 en 4 een feit, holy flipperkast, wat is hier aan ’t gebeuren? Een stunt zonder voorgaande is in de maak, scoren in elk kwart, dat is theoretisch en praktisch haast onhaalbaar. Maar jawel, in het sluitstuk treft onze straaljager nog twee keer doel, het mirakel van Achterbroek is een feit.

Hans (papa Lou) Verhoeven

Deze morgen vernam ik dat we tegen Kapellen moesten voetballen, Hey Is dat niet de ploeg van de …. En des te meer spelers er op het veld kwamen des te groter het enthousiasme werd om tegen de “Ruben” te voetballen. Met een doordachte opstelling van coach Johan waren ze er klaar voor.  De Lou had niet veel tijd nodig om een eerste doelpunt te maken, Evi, Ube en Kaya schitterde zowel op het veld als in het doel,  Sil, Leon en Mathis verdedigden gretig onze helft van het veld waardoor we met tegenaanvallen onze tegenstander weer konden verrassen.  Iedereen deed zijn uiterste best om te laten zien wat ze tot op vandaag allemaal geleerd hebben. Verdedigen, aanvallen, keepen alles zat goed en iedereen had er zin in. Ook werd het al een beetje duidelijk wie graag op welke positie speelt waardoor we onze wissels hierop konden afstemmen. De uiteindelijke score hebben we niet bijgehouden, Maar het staat vast we serieus ons mannetje hebben gestaan.

Met op het einde nog penalty’s en een groet aan de andere spelers gingen onze Jongens opgetogen terug naar de kleedkamer.

Bravo aan alle spelers!!!

Groeten Stijn.

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 323 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert