Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

Beste ouders, spelers, trainer, afgevaardigden of supporters, Tijdens het voetbalseizoen trachten wij onze website levendig te houden door het publiceren van een kort verslag bij een gespeelde...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

    verslagen schrijven kan ook leuk zijn!

kbc kbc2
   

Onze jeugd werd verrast door een  witte grasmat, nog nooit hadden ze gespeeld op een witte grasmat. Na kennis gemaakt te hebben met de eerste koude gingen ze als echte ijsberen strijden.

Er werd gestreden voor iedere meter, geen inspanning was te veel, er werd naar hartenlust gescoord en duels werden grandioos gewonnen. Iedere week zien we onze jeugd groeien en groeien

Vele oefeningen die we op de training geleerd hadden zag je zaterdag in de wedstrijd terug komen, onze doelmannen en doelvrouwen beginnen  eindelijk mee te spelen , elke week beginnen we beter en beter pasjes naar elkaar te geven. We worden een echte ploeg die voor de winst wil strijden, een hechte groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan

Onze ijsberen deze week waren: Lorens, Hanne, Scot, Stam, Lizet en Loreine. Jammer genoeg zijn er vele zieken, wij wensen hen een spoedig herstel en hopen jullie snel weer te verwelkomen in de groep.

Ook de Sint was ons niet vergeten en zorgde voor een leuke verrassing, zo sloten we de dag af met enkel lachende gezichtjes en gingen onze ijsberen gelukkig en voldaan naar huis.

Proficiat ijsberen goed gespeeld!

Hier nog enkele foto’s van onze ijsberen.

U7 2021-12-02 8-05-04

Verslaggever van dienst

Marc Vdb.

Voor de tweede week op rij hebben onze U10-spelers een woensdagavondwedstrijd. We zijn ingeschreven voor “Jeugdcup Het Nieuwsblad” en moeten daarvoor de verplaatsing maken naar V.V.O.S.S.M.I. in Brasschaat. Niet zo dichtbij, maar in vergelijking met KFC Tongerlo of Olen United hebben we nog geluk met onze verplaatsing. De 19u00-avondwedstrijd kon gelukkig nog vervroegd worden. Enkele spelers moeten nog afhaken en dus kan Veerle 9 spelers ‘oep de feuille’ zetten. Dirk neemt zijn manschappen bij elkaar voor nog enkele tactische richtlijnen en de gekende opwarmingsoefening wordt ook weer naar behoren uitgevoerd. Op naar de match tegen een ‘niveau-drie-ploeg’. 

In het eerste kwart spelen onze jongens goed mee. Ze voelen al snel aan dat het tempo hoog ligt en dat ze weinig tijd zullen krijgen. Het is ook de thuisploeg die op voorsprong komt. Ferre kan zich daarna doorzetten op de linkerflank, na een mooie actie tussen Milan en Pelle. Achteraan willen ze bij OSSMI steeds een lange bal trappen, maar Fille kan een keer onderscheppen en twijfelt niet. Die 1-1 doet het geloof groeien dat er mogelijk toch iets te rapen valt. Boris pakt uit met een knappe redding, maar moet zich in de rebound toch gewonnen geven. 2-1 op het einde van het eerste kwartje. 

Het tweede kwartier start weer fel. Louis kan eerst nog een bal van de lijn redden, maar iets later wordt hun spits met een knappe doorsteekpass alleen voor Boris gebracht en de spits faalt niet: 3-1. Mathias speelt weer een beresterke partij, gesteund door vleugelbacks Louis, Sky of Simon. Boris haalt er nog twee gemaakte goals uit en toch kan onze tegenstander ook nog de 4-1 scoren voor de rust. 

Het is mooi om te zien dat onze jongens niet opgeven. Ze blijven erin geloven en groeien in de wedstrijd. Ze doorzien de tactiek van de tegenstander, lezen het spel al beter en strijden voor elke bal. Samen winnen ze meer duels. Milan heeft pech wanneer hij na een goeie actie met rechts de paal treft. Een corner van Fille richting de tweede paal valt op het hoofd van Ferre, maar de bal gaat nipt naast. Bijna een kopie van afgelopen weekend. Boris schudt de ene redding na de andere uit zijn lijf en langs de lijn wordt er al met complimenten gestrooid voor hem door de coach van de tegenstander. In dit derde kwart verdienen we écht een doelpuntje, maar toch kan de thuisploeg in dit kwartje (weer) twee doelpunten scoren, na al dan niet iets té fel ingaan op onze jongens. De scheids laat begaan…  

In het laatste kwart staan we opnieuw iets meer onder druk en dan valt al snel de 7-1. Opnieuw geeft Fille een corner mooi naar de tweede paal waar Louis de bal ineens op de volley neemt, maar ook naast de goal besluit. Boris pakt uit met enkele wereldsaves, haalt er nog enkele gemaakte goals uit. De 8-1 gaat nog onhoudbaar binnen en dat is ook meteen de eindstand. 

We zijn weeral gegroeid in onze maturiteit. We toonden strijdlust en gedrevenheid. Boris is een zalige lijnkeeper en toonde meermaals zijn lenigheid. Mathias blonk weer uit in vurigheid. Sky loopt en wriemelt, exponent van levendigheid. Simon houdt van aanmoedigingen en toont dan zijn verdedigende bereidheid. Louis tovert soms met zolenwerk vol sierlijkheid. Ferre zet zich graag door op rechts en maakt gebruik van zijn snelheid. Milan speelde snel en toonde zijn vastberadenheid en gretigheid. Fille showde weer zijn spelvaardigheid en doelgerichtheid en Pelle demonstreerde een uur lang zijn felheid! Ondanks de uitslag gaf coach Dirk blijk van zijn tevredenheid. Uit zo’n matchen leren onze jongens veel. Da’s de waarheid! 

 2021-11-24 Jeugdcup OSSMI - U10 002

Groeten

Tim

Met weinig notities (ai) begin ik aan dit verslag; dat wordt zo simpel niet. 

Tegenstander FC Merksem komt uit het Sportpaleisgebied. 

Van vorige keer herinneren we ons hun technisch vernuft en duels tot op de limiet. 

In de heenwedstrijd een gelijkspel, dus vandaag is niemand echt favoriet. 

Een volledige kern beschikbaar en we spelen vandaag eens op het A-veldgebied. 

De opwarming is van korte duur, geen tijd voor een volkslied… 

In het eerste kwart zien we veel duels en is het genieten voor de vele fans,  

maar de zaalvoetballers van Merksem scoren de 0-1-openingsdans. 

In het tweede kwart gaat het vlot heen en weer en strijden we met glans. 

De tussenstand verandert niet, want nu blijven de ploegen even in balans. 

Onze jongens strijden en twisten en hebben dan toch wat malchance, 

want de 0-2 valt in het begin van het derde kwart, we verdedigen stevig althans. 

Na een corner van Ferre verschiet Fille dat de bal plots bij hem komt en weg is de kans. 

Omgekeerd lukt het wel: corner Fille en Ferre scoort met de knie: Wildertse vreugdedans. 

We starten het laatste kwart met veel overgave want we zijn nog niet ‘failliet’ 

en we zijn nog niet aan het einde van dit mooie voetballied. 

Wanneer een bezoeker dan van heel ver en heel hoog schiet 

staat het jammer genoeg dan toch één tegen drie(t); 

Dat is de eindstand van een wedstrijd waar menig supporter steevast van geniet. 

En het moet gezegd: ze hebben het verdiend: hun curryworst met friet! 

Kern van vandaag: Boris, Mathias, Sen, Sky, Ties, Stan, Simon, Ferre,  

Wout, Milan, Louis, Pelle, Bent en Fille 

Groeten

Tim

U10 20211120 235011 2

U10 20211120 235011 1Groeten

Tim

Het trainerstrio van vandaag (Danny, Jelle, Jimmy) voert nog voor de wedstrijd een tactische ingreep door. Danny zal ‘zijn’ ploegje naar de overwinning leiden tegen Westmalle (achteraf blijkt het een makkelijke 17-2-overwinning); coaches Jelle en Jimmy gaan de loop –en richtlijnen uitsturen aan Warre, Joppe, Lenn, Louîz, Daan, Lander en Gus.

Die kerels moeten nog even wakker geschud worden, want binnen de minuut staan ze al 0-1 achter. Dát is wél meteen het startschot voor de wedstrijd van onze boys. Na een corner trapt Louîz eerst nog nipt naast, maar nadat libero Gus rechterflank Louîz kan lanceren staat het toch al snel 1-1. Het is diezelfde Louîz die een uittrap van de bezoekende doelman kan onderscheppen en de 2-1 kan scoren. Lenn en Gus worden tussendoor ook even gewisseld voor Lander en Daan. Wanneer de Ekerse keeper de bal wil laten botsen om uit te trappen en die bal mist, kan Joppe erg makkelijk de 3-1 binnen tikken. We hebben dus op een kwartiertje tijd die achterstand al goedgemaakt!

In het tweede kwart is Gus even niet te houden. Hij start furieus met een actie op rechts en een harde lage voorzet die door een verdediger in eigen doel wordt gewerkt: 4-1. De 5-1 en 6-1 zijn ook acties van Gus waarbij hij zich doorzet op de rechterflank en steeds hard (dat was de opdracht) kan binnentrappen. We zijn nu echt de betere ploeg en er volgen ook nog kansen voor Joppe en Lander. Toch valt eerst nog een doelpunt aan de overkant. De 6-2 gaat hoog in doel; da’s niet eerlijk voor onze keeper Warre natuurlijk, die daarvoor toch ook alweer enkele goeie reddingen uit zijn mouwen schudde. Gus doet er nog een fenomenaal doelpunt bij, vanop de rechterkant is hij even niet te houden en knalt hoog via de deklat de 7-2 binnen.

Onze jongens denken dat hun frietjes al verdiend zijn en worden even wat nonchalanter. Enkele ‘positions switches’ brengen schijnbaar ook een beetje verwarring of minder gekende looplijnen. Tegelijkertijd groeit het geloof bij de tegenstander. Zij scoren in het derde kwart maar liefst vier keer. Tussendoor probeert Gus de keeper uit te schakelen door snoeihard bijna de keeper méé in doel te trappen. De bal ging er ook in, maar de keeper zag er even af. Woeps. Stand na het derde kwartier: 8-6. Toch weer even spanning!

In het laatste kwart gaat het nog stevig over en weer, maar echte kansen blijven uit. Warre neemt opnieuw plaats in het doel. Lander speelt weer een sterke wedstrijd achteraan. Lenn, Louîz en Gus gaan voor de acties op de flanken. Joppe en Daan zijn de stoorzenders voor de bezoekende verdedigers! Het is Daan (die toch niet is gaan lezen) die een mooie actie van Lander en Louîz kan afronden en de 9-6-eindstand op het scorebord kan zetten.

Opnieuw –ik val in herhaling– was dit een toffe U9-wedstrijd om te volgen, voor alle supporters! Dat er dan nog wordt getrakteerd op frietjes met een curryworst maakt deze voetbalvoormiddag weer helemaal geslaagd!

U9 20211120 235011 2

U9 20211120 235011 1

Groeten

Tim

De wedstrijd tegen Heibos moest nog ingehaald worden. De kalendercommissie boog zich over een nieuwe datum, wat niet gemakkelijk is in de drukke agenda’s van coaches en topspelers. Ze kwamen met het voorstel om deze wedstrijd te spelen op woensdag 17 november, als ware het een echte Champions League-wedstrijd. De coach rekent voor deze avondwedstrijd op Simon, Louis, Bent, Wout, Boris, Ferre, Mathias, Pelle, Milan en Sen. Stan komt zijn ploeg aanmoedigen naast het veld; de anderen duimen vermoedelijk van thuis héél hard mee voor een goede afloop van deze wedstrijd. Fille zit ook nog vast thuis en zegt voor de wedstrijd: “Heibos moeten we nog terugpakken.” We weten nog van de heenwedstrijd dat Heibos een stevige ploeg is met enkele zeer sterke voetballers.

Na wat middenveldspel is het toch Louis die de eerste kans van de wedstrijd op zijn naam kan schrijven. Hij besluit te zacht en recht op de keeper. De daaropvolgende counter zet de 0-1 op het bord. Daarna zijn er nog wel wat kansen voor Heibos, maar Boris gooit heel zijn lichaam in de strijd om doelpunten te voorkomen. Als hij zich toch gewonnen moet geven, is Sen er om de bal van de lijn te keren.

Het tweede kwart start met een snelle loopactie van Bent, maar hij geraakt niet aan de goal. Weer is het Sen die aan de overkant een bal van de lijn kan keren. Het spel gaat toch goed op en af en Louis probeert meermaals Ferre te lanceren, maar de bezoekers staan stevig te verdedigen en we geraken niet echt aan de goal. Ook Heibos voetbalt heel wat kansen bij elkaar. De 0-2 zat er dan ook ergens aan te komen. Wanneer Pelle de bal verovert aan de linkerzijkant kan Bent weer alleen op doel afgaan, maar zijn vizier staat minder scherp dan afgelopen weekend. De opeenvolging van wedstrijden kan ook voor de echt topspelers zwaar wegen... Na een knappe actie van de bezoekers wil Sen de bal weer wegwerken, maar de bal vliegt ongelukkig in eigen doel. Met 0-3 gaan we rusten. Tijd voor wat peptalk van de coach. Enkele spelers lijken even een moeilijk momentje te hebben, maar opbouwende woorden en schouderklopjes van de ploegmaats zorgen terug voor de juiste ingesteldheid. Da’s leuk om te zien.

Die positieve vibe zien we ook meteen na de rust. Wout kan Pelle lanceren, maar hij besluit naast. Niet veel later kan Milan zich stevig doorzetten, maar hij geraakt niet tot het doel. Aan de overkant staan Sen, Simon en Mathias keihard te verdedigen. Ook Boris gooit –letterlijk– lijf en leden in de strijd om nog tegendoelpunten te voorkomen. De 0-4 komt toch op het scorebord na –het moet gezegd– een zeer knappe actie van Heibos. Toch kunnen we nog de aansluitingstreffer scoren. Pelle wordt heel mooi diep gestuurd door Louis en hij vlamt de bal onder de keeper binnen. Die 1-4 geeft onze jongens weer wat moed!

In de laatste 15 minuten krijgen we weer het deksel op de neus. Milan zijn schot wordt afgeblokt en met 4 mooie passes staan de bezoekers aan de overkant en scoren wél: 1-5. Maar onze veerkrachtige boys laten zich niet van de wijs brengen. Eerst kan Bent een uitgelezen kans nog niet benutten, maar een minuutje later is het toch prijs. Bij een verre doeltrap van Boris is er een misverstand tussen de bezoekende verdedigers. Milan kan de bal onderscheppen en alleen op doel afgaan: 2-5. Na een mindere uittrap van de keeper van Heibos kan Wout de bal opvangen en meteen doorgeven aan Bent. Hij kan nog een verdediger uitschakelen en dan toch zijn doelpunt binnen knallen: 3-5. Het is zalig om te zien hoe onze jongens er terug in geloven. Het is echter ook meteen het signaal voor Heibos om nog even het gaspedaal in te duwen. Op de 3-6 (los in de winkelhaak), de 3-7 (een ongelooflijk mooi uitgespeelde actie) en de 3-8 (opnieuw een schot dat niet te pakken is) valt niets af te dingen. Hier zie je toch even een klasseverschil tussen de twee paarse teams.

Verdiend verloren. Dat kan ook al eens. Wel hebben we opnieuw getoond dat we kunnen opstaan in een moeilijke wedstrijd. Samen knokken voor elke bal, duels wíllen winnen en elkaar oppeppen. Coach Dirk looft na de wedstrijd de inzet en de wilskracht van de spelers. Een leerrijke wedstrijd om weer heel wat dingen uit mee te nemen naar de komende resterende (vrijwel zeker moeilijke) wedstrijden van deze eerste seizoenshelft. Op naar zaterdag!

20211117 201116

Groeten

Tim

(Dit is een schriftelijke weergave van het radioverslag dat Stijn maakte.) 

2021-11-13 Mariaburg – U10

7u00 ’s ochtends en de regen tikt tegen de ramen, een ideaal voetbalweertje. Wildert maakt de verplaatsing naar Mariaburg waar de aftrap om 9u00 gepland staat. Tien dappere krijgers trotseren weer en wind om Wildert de drie punten te bezorgen. In de goal uiteraard Boris, achteraan spelen Ties, Mathias en Sen. Op het middenveld lopen Wout, Louis en Pelle en in de spits loopt Bent. Ferre en Sky houden zich warm in de dug-out.

Al snel wordt duidelijk dat Wildert naar hier is gekomen voor de drie punten. Bent wordt diep gestuurd en maakt al snel de 0-1. Niet veel later scoort Bent opnieuw via de paal. Daarna is Bent de aangever voor Pelle die de bal via de keeper toch tegen de touwen krijgt: 0-3. Nog steeds in het eerste kwartje neemt Louis een vrije trap van net over de middellijn. Hij trapt meteen op doel. De keeper kan de bal niet klemmen en Bent is goed gevolgd om zijn hattrick binnen te duwen: 0-4.

In het tweede kwart zien we hetzelfde beeld. Assist Bent en een beheerste afwerking van Wout: 0-5. Na twee doelpunten van Mariaburg en nog een goaltje van Bent staat het plots 2-6.

Tijdens de rust kon verslaggever Stijn even praten met ‘optimist Bent’ en ‘geen-woorden-maar-daden-Mathias’.

  *   Stijn: “Bent, hoeveel goals heb je tot nu gemaakt?”

- Bent: “Ik heb nu 4 goals gemaakt.”

  *   Stijn: “En hoeveel ga je er nog maken?”

- Bent: “Acht!”, zegt Bent zelfverzekerd.

  *   Stijn: “Mathias, het is rust nu. Wat vond je van de eerste twee kwartjes?”

- (Mathias kijkt bedenkelijk en heeft duidelijk geen zin in een interview. Hij laat liever zijn voeten spreken.)

Het derde kwart begint en de overwinning lijkt al binnen, maar na 2 minuten legt Mariaburg er plots 2 in en staat het in geen tijd 4-6. Dit is meteen het signaal om terug wakker te worden en Wout ontbindt zijn duivels. Hij zet zich stevig door en legt zo mooi de 4-7 in het mandje.

In het laatste kwartje is het opnieuw Bent die na een prachtige actie van Ferre de 4-8 binnentikt. Nadat Mariaburg net de 5-8 mist en Boris met een snelle, verre uittrap Bent kan lanceren, staat onze spits plots alleen voor de keeper. Hij twijfelt niet en het staat 4-9. Bent met zijn zevende van deze ochtend. Alsjeblief, seg! Alsof het nog niet genoeg is, scoort Louis de 4-10 na een mooi genomen corner van Ferre. Net voor het einde van de match bekroont ook Ferre zijn puike wedstrijd met een doelpuntje. 4-11 is de eindstand.

Stijn kon na de wedstrijd man-van-de-match Bent strikken voor nog een korte reactie.

  *   Stijn: “Bent, hoeveel goals heb je gescoord deze wedstrijd?”

- Bent: “Ik heb 7 goalen gemaakt en het was heel leuk deze wedstrijd.”

  *   Stijn: “Het vroege uur maakte jou niets uit?”

- Bent: “Nee hoor, ik moest mijn wekker eigenlijk niet zetten. Ik moest pas om 7u30 opstaan, maar was om 7u00 al wakker. Heel zenuwachtig was ik niet, maar misschien toch een beetje.”

Regen, koude en vroeg opstaan… dat moeten we meer doen. Afsluiten doen we uiteraard met feestgezangen. (“Boven op den berg” is de klassieker hé.)

20211117 162816

Regen bij de start en tussen de wedstrijdjes door nog wat neerslag... zo zag de wedstrijddag van vandaag er uit. Gelukkig lieten onze spelers dit niet aan hun hart komen. Met 8 spelers stonden ze klaar om tegen tegenstander Horendonk te knallen. Loraine, Lorens, Mylo, Wannes, Hanne, Lizet, Lars en Stan lieten weer het beste van zichzelf zien. Het mag gezegd worden dat onze spelers groeien in hun spel. Het wordt steeds meer samenspel. De supporters waren ook weer talrijk aanwezig om de spelertjes aan te moedigen. Dankzij een extra spelertje van Horendonk konden we op drie veldjes spelen. Overal waren er voldoende acties en goals te zien. Weer een top wedstrijd met veel lachende gezichtjes!

U7 2021-11-15 9-00-16

Groetjes,

Eline Binnemans

Voor team U9 staan er twee thuiswedstrijden op het programma. Met de winterperiode in aantocht wordt er al eens vaker aan een gezelschapsspelletje gedacht, zeker voor de eindejaarslijstjes. Ook de twee matchen vandaag kan je best wel linken aan enkele spelletjes.

Bij het team dat Simikos partij gaat geven, moet Daan jammer genoeg ziek afhaken. Daardoor blijven er nog slechts 6 toppers over: Lars, Mathias, Twan, Litse, Yassin en Gus. Coach Kenny zet ‘Stratego’-gewijs zijn pionnetjes op de juiste plaats: Lars gaat keepen, Gus wordt de libero, Mathias (linkse) en Twan (rechts) maken de acties op de flanken en Yassin moet op de juiste plaats staan voorin. De wedstrijd start veelbelovend. Yassin trapt af, legt de bal achteruit naar Gus, die Twan lanceert op de rechterflank en hij legt op zijn beurt de bal voor de goal waar Mathias nét niet kan afwerken na 15 seconden. Daarna is het keeper Lars die twee keer een goede redding uitvoert en de 0 kan houden. Dan is het weer onze beurt, maar de ‘Vier op een rij’-kansen worden niet afgewerkt. Toch kunnen Litse (een ‘Solo’-actie) en Mathias (binnentikker na actie van Gus) samen nog een ‘+2-kaart’ leggen in het spelletje ‘UNO’. Met een 2-0-voorsprong gaan we even drinken. 

Daarna halen onze jongens het spelletje ‘Take5!’ boven, in combinatie met ‘Jungle Speed’: twee keer Twan en drie keer Yassin breiden de score uit tot 7-0. Twan neemt daarbij twee keer de kortste weg naar de goal en werkt twee keer met buitenkant rechts af. Yassin staat twee keer op de juiste plaats om de bal binnen te tikken en kan één keer de bal zelf veroveren en binnensjotten. In de laatste ’30 seconds’ kunnen de bezoekers van Simikos nog twee keer scoren: één keer na een hoekschop, één keer met een stevig afstandsschot. 7-2 halfweg. 

Het derde kwart lijkt te starten met een portie ‘Betoverende Doolhof’. Eerst scoort Mathias 8-2 (weer na een actie van Gus, die twee lijken elkaar te vinden!), waarna Simikos weer kan aansluiten met 8-3. Dan is het aan Litse met de 9-3 en dan weer de geel-zwarte bezoekers met 9-4, hoewel keeper Twan de bal eerst nog goed kon redden. Litse blijft echter acties opzetten aan de linkerkant en probeert ‘Keer op Keer’ (allé, toch vaak) de voorzet te geven. Wanneer Mathias kan binnentrappen met rechts, is het dan toch eens fijn om een assist te geven. Mathias pakt daarna uit met een Olympisch doelpunt (hoekschop rechtstreeks binnen), maar dit mag (nog) niet en zijn mooie goal wordt dus afgekeurd. Lars treft ook nog de paal en mikt de bal nog net naast na een mooie aanvallende actie van onze boys.  

De 11-4 valt niet veel later toch; deze wordt gescoord door een bezoekende verdediger die na een corner van Twan de bal binnentrapt in eigen doel. Ook daarna is het nog een tijdje ‘Geven en Nemen’. Eerst wordt het 11-5, dan is het Yassin die 12-5 kan scoren (na een actie van Twan). Een afstandsschot zorgt voor de 12-6, maar Twan kan de 13-6 maken (na een schitterende pass van Gus naar Litse, die bal dan voorbrengt tot bij de doelpuntenmaker). Gus wil ook nog een goaltje meepikken en oefent eerst nog in zijn eigen doel, waar hij de bal ongelukkig tegen zijn been krijgt: 13-7, maar kan uiteindelijk met links de ‘Dobble’ 14-7-eindstand binnen plaatsen. Goed gespeeld, makkers! 

[Hierna volgt nog een mini-verslagje van de andere wedstrijd tegen Loenhout. Dit laatste deel is geschreven na een spelletje ‘Hints’ en ‘Horen Zien en Zwijgen’ na de wedstrijd; wat gebaren vanop het andere veld, enkele nabesprekingen in de kantine, wat luisteren naar de trainers en supporters…] 

Jammer genoeg moet bij het andere team voor de wedstrijd al ‘Stef Stuntpiloot’ afhaken na een live-versie van ‘Jenga’ in een boom. Hij ging echter ‘Onderuit’ en kon nog niet deftig wandelen… Wél heel tof dat hij zijn team komt aanmoedigen én dat de papa zelfs de kotjes komt kuisen! In de wedstrijd tegen Loenhout is het een spannende ‘Dokter Bibber’. De doelpunten in deze wedstrijd vallen aan beide kanten, maar in het ‘Spookslot’ zijn het toch onze toppers Joppe, Warre, Mats, Lowie, Lenn, Bas en Lander die de rood-witten schaakmat zetten. Voor het eerst dit seizoen verliest Loenhout een wedstrijd: 8-7 voor de paarse Wildertboys! Toch een serieuze revanche na de blamage van in de heenwedstrijd. Proficiat, kerels!  

En nu naar de winkel voor een nieuw gezelschapsspelleke?

2021-11-06 U9 - Simikos

Groeten

Tim

Het regende pijpenstelen…on-af-gebroken…Regen overal waar je kon kijken. Regen, regen, regen.

En toch stonden de dappersten onder alle U10-ers paraat  en in vol ornaat (inclusief regenjas) op het modderige thuisveld. Onze helden van de dag waren Fille, Milan, Mathias, Boris en Pelle.

Geen spoor van de vijand te bekennen wegens forfait van tegenstander Brecht. Corona zat er voor iets tussen. Een ander soort veldslag werd daarom door de veldmaarschalken Dirk, Veerle en Tim voorbereid: een strategie die zich zou ontplooien op 3 terreinen.

De eerste strategie was die van de training van de troepen. Hoewel veldmaarschalk Dirk een mooie training in falanx (d.i. een gesloten infanterieformatie) voorzien had, gingen de troepen zelf voor de ‘strategie van de afmatting’. Dat betekende concreet dat de troepen elkaar gedurende anderhalf uur tot het puntje van de uitputting brachten tijdens een twee-aan-twee duel. Vol overgave stortten onze helden zich op de bal als was de beker van de Champions League de te winnen trofee. Een lust voor het oog - allez, toch voor zover het oog kon reiken doorheen die regen. En voorzover de veldmaarschalken vanuit hun observatiepost, ook wel de Kantine genoemd, wilden omdraaien om de strijdlust te bewonderen.

Want in de Kantine speelde de tweede strategie zich af. Daar werd ondertussen door veldmaarschalk Tim volop ingezet op de strategie van gezelligheid met een natje en een droogje ter compensatie van de gemiste veldslag. Voor wie er niet bij was: de koffiekoeken waren wel heel erg lekker! Er waren ook gezelschapsspelletjes aanwezig en de Kantine kon haast niet meer volgen met het aanleveren van Jupiler Blue. Het hoeven niet altijd witte wijntjes te zijn ????.

De derde strategie werd geleid door veldmaarschalk Veerle die het geweldige idee had om met de rillende, vuile en afgematte helden zowel de veldslag als de bijhorende parking nog op te ruimen in de gietende regen. Ik herhaal: gietende regen! Alle papiertjes, plastiekjes, sigarettenpeuken en lege flesjes waren gedoemd om in een grote vuilzak van Mooimakers te verdwijnen. Een ware calvarietocht voor enkelen, een zegetocht voor anderen. De afvalgrijpers die adjudant Liesbeth had voorzien waren hierbij ook voorwerp van heel wat jolijt. Een volle zak afval werd door de jongens gevuld. Wie trouwens graag zijn vergeten portie mosselen wil terugkrijgen (ze lagen in een autoband), mag altijd een mailtje sturen! Een lauwerkrans van olijftakken en vooral ook een lekkere hotdog als beloning mocht hierna dan ook niet ontbreken.

Terwijl de veldmaarschalken en de rest van de adjudanten Milan, Boris, Fille, Pelle en Mathias  bewierookten over deze Goede Daad in de Kantine (jawel, nog steeds!) – werd de eindstrijd onder de jongens buiten geleverd. Daar werd opnieuw de bal over het veld gedreven, ditmaal in strijd met de nog aanwezige U12-ers. Maar toen de regen eindelijk stopte, kwam ook een einde aan de heldhaftige strijd van onze troepen. Ze kwamen, ze zagen en ze hadden overwonnen! 

U10 myposter collage 20211103

Op deze druilerige, winderige herfstdag trokken onze moedige U7 naar het verre Loenhout. Ze hadden er heel veel zin in en dat was op het veld goed te merken. Vanaf de eerste tot de laatste minuut gingen ze moedig het duel aan tegen een sterk Loenhout, dit ondanks een aantal pijnlijke momenten, een fikse hagelbui en een sterke tegenstander. In de derde periode kreeg Scott een bal hard tegen de knie en de traantjes konden niet in bedwang gehouden worden. Door de troostende woorden van Marc kon de wedstrijd snel hervat worden. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Loraine de noppen van een voetbalschoen van een tegenstander in haar hand geboord. Traantjes waren hier logischerwijs ook van de partij. Het zag er in elk geval heel pijnlijk uit! Hopelijk gaat het nu wat beter met Loraine haar hand. Na wat troostende woorden, verontschuldigingen van de tegenstander (daar is Loraine heel principïeel in ????), vermande (of vervrouwde) Loraine zich en zette ze de wedstrijd moedig verder. Na de penalty’s konden onze moedige strijd(st)ers genieten van een welverdiende douche en een warm drankje.

We zijn enorm fier op hen dat ze in deze moeilijke omstandigheden, zonder gemopper, voor elke bal bleven gaan. Hopelijk is het volgende week beter weer!

U7 20211103

De heenwedstrijd tegen Hoogstraten eindigde in een 12-13-overwinning voor ons U9-team. De kans is dus groot dat het vandaag weer een spannende wedstrijd zal worden. Jammer genoeg moet keeper Warre ziek afmelden. Hij wordt eerst twee kwartjes vervangen door Mats en daarna trekt Mathias de keepershandschoenen aan. De regen valt gedurende de hele wedstrijd met bakken uit de lucht, maar onze jongens genieten ervan.  Nog voor de journalist van dienst aanwezig is, heeft Lowie er (met links schijnbaar) 1-0 van gemaakt. De 1-1 valt niet veel later na een mooie actie van de bezoekers. Daarna zijn er kansen langs beide kanten. Hoogstraten treft twee keer de paal; laatste man Gus trekt er twee keer op uit, maar besluit twee keer met links net naast. Mathias maakt mooie acties op links, Daan wringt en wroet zich door op rechts en Joppe is een gesel voor de bezoekende verdedigers. Wanneer Yassin hem even komt aflossen, wordt het ook niet makkelijker voor Hoogstraten, want hij heeft zijn torinstinct meegebracht vandaag!  

Bij de start van het tweede kwart, nog steeds in de gietende regen, kan Mathias als libero de bal veroveren, meteen doorspelen naar Joppe, die de bal knap bij Yassin krijgt, die dan weer netjes afwerkt: 2-1. Topactie! Dat is genieten voor trainers van dienst Danny en Jimmy. Wanneer Daan zich op rechts stevig kan doorzetten, kan Yassin kort daarna de 3-1 scoren. Er komen wel kansen voor Hoogstraten, maar Mats volgt het spel goed, sluit goed aan en kan daardoor enkele keren de bal tijdig wegtrappen. (Chance dat papa Benny niks zegt, want dat zou de keeper alleen maar afleiden…) Gus valt in op de linkse flank en lijkt vandaag enkel zijn linkse voet te gebruiken. Hij scoort dan ook met links de 4-1. Na een mooie actie en doorsteekpass van Lowie kan Joppe de 5-1-ruststand scoren.  

Na de kantwissel komt er vanop rechts een mooie voorzet van Daan naar Lowie en die tovert iets heel moeilijk uit zijn schoenen. Vanop 2 meter slaagt hij er in om de bal toch nog over doel te krijgen. Hij grijpt zichzelf naar de haren. Yassin kan de bal zelf veroveren om de 6-1 te scoren. Lowie plaatst daarna de 7-1 in de rechterbenedenhoek. Het blijft regenen en onze jongens zijn ondertussen bijna verzopen waterkiekens geworden. De ‘nummer 9’ van Hoogstraten kan even zijn duivels ontbinden. De 7-2, 7-3 en 7-4 vallen snel achter elkaar. Gus komt terug in het veld en kan er meteen terug 8-4 en 9-4 van maken. Deze keer gebruikt hij wel zijn rechtste voet. Met 9-5 gaan we weer even rusten. 

In het vierde en laatste kwart krijgen de supporters ook nog heel wat doelpunten te zien. Eerst kan Lowie op snelheid doorgaan en den 10-5 scoren. Na de 10-6 wordt eerst een bal van Mats nog van de lijn gered, maar op aangeven van twee keer Gus kunnen Yassin en Daan de 11-6 en 12-6 scoren. De decompressie (de buit is toch binnen) zorgt nog voor twee tegendoelpunten, waarna ook Mats zijn doelpuntje nog kan meepikken vandaag: 13-8. Daar blijft het bij, want Mathias gooit lijf en leden (en vooral zijn neus) nog in de strijd om er geen meer binnen te krijgen!  

Mocht Frank Raes deze wedstrijd hebben becommentarieerd voor Sporza, dan hadden we meermaals ‘Binneeeuhhh’ en ‘Oh-oh-ow’ gehoord, dan wisten we dat Gert Verheyen zijn vrouw leerde kennen in de Highstreet in Hoogstraten en mogelijk werden de 13 doelpunten gelinkt aan een paarse ploeg uit het Antwerpse met stamnummer 13. Dat zou ons echter te ver leiden: wij houden het deze keer op: I only wanted to see you laughing in the purple rain! En lachen in de regen... dat deed ons paarse U9-team vandaag! Proficiat, boys! 

U9 20211030 191401

Groeten

Tim

Zonder Dirk en zonder Veerle naar de match… het is eens iets anders. Gelukkig zijn onze U10-sjotters ook al gewend aan coaching door Yves, Stijn en Tim. Het gelegenheidstrainerstrio heeft er zin in, net als de aanwezige 9 spelers. Tijdens de opwarming is er al een positieve vibe. Je voelt dat onze jongens klaar zijn voor deze wedstrijd.

Met Boris in doel, Stan-Mathias-Simon achteraan, Fille-Louis-Ferre op het middenveld en Pelle in de spits staat iedereen op zijn vertrouwde (of favoriete) positie. Sen rust nog even uit om na 7 minuten in te vallen en dan de pannen van het dak te spelen. Een sterke bank is belangrijk! Het overwicht is voor ons in het begin van de wedstrijd. We drukken onze paarse (vandaag witte) tegenstander op hun helft maar het lukt nog niet om echte kansen te creëren. De eerste tegenaanval van Gooreind gaat wel binnen. Tegen het spel in staat het dus plots 1-0. Pelle neemt daarna een botsbal vol op de wreef vanop 20 meter, maar de bal gaat net niet over de keeper. Weer is het Gooreind dat nu aan de overkant de 2-0 kan scoren. De thuisploeg droomt al van de overwinning, maar dat is zonder onze veerkrachtige spelers gerekend. De aftrap na de 2-0 begint bij Pelle, die de bal naar Louis teruglegt. Louis geeft een verre, hoge bal naar Fille die met een mooie controle de bal meteen voor zijn rechter legt en feilloos binnenknalt. Met 2-1 gaan we even drinken.

Het tweede kwart gaat leuk over en weer. De kansen zijn er aan beide kanten en deze keer valt het doelpunt aan de voor ons juiste kant. Ferre zet zich sterk door op de rechterflank en gooit de bal voor doel. Onder druk van onze aanvallers wordt de bal door een Gooreindse verdediger in eigen doel verwerkt: 2-2. We kunnen een tegendoelpunt vermijden in dit kwart. Boris staat sterk te keepen en onze verdedigers Mathias, Sen en Stan halen ook een hoog niveau. Louis heerst centraal op het middenveld. Fille en Ferre mogen de aanvallende acties maken op de flanken en Pelle zorgt voor het wroet –en stoorwerk vooraan. En wat gezegd van Simon, die net ervoor even mocht rusten? Tegen zijn meisjestegenstanders speelt hij de match van zijn leven. Hij geraakt tijdens de pauze nog amper tot de zijlijn (of zou dat zijn omdat hij geen eten krijgt thuis?) maar wil kost wat kost blijven staan! Die sterke bank, weet je nog wel…

Na de kantwissel komen we met een iets andere opstelling aan de aftrap. Pelle gaat op de flank spelen en Stan wordt de diepe spits. Fille neemt even rust en dat zal later in de wedstrijd zijn vruchten afwerpen (opnieuw is de sterkte van de bank belangrijk). Handige tactische zet van Yves. Gooreind helpt ons wéér een voetje met een own-goal, want een corner van Ferre wordt in eigen doel getrapt. Voor het eerst deze middag staan we op voorsprong. Fille komt terug in de ploeg en is even niet meer te houden. Na een corner van Gooreind kan hij vanaf de eigen achterlijn oprukken. Hij zoekt de één-twee met spits Stan, die de bal mooi terug aflegt naar Fille. Met binnenkant rechts mikt Fille onder de uitgekomen keeper en het staat 2-4. Bij de 2-5 vertrekt Fille weer helemaal achteraan, deze keer gaat hij langs links voorbij de laatste verdediger om de bal dan buitenkantje rechts in de verste hoek te plaatsen. Kort daarna lanceert de thuisdoelman met een verre uittrap zijn ploegmaat die de bal net voor de uitgekomen Boris kan raken en dan in een leeg doel kan binnen trappen. Zo wordt het toch nog spannend. De 4-5 valt nog na minder uitverdedigen van onze jongens, maar die valt eigenlijk nét in blessuretijd, dus de winst is binnen! Boven op den berg, Gooreind is eraan! De andere bank (lees: een deel voetbalmoeders) vindt het wel straf dat onze jongens zingen voor een 4-4-gelijkspel of zelfs een 4-3-verlies volgens eentje. Amai, ze zingen zelfs na zo’n goeie match. Bij de nabespreking en het wijzen op de 4-5-overwinning wordt ‘het steunen van de plaatselijke horeca’ als excuus ingeroepen. Zij begonnen voor de match al een driepunter te vieren. Een sterke bank blijkt andermaal erg belangrijk…

2021-10-23 Gooreind - U10

Groeten

Tim

We kregen Olympic Essen over de vloer. Een thuismatch, maar wel weer een derby van formaat!

Onze spelers waren: Stan, Lorens, Scott, Wannes, Jolan en Loraine.

Zonder reservespelers moesten ze hun mannetje kunnen staan tot het einde. En op wat voor een manier! Ze gingen er volledig voor, zetten continu mooie acties op, werkten ze vaak ook heel mooi af. Het mooiste om te zien is dat we ze week na week zien groeien en aan zelfvertrouwen winnen. Onze spelers staan week na week met meer vertrouwen en meer inzicht op het veld…

Mooier dan dat kunnen we het niet wensen! Op naar de volgende wedstrijd!

2021-10-20 12-56-19

Team U10 trekt in het kermisweekend naar de buren van Achterbroek. De bulldozers maken er met een omstreden doelpunt (waar is de doellijntechnologie als je ‘m nodig hebt) al heel snel 1-0 van. Niet veel later schiet de thuisploeg de 2-0 binnen. Zoals de schijven heen en weer kletsen in het Lunapark maken onze jongens met tiki-taka de aansluitingstreffer. Boris lanceert met een uittrap Fille, die met een subtiel tikje Wout op weg zet richting doel, maar hij besluit op de keeper. Louis kan de rebound binnentikken. Wanneer we de grijparm (lees: een inworp) richting de verkeerde kant laten gaan, kan Achterbroek nog 3-1 maken voor de eerste pauze.

Het tweede kwart komen we beter in de wedstrijd. Als een ware botsauto wringt Stan zich de hele wedstrijd tegen zijn tegenstander. Een actie van Wout en een schot van Milan worden uit doel geranseld door de keeper. Tegen het spelbeeld in, kunnen de Achterbroekse rappe rupsen de 4-1 en 5-1 scoren…

Na de kantwissel komt onze paardenmolen op gang. Coach Dirk experimenteert met enkele andere opstellingen. Ondertussen verlekkert supporter Bent al zijn ploegmaten met chips en snoepjes. Fille en Louis gaan een keertje centraal spelen. Milan, Simon en Mathias worden eens op de flank uitgespeeld, Ties gaat eens in de spits postvatten. Het is Fille die met een schitterende pegel de paal raakt, Wout die een actie net niet kan afronden en Mathias die op de flank stevig zijn mannetje staat. Ook Sky laat zich niet doen en maakt het de tegenstander knap lastig.

In het laatste deel van de wedstrijd belanden onze jongens in het spookhuis. Zoals in de Alibaba draait alles vlot rond bij de thuisploeg, terwijl onze jongens eerder in de botsauto’s alle kanten raken. Het is geen spannende kamelenrace vandaag… Het is doelpuntenkermis voor de verkeerde ploeg, wat zorgt voor veel jo-jo-jolijt bij de t-t-t-thuissupporterrrrrrrsssss. 9-1 is de (te zware) eindstand vandaag.

Tijdens de penaltyreeks ziet het er goed uit: Boris pakt uit met enkele schitterende reddingen en wint het psychologisch spel tegen veel spelers. Hierdoor gaan er maar 2 in voor de thuisploeg. Even hopen we op een overwinning in deze reeks, maar onze jongens zitten al met hun gedachten bij de eendjes en de smoutebollen… Ook bij ons belanden veel pogingen tegen paal en lat waardoor we er maar 2 scoren.

Met slechts één doelpuntje mogen onze jongens in de kantine kiezen uit de onderste rij: snoepjes, hotdogs en AA-drink. Ach, daar doen ze ’t uiteindelijk voor hé.

2021-10-16 Achterbroek-U10

Groeten

Tim

In het kermisweekend krijgt één U9-delegatie (Warre, Joppe V., Mats, Vince, Louîz, Matthias, Bas en Gus) bezoek van Mariaburg.

Het lijkt erop dat onze jongens al met hun gedachten bij de botsauto’s zitten, want de 0-1 en 0-2 voor de bezoekers vallen al snel. Dat Mats daarna de lat raakt, zorgt ervoor dat onze jongens toch ook gaan geloven in hun kansen. Mats zet zich daarna stevig door en zijn voorzet wordt door een blauw-witte speler in eigen doel verwerkt. De aansluitingstreffer is een feit. Niet veel later gaat Louîz alleen op de keeper af en oog in oog met de doelman faalt hij niet: 2-2. Net voor het einde van het eerste kwart kan Mariaburg toch nog de 2-3 scoren.

In het tweede kwart kan Matthias een rebound binnentikken na een vrije trap van Mats. De bordjes hangen weer gelijk. Ondertussen wordt er stevig doorlopend gewisseld zodat onze jongens geen kou krijgen. Bas komt Louîz regelmatig aflossen in de spits; Vince (“lopen moet enkel tijdens de match”) en Joppe mogen beurtelings acties maken op de rechtse flank; Gus, Mats en Matthias schuiven wat door op de linkse flank en de liberopositie. Vaste doelman Warre krijgt aanwijzingen van gewezen doelman Benny. Met ook nog trainers Jelle en Jimmy langs de lijn wordt er sterk gecoacht! Na de 3-4 komen we weer langszij met een owngoal, na goed doorzetten van Bas! Toch moet Warre zich nog twee keer omdraaien in het tweede deel. Enkele spelers bij Mariaburg kunnen een aardig potje voetballen! Sommige schoten zijn echt niet te houden: 4-6. Deze wedstrijd is bijna zo spannend als een kamelenrace op de kermis!

Het derde kwart start weer in ons voordeel. Eerst is er al een kans voor Louîz, maar het is Gus die met een knaller de 5-6 kan scoren. Weer is het Louîz die zijn schot daarna gepakt ziet worden door de keeper. Na een mooie Alibaba, euh dribbel, van Joppe kan Matthias met zijn rechtse voet de bal subtiel binnentikken: 6-6. Toch draait de score weer in het voordeel van de bezoekers. We zitten even teveel met onze gedachten bij de schietkraam en het Lunapark nu. In no-time zetten de rappe rupsen van Mariaburg 6-11 op het scorebord en dan heeft Warre er nog enkele schoten knap uitgehaald! Vooral ‘dribbelwonder nummer 7’ van de blauw-witten is echt een talentje waar we moeilijk een antwoord op vinden.

Het einde van de wedstrijd is toch weer voor ons. Dat de supporters aanmoedigingen roepen als ‘Denk aan de kermis’ of ‘Komaan botsauto’ motiveert toch enigszins, zo lijkt het. Mats kan een vrije trap binnenknallen: 7-11. Gus kan de 8-11 in de verste hoek sjotten. Gaat het nog spoken hier? Na de 8-12 kan Warre nog een laatste keer Gus lanceren met een splijtende pass tussen twee tegenstanders. Gus gaat alleen richting doel af en zet de eindstand 9-12 op het bord!

Een aangename wedstrijd om te volgen, met deze keer een nipt verlies voor onze jongens. Ook dat is helemaal oké: ze hebben gestreden en inzet getoond, maar de overwinning zat er net niet in vandaag. (met speciale dank aan David voor de notities)

2021-10-16 U9-Mariaburg

Groeten

Tim

Onze spelertjes hebben op Nieuwmoer weer het beste van zichzelf gegeven. Na een aantal mooie wedstrijden was de wedstrijd tegen een gemotiveerde tegenstander weer een kijkstuk. Je ziet de progressie die ons team elke week weer op de mat legt. Deze toppers waren aanwezig: loraine, Lars, Stan, Jolan, Mylo, Hanne, Lizet, Wout en Wannes.

Tot slot nemen we nog afscheid van Wout bij onze u7. Wat hebben we plezier beleefd aan deze kanjer, en wensen hem veel succes bij de u8. Ongetwijfeld ga je het daar ook geweldig doen, Wout!????

De coach heeft vandaag een grote kern ter beschikking. Enkele jongens mogen matchritme opdoen in een onderlinge wedstrijd tegen enkele U9-spelers. Zij oefenen en trainen er op los, onder begeleiding van Glenn.

Dirk werkt de wedstrijd tegen Brasschaat af met een kern van 10 spelers: Boris, Sen, Louis, Matthias, Ferre, Milan, Pelle, Bent, Stan en Fille. Al tijdens de opwarming wordt duidelijk dat de bezoekers een stevige, goedvoetballende ploeg is.

Onze jongens starten gretig aan de match en schuwen het duel niet. Mooi om te zien. Bij een lange bal van Brasschaat komt Boris gepast en knap tussen, maar kan hij jammer genoeg de bal niet voldoende wegknallen en dus komen de bezoekers met een beetje pech voor ons 0-1 voor. Niet veel later krijgen we een vrije trap. Fille en Milan weten ondertussen hoe ze dit moeten aanpakken (al lukt het niet altijd even goed vandaag). Deze keer geeft Fille een klein tikje richting zijn voetbalmaat die van heel ver de 1-1 binnen knalt. Daarna komen onze jongens moeilijk onder de Brasschaatse druk uit. Het geluk staat momenteel nog aan onze zijde want hun kansen gaan er niet in. Sen, Louis, Matthias en Ferre doen er alles aan om de bal weg te krijgen. Net voor het einde van het eerste kwart speelt Milan de bal prachtig tussendoor naar Pelle. Zijn harde schot wordt nog goed door de bezoekende doelman uit zijn doel geranseld, maar valt dan alsnog binnen. Pech voor hun keeper; geluk voor ons. Een beetje tegen het spelbeeld in staan we 2-1 voor.

Kwartje twee start met een bal tegen de paal van Pelle na een hoekschop. De hoekschop aan de overkant is wel bingo. De bordjes hangen terug gelijk: 2-2. Onze jongens blijven goed knokken voor elke bal, ook al krijgen ze weinig tijd en ruimte om hun voetbalkwaliteiten te tonen. Bent spurt er op los maar kan net niet tijdig schieten. Fille kan een actie opzetten op links en de bal tot bij Ferre krijgen die de bal beheerst onder de doelman kan schuiven. Opnieuw gaan we met een voorsprong de rust in: 3-2.

Na de kantwissel krijgen we hetzelfde beeld te zien: Brasschaat zet stevig druk en deinst er niet voor terug een (vuil) foutje te maken. Toch laten onze gasten zich niet van de wijs brengen; knap van hen! Een onhoudbare knal zorgt voor de 3-3. Daarna kan Fille de bal op links veroveren en alleen richting de keeper gaan. Hij heeft alle tijd en knalt dan ook de 4-3 hard tegen de netten. Een betwistbare vrije trap (na hands van Louis?) wordt onverbiddelijk binnen gesjot door de bezoekers waardoor het opnieuw gelijk staat. Wat een wedstrijd!

De hartjes van de supporters gaan al wat sneller slaan, de spanning stijgt, het aanmoedigen van onze jongens weerklinkt over de wei. Het geeft Stan meteen moed bij de start van het laatste kwartiertje. Met een schitterende bal tussendoor lanceert hij Fille. Jammer genoeg komt er geen vervolg aan die mooie pass. Onze kerels hebben ondertussen al veel energie verspeeld en Brasschaat blijkt nog iets extra in de tank te hebben. Ze lopen dan ook (verdiend) uit tot 4-7. Helemaal in het slot kan Milan nog de 5-7 scoren met een afstandsschot, maar die aansluitingstreffer komt te laat.

De talrijk opgekomen supporters genoten van een boeiende wedstrijd, waarin onze jongens knokten voor elke bal en lang konden meestrijden maar zich op 't einde toch gewonnen moesten geven. Zo'n wedstrijd in een zalig herfstzonnetje verdient natuurlijk een lange, stevige nabeschouwing met de ondertussen gekende drankjes op tafel bij de voetbalmama's. En oké ja, ook bij de voetbalpapa's. Van de nabespreking onthoudt de journalist van dienst toch vooral dat het verslag echt gelezen wordt én dat er zelfs fans zijn... Schol!

2021-10-09 U10-Brasschaat

Groeten
Tim

In een ver verleden speelde Zwarte Leeuw nog in de toenmalige derde klasse. Ongewild en onbewust denken de mama's en papa's dat ook de jeugd een goede ploeg zal zijn. Kenny stuurt Mats (keeper), Louîz (staart), Lowie (linkse vleugel), Gus (rechtse vleugel) en Twan (piloot) het veld in om te starten. Litse en Vince houden zich –in tegenstelling tot de supporters– warm in 't ochtendzonnetje.

Al spoedig belooft het een leuke, boeiende wedstrijd te worden. Lowie kan al snel de 1-0 scoren, maar de gelijkmaker valt al even rap. Na onnodig balverlies komen onze jongens ook 1-2 achter. Gus kan daarna de bal veroveren en de bal tot bij Twan krijgen die met een subtiel tikje de 2-2 scoort en later ook de 3-2 kan binnen knallen.

Er wordt goed geroteerd in de opstelling. Het tweede kwart gaat Louîz het doel beschermen met voor hem eerst Mats en later Gus. Lowie en Twan behouden hun linkse vleugel en spitspositie. Vince en later Litse zetten de acties op rechts op. Ook al komen de Leeuwen reeds na enkele seconden op 3-3, het tweede kwart is helemaal van ons. De 3-3 lijkt wel het signaal om vooral 'de nummer 3' van de bezoekers helemaal uit te schakelen. Onze jongens gaan stevig (terug) in duel en zetten de Leeuwen (of worden het plots welpjes) stevig op hun plaats. "Door goed samen te werken" (woorden van hún trainer) lopen onze gasten uit tot maar liefst 8-3. Mats, twee keer Lowie en twee keer Twan zorgen voor de goals, waarbij het hakje van Twan wel eens het 'moment van de week' kan worden in Extra Time. We moeten zelfs vermelden dat de bezoekende doelman nog stevig staat te keepen en nog heel wat kans kan neutraliseren.

We zitten nu helemaal in de flow en draaien nog lekker door in de veldbezetting. Litse gaat nu keepen (halfweg roept hij "papa, ik heb niks te doen hier"), Louîz neemt plaats in de spits. Vince gaat knappe duels aan en geeft leuke passes, Mats behoudt achteraan het overzicht en op aanvallend vlak scoort iedereen. Twee keer Gus, twee keer Louîz en Lowie doen de score oplopen tot 13-3.

2021-10-09 U9-Zwarte Leeuw

In het laatste deel van de match gaat Twan de netten schoon houden, Litse wordt de staart, Mats en Lowie spelen op de flanken en Louîz blijft de piloot. Gus en Vince vallen later nog in op de flanken. De wedstrijd is eigenlijk al gespeeld en toch blijft team U9 geconcentreerd voetballen én samenspelen. Dat is echt een mooie houding. Ze gunnen elkaar de doelpunten, zijn niet zelfzuchtig én dat loont. Lowie, Vince en Gus kunnen nog assists geven. Mats scoort de 14-3 met een mooie vrije trap. Louîz zorgt voor de volgende twee doelpunten. Het slotakkoord is voor Mats en twee keer Gus.

De geel-zwarten worden naar huis gestuurd met een overtuigende 19-3. De mama's en papa's kregen het net niet warm genoeg van de mooie acties, de vele goals en het gejuich bij de goals van hun lachende zonen, maar dat lag dan misschien eerder aan de voetbalpapa's die het veldje niet in de zon opstelden...

Groeten
Tim

Hey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. Jeroen

U7 1 2021-10-11 11-26-09

U7 2021-10-11 11-26-27

Hey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. Jeroen 

Hey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. JeroenHey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. JeroenHey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. Jeroen Hey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. JeroenHey voetballiefhebbers, Onze sjotterkes hebben het weer fantastisch gedaan! Leuke voormiddag voetbal tegen Wuustwezel deze keer. Deze keer hadden we zelfs een extra bezoeker op het plein (zie kikker) wat toch wel even de aandacht deed afleiden van het echte werk ;-) Bedankt allen en tot volgende week. Jeroen

9 spelers (Bent, Sen, Mathias, Wout, Milan, Ties, Ferre, Pelle en Fille) maken op zaterdagochtend de vroege en verre verplaatsing naar FC Merksem. Tijdens de opwarming is al duidelijk dat de thuisploeg enkele stevige (straat-)voetballertjes in zijn rangen heeft staan. Dit wordt weer werkendag… Bent start in de goal; de achterlinie bestaat uit Sen, Mathias en Wout. Op het middenveld spelen Fille, Milan en Ferre. Pelle loopt in de spits. Ties houdt zich klaar aan de zijlijn en zal halfweg het eerste kwart Wout komen aflossen op de rechtsbackpositie.   In het eerste kwart hebben onze jongens het overwicht: we dwingen de thuisploeg tot verdedigen, maar dat doen zij goed. Hun counters moeten we goed in ’t oog houden, want ze kunnen er vlot uitkomen. 0-0 na een kwartiertje spelen. 

In het tweede kwart bloeit de wedstrijd helemaal open. Eerst toont Bent zich met een ronduit prachtige redding. Met een zweefsprong haalt hij een knap schot klemvast uit zijn doel. Vlak daarna geeft Sen van achteruit een vrije trap die Milan in één tijd kan verlengen, maar de Merksemse doelman staat pal. Ook het volgende afstandsschot van Milan haalt de thuiskeeper schitterend uit de verste hoek. Op jammerlijke wijze komen we dan op achterstand. De bal geraakt niet weg voor doel en wordt tegen het been van Ties gesjot waardoor de bal in eigen doel belandt. Gewoon dikke pech, maar we rechten meteen de schouders. Dat is knap. Wout loopt nu diep in de spits en gaat alleen op de keeper af. Deze kan de bal nog net raken waardoor de bal de buitenkant van de paal raakt. Net voor de rust wordt Wout weer weggestuurd. Hij kan de verdediger afhouden en de bal links naast de keeper schuiven: 1-1 halfweg. 

Het derde kwart gaat opnieuw goed op en af. Wout gaat nu keepen; Bent gaat in de spits lopen. Stevige duels, in blok verdedigen… we moeten goed wakker zijn om niet teveel weg te geven. Vleugelbacks Ties, Sen en Ferre moeten regelmatig hun schouder gebruiken. Mathias is weer trouw aan zijn stevige stijl: een duw of de bal wegtrappen als het moet, uitvoetballen wanneer het kan. Wout staat ook stevig te keepen! Milan krijgt centraal weinig tijd, maar groeit in de match en kan regelmatig toch de vleugelspelers Fille en Pelle lanceren. Even zijn we te laks bij een hoekschop van de thuisploeg. Ze nemen ‘m kort en kunnen de bal hoog in doel trappen: 2-1. Weer laat de reactie niet lang op zich wachten. Op bijna identieke manier als ons eerste doelpunt, wordt deze keer Bent weggestuurd die met zijn korte, snelle beentjes iedereen te snel af is en de bal hard in doel trapt: 2-2! 

Het is kwestie van niets weg te geven achteraan en proberen toch regelmatig ook aanvallend iets tonen. We variëren nog enkele keren bij een hoekschop, waarbij Milan een keer kan voorgeven. Fille neemt die bal prachtig op de volley en knalt snoeihard richting doel. Wat een pech: de 3-2 belandt pal in het gezicht van een verdediger die op de lijn staat. We geven daarna ook niets meer weg. Zo eindigt de wedstrijd op een terecht 2-2-gelijkspel. Juiste uitslag. Samengevat: Gaan sjotten met zicht op het sportpaleis… die verplaatsing is (voor sommigen) al bijna een verre reis. De wedstrijd begon een beetje grijs, maar onze jongens speelden heel wijs. Bijna was het nog prijs en schoten ze zichzelf naar het paradijs. Gelukkig kwamen we ook niet terug van een kale reis, in dit weekend van Roubaix-Parijs (allé, andersom eigenlijk) J 

2021-10-02 Merksem - U10

Groeten

Tim

Zaterdag 24 september mochten we een uurtje langer slapen dan de voorgaande weken. Om 10 uur verzamelden we op de voetbalvelden van FC Horendonk aan de Postbaan. We waren maar met een klein groepje deze keer, maar daarom niet minder enthousiast. Wout, Lars, Wannes, Stan en Hanne hadden er duidelijk weer zin in. Het weer was goed, het zonnetje scheen en de thermometer tikte, waarschijnlijk voor de laatste keer dit seizoen, de 20 graden aan. Doordat we maar met 5 spelers waren mochten we iedere match een wisselspeler van de tegenstander aan onze 1 van onze teams toevoegen zodat er toch nog 2 matches tegelijk gespeeld konden worden. En wat lieten alle spelers weer leuk voetbal zien. Er werd veel gescoord, de keepers maakten mooie acties om de ballen uit de goals te houden en de beide ploegen hadden het duidelijk naar hun zin. Op naar de volgende wedstrijd!

U7 3102021

klinkende overwinning!

De dag start met een soort teambuilding: individuele foto’s én een ploegfoto van het U10-sterrenelftal. Wie weet worden deze foto’s later wel bovengehaald… “Het begon allemaal oep de Wuldert…” Voor de foto is iedereen (met net kapsel) aanwezig; voor de wedstrijden moeten er nog enkele jongens afhaken. Op een kleiner veldje naast het wedstrijdterrein kan hulptrainer Ruben nog wat ballen met de wisselspelers.

Een soort basisopstelling start aan de wedstrijd tegen Mariaburg: Boris uiteraard in doel; lopers Sen en Wout op de backposities, ‘niet-met-mij’-Matthias centraal achteraan, box-to-box Milan centraal, actiemakers Fille en Ferre op de linkse en rechtse flank, wroeter en wringer Pelle is de diepe spits van dienst. En ons loslopend wild (positief bedoeld) kent de taak: ze weten hun positie, krijgen soms de vrijheid om los een actie uit de mouw te schudden, weten waar lopen én ze moeten wildenthousiast zijn!

Al snel is duidelijk dat deze wedstrijd zich vooral op de helft van Mariaburg zal afspelen. Eerst draait Fille nog een hoekschop tegen de tweede paal en mist hij onbegrijpelijk alleen voor de doelman; toch kan hij de 1-0 binnen trappen, na een vrije trap van Milan. Het is diezelfde Milan die met twee identieke doelpunten de score kan uitdiepen tot 3-0. Een afstandsschot van bijzonder ver van Louis gaat maar nipt naast. Ondertussen hebben Sen, Matthias en Wout niet al te veel werk. Onze doelman (“ik heb nog niks moeten pakken”) vindt het voorlopig maar een saaie wedstrijd…

In het tweede kwart komen heel wat nieuwe spelers tussen de lijnen: Stan, Ties, Bent, Nick en Louis maken nu hun opwachting en onze gasten gaan gewoon verder zoals in het eerste kwart. Milan scoort de 4-0, Fille en Bent zien hun schot afgeblokt worden en na niet stevig genoeg verdedigen door 4 à 5 Wildertspelers kan een bezoekende speler ongehinderd de 4-1 binnen knallen. Boris zat er nog aan met zijn vingertoppen, maar het was te hard om dit schot uit zijn doel te houden. Net voor het einde van het tweede kwart kan Pelle de 5-1 scoren.

Halfweg wordt er uiteraard van kant gewisseld. Nu spelen onze jongens richting het talrijk opgekomen thuispubliek dus hopelijk geeft dat nog wat vonken. Er zijn wel kansen en de ooh’s en de aah’s weerklinken naast het veld, maar het is toch even wachten op de 6-1. Het is Wout die balverlies van Mariaburg kan verzilveren tot een doelpunt. Opvallend is ook nog een schitterende actie van Simon die foutief moet afgestopt worden. De daaropvolgende vrije trap voor Milan wordt prompt door Simon zélf richting doel geknald. Ei zo na ging die bal er nog in ook.

In het laatste kwart krijgen we nog één doelpuntje binnen, maar kunnen we de score ook nog uitdiepen met twee goals van Milan én een doelpunt van Sen die goed gevolgd is en ook héél blij is met zijn doelpunt! Ook de penalty’s na afloop gaan bij vele jongens vlotjes in de hoek. Hier en daar wordt er vooral hard geknald, maar recht op de keeper. Als die jongens ook nog richting de hoek trappen volgende week, gaan binnenkort alle ‘pinanti’s’ erin! Dat Boris er nog veel uit zijn doel zal rammelen, staat ook buiten kijf. En dat de sfeer in het U10-team goed zit, bewijst den “Boven op den berg” die na de match weerklinkt bij alle spelers. En ook de supporters genieten steeds met volle teugen. In de kantine wordt de match besproken en rustig nagepraat; buiten wordt door niet nader genoemde ‘voetbalmoeders’ ook euh…rustig gevierd. Wit wijntje?

Groeten

Tim

2021-09-25 U10-Mariaburg

De U9-delegatie om de geel-groenen van Sint-Lenaarts partij te geven zijn Daan, Stef, Lander, Bas, Lenn, Lowie en Gus. Coach Danny warmt zijn manschappen op en bespreekt de tactiek en basisopstelling. Lenn start in doel. Lander neemt zijn vertrouwde liberopositie in. Lowie en Gus lopen op de flanken. Nieuwkomer Daan loopt in de spits. Bas en Stef bestuderen aan de zijlijn de tegenstander om straks stevig in te vallen.

De eerste minuten is het even zoeken voor onze jongens. Een doeltrap van onze keeper belandt in de voeten van iemand met een goed schot en we staan plots 0-1 achter. De reactie blijft niet lang uit. Eerst treft Gus de paal en het zijnet, niet veel later kan Lowie net niet scoren na een actie van Lander. Een vrije trap van Lowie gaat er daarna wel knap in, na een subtiel tikje van Bas. Net voor het einde van het eerste kwart kan Gus de bal niet laag houden en zijn schot vliegt dus over.

Het tweede kwart gaat Lowie keepen; Daan neemt de liberopositie over van Lander. Gus en Stef staan links en rechts; Lenn in de spits. Na vermijdbaar balverlies komen we 1-2 en 1-3 achter. Stef ziet niet veel later dat de bezoekende doelman staat de slapen en kan de 2-3 van ver scoren. Daarna geeft Gus een hoekschop kort naar Lander, die hem terug bij Gus legt. Met een draaibal gaat de bal er aan de tweede paal in: 3-3. Een hard schot van Lander zorgt voor de 4-3-voorsprong, maar toch kan ‘die nummer 2’ van Sint-Lenaarts weeral scoren: 4-4.

Bij gebrek aan een vaste keeper, is het roteren geblazen voor de trainer van dienst. Stef gaat nu keeper. Lander speelt weer achteraan; Lowie en Lenn op de flankposities en Bas gaat in de spits storend werk verrichten. Gus en Daan komen halverwege Bas en Lenn vervangen. Onze jongens vinden het welletjes geweest en gaan er nu even ‘volle gas’ tegenaan: Lander scoort met een mooie (en ook vertraagde) vrije trap de 5-4; daarna is het Lowie-showtime met 3 goals op bijna evenveel minuten: 8-4. Na stevig doorzetten van Gus kan Daan zijn allereerste goal maken: 9-4. Lowie prikt er nóg twee bij en zo gaan we met 11-4 richting het laatste kwartje.

Daarin kunnen we spreken van ‘decompressie’: de druk is van de ketel en we laten het even hangen. In no-time is het terug 11-9 en lijkt het nog spannend te worden. Toch kunnen Stef en Gus nog zorgen voor de verdiende 12-9 en 13-9.

Na vorige week was dit voor (een deel van) onze U9 een stevige opkikker. Ze probeerden mooi voetbal te brengen, toonden inzet en de bal vloog bij momenten knap in doel! Proficiat, kerels!

Groeten

Tim

2021-09-25 U9-St-Lenaarts

Onze 2e wedstrijd tegen Loenhout was weer een mooi kijkstuk van enthousiasme. De opkomst van supporters, ook van de uitploeg was een extra boost voor de spelertjes. Hanne, Scott, Loraine, Lars, Mylo, Wout, Stan en Wannes gaven, tegen een goed elftal, het beste van zichzelf.

Hopelijk kunnen onze afwezige spelertjes de volgende wedstrijden ons topteam verder vervoegen, Afspraak deze Zaterdag tegen Achterbroek. Wat kijken we er weer naar uit ????????!

Uiteraard kunnen we het niet genoeg benadrukken dat ook ons topteam naast het veld het beste van zichzelf heeft gegeven!

U7 2021-09-23 14-10-06

Verslag U10: Heibos - Wildert

Op een mooie zaterdagochtend in september trekt onze U10-ploeg naar het nieuwe complex van Heibos. Jammer genoeg moet Wout ziek afhaken, waardoor we 10 spelers op het wedstrijdblad zetten: Bent, Matthias, Ties, Sen, Nick, Louis, Milan, Ferre, Simon en Fille. Het veld dat op ons wacht is een vergroot U8-veld, dus daar klopt even niets van. Na een kwartdraai wordt er toch in de breedte van het veld gespeeld, maar deze keer tot de kleine backlijn, dus in principe spelen we vandaag op een U11-veld. Bizar.

We starten met Bent in de goal en een achterlinie met Ties, Matthias en Sen. Op het middenveld spelen Ferre, Milan en Fille. Diep in de spits loopt Louis. De 1-0 voor de thuisploeg komt er na wat gefrommel. We zijn te braaf en krijgen de bal niet weg voor doel. De 2-0 wordt vermeld maar tellen we liever niet: Bent heeft de bal in zijn handen en legt dan de bal weg om uit te voetballen. Een Heibosspeler komt de bal binnentikken. Heel sportief kunnen we dat niet noemen; ook de scheids grijpt jammer genoeg niet in. Onze spelers zijn hierdoor even van de kaart, maar na de 3-0 en 4-0 knokken we ons tóch weer in de wedstrijd. Matthias werkt in zijn gekende, stevige stijl. Sen doet zijn uiterste best achteraan. Aan Ties is zeker niet te zien dat dit zijn ‘allereerste match ooit’ is. Hij schuwt het duel niet en probeert goed mee te voetballen. Ferre en Fille lopen de flanken af, weggestuurd door spelverdeler Milan. Louis zoekt naar elke bal voor doel, al zakt hij liever mee terug naar de verdediging. Nick en Simon (het klinkt als een bekend Nederlands duo) zorgen als invallers voor nieuwe impulsen. Na 4-0 kan Bent nog enkele goeie pogingen uit zijn doel houden, niet veel later lanceert Milan Fille op de linkerflank. Fille kan naar binnen komen en in de verste winkelhaak draaien. De verdiende 4-1 staat halfweg op het bord.

Tijdens de pauze pept Dirk zijn manschappen op. Vandaag zullen we eens te meer moeten vechten, strijden, knokken en inzet tonen! Ferre gaat nu keepen, Bent wordt de diepe spits. Verder blijven de posities grotendeels behouden, ook al wordt hier en daar toch geëxperimenteerd door de coach, met bijvoorbeeld Simon in de spits en Louis of Nick op de flanken. Ondertussen komt ook keeper Boris nog supporteren, superfijn! Eerst krijgen we nog enkele ongelukkige doelpunten tegen, maar dan is het Louis die een schot van Bent dat wordt gepakt door de keeper en dan eerst nog tegen de paal gaat, alsnog kan binnentikken: 6-2. Zijn vreugde is groot. Eindelijk worden onze makkers nog eens beloond voor al dat loopwerk. In het laatste kwart is het spreekwoordelijke kalf al verzopen en de uitslag is dus van ondergeschikt belang vandaag. De boodschap luidt om toch nog inzet te tonen en mooie acties proberen op de kunstmat te leggen. Een corner van Bent komt aan de tweede paal bij Fille, die zichzelf met twee korte kapbewegingen vrijspeelt en binnen pegelt: 6-3. Een verre uittrap waarop we ons verkijken en die hun spits kan binnentikken, zorgt nog voor de 7-3, maar het slotakkoord is voor onze jongens. Fille kan de bal na een stevig duel aan de zijlijn onderscheppen en naar binnenkomen. Zijn knal belandt in de verste hoek: 7-4. Als we de eerste frommelgoal, hun tweede doelpunt, een owngoal en de verre uittrap wegdenken, winnen we hier dus eigenlijk met 3-4… :-)

Geen overwinning vandaag, maar wel weer geleerd om mentaal en fysiek sterker te worden. Niet altijd gemakkelijk en toch mogen we de hoofdjes niet te snel laten hangen. We toonden veerkracht en bleven zo in de wedstrijd. Komaan, “kop omhoog”, deze week stevig trainen en op naar volgend weekend! Dan gaat deze ploeg zeker weer knallen!

2021-09-18 Heibos-U10

Groeten

Tim

Afgelopen zaterdag trokken we met trainer Danny en de 7 toppers Louiz , Lowie, Lars , Mats , Twan , Stef en Vince richting Hoogstraten.

Al snel hadden we door dat het geen simpele opdracht ging worden vandaag: een paar spelertjes die nog een kop groter waren als onze grootste jongens en precies niet thuishoorden bij de U9.Ook hadden we de scheidsrechter niet aan onze kant waardoor er regelmatig ballen die buiten gingen en voor ons waren aan Hoogstraten werden toegewezen. Onze spelers lieten dit niet aan hun hart komen en schakelde nog een tandje bij zodat we op het einde van de match verdiend 12-13 op het scorebord konden zetten. Toch besliste de scheidsrechter dat de eindscore 12-12 was, beetje bizar maar het was een heel mooi voetbalspel om naar te kijken. Ik kan enkel zeggen dat ik van de eerste tot de laatste moment heb genoten waardoor ik de foto’s een beetje uit het oog ben verloren.

Hier de beperkte selectie

U9-Hoogstraten-

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 5 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert