Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

KSV Wildert- Excelsior Essen: U6 (6 januari 2019)

6 januari, in de Steenovenstraat kwamen er geen drie koningen op bezoek, maar wel 12 strijdvaardige rode krijgertjes van Excelsior Essen! 

U6 2019 1

Na de overvloed van spijs en drank van de voorbije weken, was het wel weer tijd voor wat sportiviteit.  Onze 18 enthousiaste voetballertjes in het paars hadden er zin in en stonden met gezonde zenuwachtigheid klaar om er tegen aan te gaan. 

Herman gaf het startsignaal en op verschillende veldjes stormden 2 paarse en 2 rode voetballertjes gretig naar de bal. Zonder al te grote botsingen was een uurtje ‘alles geven’ gestart. Er werd sportief en met plezier gevoetbald.

 

Een paske langs links, een dribbel langs recht, er werden langs beiden kanten ballen afgepakt, gescoord en high-fiven gegeven. 

 U6 2019 2

Na een 20-tal minuutjes moest er even bijgetankt worden en de batterijen  werden terug opgeladen. De spelertjes begonnen rond te crossen en tikkertje te spelen, tijd dus om er terug aan te beginnen. De tweede helft ging verder, zoals de eerste was geëindigd, met veel inzet, plezier en sportiviteit.

U6 2019 3

Na de match nog even de supporters bedanken om daarna trots met de ‘grote’ sjotters het veld op te lopen.

U6 2019 4

Allemaal kwamen ze met gezonde blozende kaken van het veld, iedereen had een topnamiddag gehad.

 

Met sportieve groeten,

Alexander 

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 26 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert