Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De weergoden waren ons vandaag goed gezind... Geen regen... Geen storm... OEF!!!! Tegen 13u stonden al onze kanjers klaar om het beste van hunzelf te geven!! En dat hebben ze gedaan ook! Een pass links, ene rechts, voor en achter... Af en toe wat trekken en duwen maar ze gaan ervoor!!! Af en toe kwam er ook eens een pijntje piepen maar daar zijn dan onze verzorgers voor... Een ijsje hier en daar en het pijntje is verdwenen.

U1 2019-03-29 13-31-24

U6 2019-03-29 13-30-41

U6 2019-03-29 13-31-00

Groetjes,

Lars

Onze 6 schattige spelertjes hebben vandaag 23/03 thuis tegen Kalmthout gespeeld. We hebben geluk gehad met het weer: droog, geen wind, niet koud – ideaal om zoveel mogelijk goals te kunnen scoren.   Gus, Mathis, Stef, Matthias, Charlotte en Philip hebben zeker en vast het naar hun zin vandaag gehad. Het lukt steeds meer met de pasjes te geven, met elkaar een team te vormen en elkaar te steunen! Ook hebben we veel bewondering en appreciatie voor de papa’s die onze kindjes bij elke wedstrijd of training coachen en ondersteunen.

U6 KSK

U6MAART

Vanavond moesten onze paarse duiveltjes een match op verplaatsing tegen Gooreind spelen. Zowel op als naast het veld ging het er stormachtig aan toe. Dat lag niet alleen aan de harde wind. Met de aanmoedigingen van de supporters en de trainer wervelden onze spelertjes over het veld: een dribbelt hier, een pass daar.. ze gingen ervoor en hadden plezier!

Groetjes,

Liesbeth, mama van Lenn

Wat een topdag! Ideaal voetbalweer (lekker fris en het zonnetje van de partij), dolenthousiaste spelertjes, een fairplay-match en juichende supporters.

Meer heb je niet nodig voor een perfecte voetbalmatch.  12 paarse en 7 blauwe spelertjes kwamen om 13u00 allemaal het veld opgelopen. Even warm lopen, ook wat tikkertje spelen en dan ging het fluitsignaal.  Helemaal klaar om er vollenbak tegenaan te gaan. Iedereen liet weer het beste van zichzelf zien en er werden ook weer heel wat goals gemaakt. Dribbelen, passen geven, scoren, … het is voor onze debutantjes allemaal al heel vanzelfsprekend. Na een uurtje alles geven, gaven alle spelertjes elkaar een high five en ook de supporters werden met een high five bedankt voor hun komst.

Een lekkere warme douche en nog even wat napraten in de kantine.

U6febr19-1         U6febr19-2

U6febr19-3

Goed gewerkt debutantjes! Doe zo voort!  

Zondagochtend 9u, iedereen staat klaar om te vertrekken naar Loenhout. Spannend hoor, zo op verplaatsing! 

U6febr19-xxDe eerste zon maakt het wel heel aangenaam voor de spelers en de supporters vandaag.
Handschoenen en trainingsvesten vliegen al snel uit en de matchkes kunnen beginnen. Na 1 minuut al goal bij Alexander en Bas. Van een vliegende start gesproken! Over de verschillende veldjes heen horen we gejuich worden er high-fives uitgedeeld. Wildert kan ook ontzettend goed verdedigen, zag ik. Voor het eerst werd zelfs een hele nieuwe techniek getoond: De goal vastpakken met armen en benen gespreid. Wees maar zeker dat de bal niet binnengeraakt zo! Buiten verdedigen, werd er natuurlijk ook goed gescoord. Twan sjotte de bal binnen met zoveel kracht dat hij ervan uitgleed op zijn billen. Knap staaltje voetbal!
Tijdens de rust werd er zoals bij de groten geëvalueerd: stoere praat over slidings en verdedigen, over scoren en zelfs over tackelen. Schoenen werden vergeleken en de dorst werd gelest. Klaar voor de tweede reeks matchkes.
De aanmoedigende woorden aan de zijlijn en de tips van de begeleiders, deden onze mannen- en vrouw- wel deugd. Fijn dat iedereen zo enthousiast meedoet!
Netjes handjes schudden na elk wedstrijdje, even gek doen tijdens de wissels en hup, klaar om opnieuw te scoren.
Wat een talent hebben deze u6-jes! 
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 49 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert