Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

 Beste ouders ,

Nu zondag is het dan zover, de eerste wedstrijd van onze debutantjes om 13u en dit tegen Gooreind. We verzamelen aan onze terreinen in de Steenovenstraat om 12.15u. Voor de wedstrijd wordt er van alle spelers een foto genomen en worden de trainingspakken en kousen uitgedeeld. Wat brengen we zelf mee: voetbalschoenen, scheenbeenbeschermers, slippers, wasgerief, handdoek en evt warme onderkledij bij koud weer. Alle spelers krijgen een voetbaltenue, dit gaat na de wedstrijd in een tas en wordt door iemand van de ouders meegenomen om te wassen. Bij het aankleden en douchen mag er telkens één ouder per kind mee in de kleedruimte. Na onze wedstrijd speelt ook het eerste elftal tegen Gooreind om 14.30u. Onze debutantjes mogen dan mee oplopen voor de wedstrijd. Wat verwachten we van de ouders zondag: veldjes mee klaarzetten en opruimen, wedstrijdjes begeleiden en met enkele ouders helpen de kleedruimtes terug proper te maken. Het zou ook mooi zijn als er iemand van de ouders zich kandidaat stelt om een verslag te schrijven over deze eerste wedstrijd met enkele leuke anekdotes en foto´s voor op onze website. Als we vanaf januari elke week gaan voetballen, wordt alle info over de wedstrijden telkens via dit kanaal meegedeeld. 

Manoah en Bishoy hebben voor zondag al afgemeld. Als er nog kinderen zijn die niet kunnen meespelen, laat het dan liefst zo snel mogelijk weten  aub.

gr Herman

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert