Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Wat was het weer een geweldig leuke voetbaldag! Mooi weer, gemotiveerde voetballers, fantastische toeschouwers… Wat kan je meer wensen!

Jammer dat een aantal van onze sterren op het laatste nippertje nog ziek zijn geworden en dus niet konden deelnemen aan de partij.

Bij aankomst werd al snel duidelijk dat onze jongens er ongelooflijk veel zin in hadden, al voor de wedstrijden begonnen, waren ze al aan het ravotten en aan het spelen.

Nadat de veldjes waren klaar gezet en de teams verdeeld waren, begonnen we er aan! Vanaf het eerste fluitsignaal werd er volle bak voor gegaan!

Warre, Lior en Lucas scoorden de ene goal na de andere, dit met uitstekende hulp van hun teammakkers Axel, Stan en Mil. Ook Wout had de weg naar doel goed gevonden dankzij de perfecte samenwerking met Thorben! Tot slot was duidelijk te zien dat Jeroom en Mats een ideaal duo vormden op het veld, met veel goals tot gevolg!

De tijd vloog voorbij, voor je het wist was daar het laatste fluitsignaal… Op naar de strafschoppen!

In de strafschoppenreeks werd duidelijk dat Wildert en Achterbroek aan elkaar gewaagd waren, maar uiteindelijk trokken onze jongens toch aan het langste eind, dit door enkele prachtige saves en geweldige knallen in het doel!

Na de strafschoppen werden er high-fives uitgedeeld aan elkaar, tegenstanders en toeschouwers. Vervolgens gingen onze sterren douchen. Daarna was het tijd om even te rusten met een drankje en iets lekkers in de kantine. Herman had de foto’s van de stoere fotoshoot bij, wat een coole foto’s van de U6’jes!

Kortom was het weer een zeer geslaagde dag! Op naar de volgende wedstrijd!!

photocollage 2022320838261811

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert