Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

ksk pasen

Mats, Litse, Lander, Lars, Gus, Vince en Twan mochten spelen op de mooie pleinen van Kalmthout, waar er een wedstrijd te wachten stond tegen Excelsior Essen, Brasschaat, Kalmthout en Loenhout. Aan zon geen gebrek in dit mooie paasweekend.

Met zo’n 26°C kwamen onze spelertjes het veld op, zweten hebben ze dus zeker wel gedaan. Vijf tegen vijf wedstrijdjes met veel passen, dribbelen, tackelen,… telkens tien minuten spelen en dan even pauze. De keepers hebben ook mooi werk geleverd, Mats, Gus, Lander en Litse hielden vele ballen tegen. Zelden was er toch een balletje dat binnen glipte, maar ook de doelmannen van de andere ploegen kregen het zwaar te verduren.

Toch bleek dat zo een vijf-tegen-vijf-wedstrijd minder gemakkelijk was om vele goalen te scoren, maar het leverde wel hele mooie wedstrijden op. Onze spelertjes (en de begeleiders!) hebben dat weer super goed gedaan en ook weer een dikke pluim voor trainer Herman die de spelertjes keer op keer weet aan te moedigen!

De wedstrijd werd afgerond en alle spelers kregen een mooie sleutelhanger… apetrots nog een douche nemen en een drankje nuttigen en tevreden naar huis…

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 22 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert