Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De weergoden en het tijdsschema waren onze U6’ers gunstig gezind.  Er waren regenbuien vlak voor de eerste en vlak na de laatste match, maar tussendoor konden onze krijgertjes hun wedstrijden in een ideaal voetbalweertje afwerken!

Bent, Brent, Jill, Jonas, Kobe, Lowe, Mil, Stan en Vince waren de spelertjes die vandaag de paars/witte kleuren verdedigden.  En dat deden ze met verve!

Onder de deskundige leiding van coach Herman werden achtereenvolgens Brasschaat, Kalmthout, Loenhout en Wuustwezel partij gegeven.  Helaas zijn de notities van uw verslaggever verloren gegaan waardoor we de uitslagen niet meer kunnen meegeven, maar dat ze het goed gedaan hebben staat vast!  Voor de talrijk opgekomen supporters langs de zijlijn was het een waar genoegen om ons ploegje zo enthousiast in actie te zien….  Sfeer en gezelligheid 10/10!!

Na een geslaagd tornooi, een snoepje, drankje en een mooie medaille om de hals ging het dan weer richting Wildert met de herinnering aan een vermoeiende, maar geslaagde namiddag.

Uw verslaggever, Kristof Mertens

U6 KSK2

U6 KSK3

U6 KSK4

U6 KSK5

U6 KSK6

U6 KSK7U6 KSK8

U6 KSK9

U6 KSK10

U6 KSK11

U6 KSK12

U6 KSK13

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert