Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

logoDe dag na het bezoek van de Sint was het voor onze debutantjes hun eerste : MATCH DAY !

Vanmiddag was het zover; de eerste wedstrijdjes voor de debutantjes. Iedereen om 12h20 present, om vervolgens in de kleedkamers onze officiële paarswitte tenue aan te doen voor individuele en groepsfoto’s. Onder een stralend zonnetje gelukkig, het leek even te gaan druppen maar buien bleven uit; een prachtige dag om onze debutantjes voor de eerste keer voor publiek te laten spelen.

Om 13h beginnen we aan de match. Deze nieuwe generatie is een serieuze bende: 22 jongens en 3 meisjes sterk. De troepen van Achterbroek keken dan ook raar op, zij zijn amper met de helft. Niet getreurd, zij die niet tegen Achterbroek konden spelen, speelden even graag tegen elkaar. Wedstrijdjes van 2 tegen 2, op veldjes van 16m op 10m, daar hebben we op de Wildert dus ons hele veld in de lengte voor nodig!

Het publiek is ook talrijk opgekomen, de kleintjes trekken duidelijk zoveel – of zelfs meer – volk dan de eerste ploeg. En zij worden niet teleurgesteld. Wat zijn die mannetjes (en vrouwtjes) op een paar weken al ver gevorderd. Twee tegen twee op een klein veldje, dat zijn korte, hevige duelletjes. De bal bijhouden, met elkaar spelen, balbehendigheid en op de goal trappen; het zijn allemaal technieken waar duidelijk op wordt geoefend en die onze kleinsten met veel energie tentoonspreiden. Wat een ambiance op het veld! Echt een prachtig schouwspel om te zien, de vele aanwezigen hebben dan ook genoten. Twee keer een half uur met een korte pauze, en wisselen om de paar minuten. Het is echt fijn om te zien hoe onze toekomstige talentjes op het veld hun energie loslaten in deze mooie en veelzijdige sport. Een koek in de kleedkamer en dan nog een consumptie achteraf is dan ook dik verdiend.

Uit naam van de ouders ook dikke proficiat en bedankt aan Herman om deze grote groep met hart en ziel (en veel geduld) te begeleiden, de jeugdwerking van KSV Wildert is ééntje om trots op te zijn, en dat dus al vanaf de debutantjes!

Stefan Bastiaenssens (papa van Matteo)

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert