Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Dit weekend mochten veel van onze U6-spelertjes zich klaarmaken voor hun eerste wedstrijd.

Op zondag 30 januari verzamelden Jeroom, Warre, Matteo, Thorben, Wout, Lowie, Axel, Djune en Lucas om het op te nemen tegen Zandvliet. Om 11h10 verzamelden ze zich en al snel bleek dat er heel wat zenuwachtige spelertjes waren. Ze begonnen alvast te rennen en giechelen op het grasveld. Na een ritje van een halfuur mochten ze het veld in Zandvliet onder een stralende zon ontdekken.

Ze merkten al snel op dat het geen echt gras was en ook de goals die ze gebruikten, zagen er plots heel groot uit. 9 spelers van KSV Wildert mochten het opnemen tegen 5 spelers van Zandvliet. Dit betekende een wedstrijdje tegen 3 spelers, eentje tegen 2 spelers en ook eentje tegen de eigen ploeg. Rusten zat er niet in vandaag. De drinkenbussen gingen snel leeg! Tijdens de wedstrijdjes merkten we al snel heel veel talent. Toen Axel, Lowie en Matteo het opnamen tegen de tegenstanders, konden ze het het andere team al heel moeilijk maken. Warre en Jeroom toonden ook hun eerste mooie dribbels met de bal. Halverwege gingen we even rusten. Nadien bleek hoe hard Lucas tegen de bal kon trappen. Hij maakte al enkele mooie goals. Thorben bleef voor elke bal gaan, ookal werd hij al moe. Djune en Wout toonden zich al echte verdedigers en liepen elke keer speersnel terug naar hun goal. Er werden veel goals gemaakt en ook de eerste owngoals waren een feit.

Op het einde van de wedstrijd mocht iedereen nog eens op de goal trappen. Na een paar onwennige high fives kwamen onze spelers op gang en begonnen ze ook het publiek high fives te geven. Na de eerste kleedkamermopjes en verfrissende douches mochten ze een drankje drinken of iets lekker eten en alvast genieten van een eerste geslaagde wedstrijd.

Op naar de volgende!

U6 debuut 3

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert