Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de Paars-Witte Duiveltjes trokken ten strijde richting de Haaj.Simon, Wout, Mil, Vince, Mathias, Louis, Sen, Floris, Milan, Lowe en Matteo waren allemaal mooi op tijd. De ondertussen routine geworden verkleedpartij verliep vlekkeloos en iedereen begaf zich naar de wedstrijdvelden.Herman riep iedereen bijeen om de strategie te bespreken en daarna werd er nog enkele minuten bloemetjes geplukt en jawel, het startschot werd gegeven.Vier ploegen van twee personen en één ploeg van drie begonnen met volle moed aan de wedstrijden. Al snel had het ploegje van Simon en Wout 2 goals gescoord. Ook op de andere veldjes gingen de ballen in grote getale tussen de 2 palen. Maar na enkele minuten werd het al duidelijk dat de wedstrijden niet zomaar gewonnen konden worden. Na het heen en weer geloop zien die goals er ook hetzelfde uit en gingen er enkele ballen binnen als own goals!Het kan natuurlijk ook gelegen hebben aan de laag hangende zon of aan de paars-groene tenuekes van de tegenstanders die bizar hard op de paars-witte van ons gelijken. Enfin, voetbal is dan ook een heel moeilijke discipline.Na de wedstrijden was de verwarring volledig verdwenen. Tijdens de penalty's wist dan ook iedereen in welke goal er moest gescoord worden. De vreugde was weer groot en de ene na de andere bal ging binnen.Na de cool-down met een AA drankje en enkele pintjes voor de ouders ging iedereen moe maar voldaan terug naar de thuisbasis.

Hop naar de volgende match! Papa van Floris

2018-04-20 8-04-08

Alle spelertjes tijdig op post voor hun allereerste tornooi van hun ‘voetbalcarrière’ : Sen, Simon, Louis, Mathias, Matteo De Bock, Milan, Levi, Floris en Stijn. Op dit jeugdtornooi waren het de allerkleinsten die het hoogste aantal matches toebedeeld kregen, namelijk 5. De sfeer zat erin, een fijn team vol energie en bemoedigende supporters aan de zijlijn. De taak als keeper was ook zeer geliefd, met wel échte keepers-handschoenen. Weinig tijd om te rusten maar af en toe een korte pauze om even op adem te komen, en ……met zelfs een energierijke versnapering van Mathias voor zijn 6e verjaardag. Dikke proficiat.
Naarmate de match’kes vorderden, werden we sterker en sterker, mede dankzij onze geweldige coaches natuurlijk. Dit zie je duidelijk aan de behaalde resultaten :
1. Brasschaat – Wildert : 5 – 0
2. Wildert – Excelsior Essen : 0 -3
3. Gooreind B – Wildert : 3 – 0
4. Gooreind A – Wildert : 0 – 2
5. Loenhout – Wildert : 2 – 3
Op het einde van het tornooi werd iedereen beloond met een ‘gouden’ medaille, wat een overwinning !  Een grote schat om veilig op te bergen. We weten alvast dat er vanaf nu elke nacht onder het hoofdkussen liggen, zodat er zeker niets mee kan gebeuren en…….ze gaan er ook nog eens extra van blinken.
Op naar het volgende tornooi.

2018-04-13 11-44-01

De weergoden en het tijdsschema waren onze U6’ers gunstig gezind.  Er waren regenbuien vlak voor de eerste en vlak na de laatste match, maar tussendoor konden onze krijgertjes hun wedstrijden in een ideaal voetbalweertje afwerken!

Bent, Brent, Jill, Jonas, Kobe, Lowe, Mil, Stan en Vince waren de spelertjes die vandaag de paars/witte kleuren verdedigden.  En dat deden ze met verve!

Onder de deskundige leiding van coach Herman werden achtereenvolgens Brasschaat, Kalmthout, Loenhout en Wuustwezel partij gegeven.  Helaas zijn de notities van uw verslaggever verloren gegaan waardoor we de uitslagen niet meer kunnen meegeven, maar dat ze het goed gedaan hebben staat vast!  Voor de talrijk opgekomen supporters langs de zijlijn was het een waar genoegen om ons ploegje zo enthousiast in actie te zien….  Sfeer en gezelligheid 10/10!!

Na een geslaagd tornooi, een snoepje, drankje en een mooie medaille om de hals ging het dan weer richting Wildert met de herinnering aan een vermoeiende, maar geslaagde namiddag.

Uw verslaggever, Kristof Mertens

U6 KSK2

Op de eerste mooie zaterdag van 2018 hebben we genoten van het weer, de spelers en hetamusement. Alle spelers waren enthousiast om vijf tegen vijf te spelen. De tegenpartij was met 8 dus waren er twee velden gezet om ons niet te vervelen. Het ene veld met vijf en het andere met drie.Van het eerste tot het laatste moment hebben de heren en dame alles gegeven. De tegenpartij viel vooral op door hun 85 jarige bloed fanatieke trainer. Met gedrevenheid en ijzeren discipline leidde hij zijn team. Het vliegtuig werd telkens snel in positie gezet, bij een beetje prutsen moesten de Brasschaatse piloten pompen. Maar het enthousiasme zat er telkens in, alle spelers hebben waardig verdedigd en gaven de moed niet op. Zoals onze 85 jarige nieuwe vriend zei: “De goals komen later, en ze worden alleen maar groter.” Jill, Matteo, Matteo B, Mill, Stijn, Milan, Wout en Bent vliegen er de volgende keer zeker en vast weer zo straf in!

U6 br1

U6 HeibosZaterdagochtend gewapend met zonnebril en dikke mantels trokken we ten strijde bij het zeer sportieve Heibos. Dat we moesten aanvangen in de gure wind en daarenboven langs de schaduwkant van start moesten gaan, weerhield onze voetbalhelden niet om zelf het mooie weer te maken. Wout stond gebrand tussen de palen met maar 1 doel... de tegenstand recht in de ogen te kijken. Echter als het van Remco, in de staart, afhing ging het nooit zo ver hoeven te komen, de tarmac zou toch schoongeveegd worden. Die aanpak legde zeker geen windeieren. Liard doorzag onmiddellijk de doorwinterde verdediging van de tegenstand en met een knappe dribbel zette hij deze in de wind, figuurlijk dan. Een pracht goal! Het gaf hem vervolgens alvast vleugels op de flank! De tegenstand liet zich niet schuwen, maar Wout kon met een knappe slide de bal uit de voeten kapen en initieerde onmiddellijk de tegenaanval. Lou en Leon gingen de kans niet koud laten worden, maar deze beëindigde jammer genoeg in het zijnet. Remco liet zijn leeuwenhart nog is zien en deed de tegenstand aardig schrikken met een luide brul, ze stonden even aan de grond gevroren, daar moesten ze even van gaan opkikkeren. Mats gooide zich vervolgens helemaal in de strijd en pareerde menige aanvallen. Nelles liet zien wat inzet was en liet dat ook weten, dat was inzet jonge! Wij gingen met zen allen verder op dat elan en in de tussentijd stonden Remco in de goal daarna Leon en vervolgens Nelles. Op geen enkel moment lieten onze helden het hoofd hangen meer nog ze trokken het laatste kwartier ten strijden, met succes… Leon scoorde een prachtig georchestreerde goal, echt teamwork!

Ondanks de snijdende kou hebben onze helden het ongelofelijk goed gedaan, wat een inzicht en spelplezier, dat was nog eens voetbal!

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 97 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert