Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Voor velen een zeer spannende dag, want dit was ons allereerste wedstrijdje ooit. Een gezellige drukte naast het veld en toch wat zenuwen op (en stiekem toegegeven ook naast) het veld. Maar allemaal gepaard met de mooiste glimlach. Zelfs de zon was even van de partij.

Na een tactiekbespreking met Herman kwamen 9 toppertjes aan de aftrap: Simon, Mil, Lotte, Stan, Tosse, Djaiden, Mats, Mattiz en Yusef. Eindelijk konden ze laten zien wat ze al geleerd hebben op de trainingen. Met veel aanmoedigingen op en naast het veld begonnen ze aan hun eerste speelminuten als Debutantjes van KSV Wildert.

De bal werd gretig afgepakt, aan beide kanten van het veld. Mattiz hield de bal dan weer keurig binnen de lijnen. Stan dribbelde vlotjes 2 spelers van Nieuwmoer voorbij en scoorde al snel een goal. Het samenspel tussen Djaiden en Mil was prachtig om te zien. Ook Yusef en Tosse konden elkaar wel vinden. Tosse speelde de bal vrij, kwam alleen voor de goal en had hem maar rustig binnen te tikken. Heerlijk om te zien!

Het wedstrijdje met Lotte en Mil was een pareltje om naar te kijken, wat een vechtlust van deze 2 vrienden. En toegegeven, Lotte kan haar mannetje wel staan ;-)
Door een oneven aantal spelers bij Wildert versterkte Nieuwmoer ons ploegje door een mannetje bij Wildert te laten spelen. “Maar met wie moest ik die High Five ook alweer doen?”, bedacht Mats toen hij de bal in het doel trapte.

Na de rust gingen we met 7 spelers verder. De zenuwen van de eerste helft waren weg en ze begonnen allemaal steeds beter met elkaar te spelen, met de nodige pasjes en dribbelacties. Een genot om naar te kijken en een dikke pluim voor onze vrienden!

Bij de penalty’s had Wildert de overmacht. Met een knappe 8-6 score eindigde deze eerste wedstrijddag voor onze jongste vrienden. Knap gedaan!

Heel veel succes en veel spelvreugde voor onze makkers die morgen hun eerste wedstrijd mogen spelen op en tegen Zandvliet!

[U6] KSV Wildert – Nieuwmoer                      za. 29/01/’22

U6 debuut 1

U6 debuut 2

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 14 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert