Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U6 HeibosZaterdagochtend gewapend met zonnebril en dikke mantels trokken we ten strijde bij het zeer sportieve Heibos. Dat we moesten aanvangen in de gure wind en daarenboven langs de schaduwkant van start moesten gaan, weerhield onze voetbalhelden niet om zelf het mooie weer te maken. Wout stond gebrand tussen de palen met maar 1 doel... de tegenstand recht in de ogen te kijken. Echter als het van Remco, in de staart, afhing ging het nooit zo ver hoeven te komen, de tarmac zou toch schoongeveegd worden. Die aanpak legde zeker geen windeieren. Liard doorzag onmiddellijk de doorwinterde verdediging van de tegenstand en met een knappe dribbel zette hij deze in de wind, figuurlijk dan. Een pracht goal! Het gaf hem vervolgens alvast vleugels op de flank! De tegenstand liet zich niet schuwen, maar Wout kon met een knappe slide de bal uit de voeten kapen en initieerde onmiddellijk de tegenaanval. Lou en Leon gingen de kans niet koud laten worden, maar deze beëindigde jammer genoeg in het zijnet. Remco liet zijn leeuwenhart nog is zien en deed de tegenstand aardig schrikken met een luide brul, ze stonden even aan de grond gevroren, daar moesten ze even van gaan opkikkeren. Mats gooide zich vervolgens helemaal in de strijd en pareerde menige aanvallen. Nelles liet zien wat inzet was en liet dat ook weten, dat was inzet jonge! Wij gingen met zen allen verder op dat elan en in de tussentijd stonden Remco in de goal daarna Leon en vervolgens Nelles. Op geen enkel moment lieten onze helden het hoofd hangen meer nog ze trokken het laatste kwartier ten strijden, met succes… Leon scoorde een prachtig georchestreerde goal, echt teamwork!

Ondanks de snijdende kou hebben onze helden het ongelofelijk goed gedaan, wat een inzicht en spelplezier, dat was nog eens voetbal!

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert