Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Wedstrijdverslag Heibos SV vs KSV Wildert

Op 28 januari 2023 was het zover, de eerste wedstrijd van u6 KSV Wildert zou eindelijk doorgaan. Dit was een grote opluchting want door het slechte weer de afgelopen weken, werden de twee voorgaande wedstrijden afgelast.Het was erg koud, slechts 2 graden, maar dat hield onze jongens niet tegen.Om 10u40 verzamelden onze jongens op het veld in de Vredelaan te Kalmthout. Om op 11u stipt te beginnen. Hieronder een overzicht van onze deelnemers : Maxim Jacobs, Floris Adams,  Willem Aerden,  Lewis Van den Eeckhaut,  Mathieu Goris, Tuur Billet, Gabriël thiré, Joe Garabed, Liam Lamberts en  Louis Frijters

Ze hadden er allemaal erg veel zin in. Er waren wat zenuwen in het begin en sommigen jongens hadden er slecht van geslapen. Gelukkig is er niemand in slaap gevallen op het veld.

Er werd twee tegen twee gevoetbald. En wat deden onze spelers het goed. Een knap samenspel was al snel te zien. De bal werd nagenoeg niet met de handen aangeraakt.

Er was voor elk tweetal erg goede begeleiding voorzien zodat de wedstrijd vlot verliep. Af en toe  een aai over een pijnlijke knie of knuffel met de begeleiders.

 

Beide teams waren erg sportief. De teams, trainer, begeleiders en toeschouwers hebben ervan genoten.

2023-01-31 U6

 

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert