Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Wedstrijdverslag Heibos SV vs KSV Wildert

Op 28 januari 2023 was het zover, de eerste wedstrijd van u6 KSV Wildert zou eindelijk doorgaan. Dit was een grote opluchting want door het slechte weer de afgelopen weken, werden de twee voorgaande wedstrijden afgelast.Het was erg koud, slechts 2 graden, maar dat hield onze jongens niet tegen.Om 10u40 verzamelden onze jongens op het veld in de Vredelaan te Kalmthout. Om op 11u stipt te beginnen. Hieronder een overzicht van onze deelnemers : Maxim Jacobs, Floris Adams,  Willem Aerden,  Lewis Van den Eeckhaut,  Mathieu Goris, Tuur Billet, Gabriël thiré, Joe Garabed, Liam Lamberts en  Louis Frijters

Ze hadden er allemaal erg veel zin in. Er waren wat zenuwen in het begin en sommigen jongens hadden er slecht van geslapen. Gelukkig is er niemand in slaap gevallen op het veld.

Er werd twee tegen twee gevoetbald. En wat deden onze spelers het goed. Een knap samenspel was al snel te zien. De bal werd nagenoeg niet met de handen aangeraakt.

Er was voor elk tweetal erg goede begeleiding voorzien zodat de wedstrijd vlot verliep. Af en toe  een aai over een pijnlijke knie of knuffel met de begeleiders.

 

Beide teams waren erg sportief. De teams, trainer, begeleiders en toeschouwers hebben ervan genoten.

2023-01-31 U6

 

Vandaag stonden er weer veel vriendjes klaar om deel te nemen aan het tornooi tegen Horendonk. Toen we aankwamen, konden we nog even supporteren voor de grotere voetballers van Wildert. Zij kregen net hun welverdiende medaille. Wat kijken onze kleine voetballertjes naar hen op!

Eerst speelden de kinderen enkele wedstrijdjes Wildert tegen Wildert. De ideale opwarming om er dan tegenaan te gaan tegen Horendonk. Het was een beetje een atypisch tornooi want er waren geen andere tegenstanders. Door vele mooie passen, werden er vele goals gemaakt. Een high five, een lach naar elkaar, armen in de lucht,… Geweldig om hen bezig te zien! Naast de kant stonden ook heel veel fiere supporters. Die allemaal hetzelfde dachten: wat zijn onze voetballertjes in dit jaar toch gegroeid! Nadat alle kinderen 4 wedstrijdjes hadden gespeeld, waren ze moe maar nog steeds enthousiast! Met een zakje chips in de hand, keken ze uit naar hun medaille! Ook werd er een beker uitgedeeld, deze was voor Horendonk. Proficiat aan hen! Maar zeker ook aan onze flinke voetballertjes!

U6 horendonk

 

Tornooi Horendonk - 1 mei 2022

Verslag: Anke VDB

 

Hallo, hierbij verslag van wedstrijdjes U6 van vandaag en een foto in bijlage :

Terwijl op het A-plein de U17 kampioen speelden (Proficiat gasten!), begonnen de enthousiaste U6 spelertjes op het B-plein aan hun wedstrijdjes. Goede inspiratie om misschien later ook wel hetzelfde te doen als hun overburen.

Vandaag verschenen er 14 spelers op het veld onder een stralend zonnetje : Lior, Mateo, Lukas, Mattiz, Mats, Lowie, Stan, Mil, Lotte, Warre, Yusef, Simon, Djune en Thorben namen het op tegen 6 dappere spelers die de verre verplaatsing vanuit Sint-Lenaarts hadden gemaakt. Twee wedstrijdjes van 3 tegen 3 waarin heel enthousiast werd aangevallen, verdedigd, gepasst en natuurlijk gescoord. Op het derde veldje speelden onze eigen spelertjes nog 4 tegen 4 en werd minstens even enthousiast gevoetbald. Met de gedreven aanmoedigingen van de supporters erbij en het vele plezier dat de 14 vrienden op en naast het veld hadden was het weer een geslaagde namiddag.

U6 23042022

Vandaag maakten Lior, Jelte, Lotte, Yusef, Lucas en Mats de verplaatsing naar Berendrecht voor hun allereerste toernooi ooit.

We speelden tegen Capellen, Mariaburg, Zandvliet en gastploeg Berendrecht. Het eerste ploegje met Lotte, Yusef en Lucas ging er pijlsnel vandoor. Tof samenspel, knappe keepacties en mooie doelpunten langs beide kanten.

Na een kwartiertje mochten ook Jelte, Lior en Mats aan de slag. Ook hier opnieuw goeie passes, knappe doelpunten, kortom een genot om naar te kijken. Even een korte onderbreking na een bal van Lior in het gezicht van ploegmakker Mats, met daarbij de nodige traantjes, maar gelukkig was dit snel vergeten en vlogen ze er opnieuw tegenaan.

Na de vier wedstrijden werden er geen penalty’s getrapt, maar kregen onze toppers een mooie medaille én een daverend applaus voor hun deelname aan het toernooi. Het weer was goed, de sfeer was goed. Moe maar voldaan keerden we terug richting het verre Wildert.

Fotograaf van dienst: Faber Gommeren ;-) 

U6 Berendrecht

‘Wij willen voetballen, wij willen voetballen!’ is een liedje van Samson en Gert dat heel toepasselijk was vandaag! Alle kinderen stonden te popelen om deel te nemen aan hun eerste toernooi!  Het was prachtig weer! Perfect dus voor een hele namiddag voetbal! Omdat we met heel veel enthousiastelingen waren, konden we met 3 ploegjes deelnemen. Groepje 1: Warre, Jeroom, Thorben en Mil. Groepje 2: Axel, Jelte, Simon en Lowie. Groepje 3: Mattisz, Wout, Yousef en Djune. De kinderen hadden allemaal duidelijk hetzelfde doel namelijk heel veel goals maken! Hun samenwerking en de aanmoediging van de fiere supporters langs de kant zorgden ervoor dat ze daar goed in slaagden. Door de combinatie van het enthousiast voetballen en de zon, hadden onze voetballertjes het natuurlijk warm. Ze vonden het dan ook leuk om tussen de matchen door het water van hun drinkenbus over hun hoofd te gieten. Na een korte verfrissende pauze, besloten we de groepjes wat te veranderen zodat de kindjes met meerdere vriendjes konden spelen. Ook met deze nieuwe ploegmakkers deden ze het geweldig! Ook de tegenstanders veranderden vandaag meerdere keren. We voetbalden o.a. tegen Gooreind, Loenhout, Nieuwmoer, Brasschaat, Essen, Cappellen, ’s Gravenwezel,… Na 5 matchen te spelen, waren onze spelertjes moe maar voldaan. Natuurlijk keken ze nog wel uit naar het krijgen van hun eerste medaille die ze dik verdiend hadden na hun inspanningen van vandaag!  Deze overhandiging was helemaal af, bij het krijgen van een zakje paaseitjes.  Nog snel een groepsfoto en zo zat ons eerste geslaagde toernooi er op!

U6 Gooreind
Verslag Anke VDB

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert