Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U7 derby4

U7 derby5

Na de voorbije regenachtige dagen was het eindelijk nog eens droog en stonden er vandaag 2 rasechte derby’s op het programma voor onze U7.

Horendonk met 3 en Kalmthout met 2 ploegjes waren afgezakt naar de Steenovenstraat.

Het trainerskwartet stond vandaag maar op één enkele kracht, maar met de uitstekende richtlijnen van Kenny en enkele papa’s werden onze jongens vol goede moed de grasmat opgestuurd.

4 ploegjes van 3 en 1 van 4 maakten het de tegenstanders knap lastig. Er werd zeer vlot gepasst, gedribbeld, gekeept en natuurlijk doelpunten gemaakt.

De truitjes werden nat gemaakt, en door de aanmoedigingen van de talrijk opgekomen supporters kon iedereen een extra tandje bijsteken. De doelpunten vlogen ons om de oren, niets dan blije gezichten waren er te zien.

Knap gedaan gasten!

 

U7 derby1

U7 derby2

U7 derby3

U7 rendrecht3

Op zaterdag 28 september trokken onze U7 toppers Warre, Joppe, Lot,
Lander, Lowie, Mathis (keeper) en Mats naar Berendrecht.  Ondanks het echte herfstweer hebben ze prima gevoetbald. 

U7 rendrecht2       U7 rendrecht1

 

Af en toe een swish swish dansje en een bloemenkee van Lot, maakte dat het ook nog een gezellige middag was.

 

TOPPIE jongens!

Zaterdagochtend om 8u50 vertrokken we met 7 enthousiaste spelertjes richting Loenhout. Naar de kleedkamers om ons klaar te maken. Ooh wat groot is het hier allemaal in Loenhout !!! Klaar om op te warmen!  Net voor de wedstrijd worden we nog getrakteerd op een flinke regenbui maar dit hoort erbij natuurlijk. Om 10u zijn we dan ook uitgeregend aan onze match begonnen. Raar maar waar de grijze regenwolken trokken ver weg over Loenhout.  De spelertjes waren allen aan elkaar gewaagd! Het was spannend tot de laatste minuut. Zowel de aanvallers, als verdedigers hebben weer hun uiterste best gedaan.  Na de match nog even penalty’s trappen en natuurlijk ook nog even onze trouwe supporters begroeten met onze klappende handjes.

Na een lekkere douche was het tijd voor een welverdiende versnapering!

Groetjes,

"Wat een stralende dag voor onze spelertjes! Toen iedereen van start zou gaan werd er toch nog even snel beslist dat ze 5 tegen 5 zouden gaan spelen, iets wat nieuw was voor ons team. Ook de goals moesten voor deze opstelling verder uit elkaar.

Maar dat mocht de pret niet drukken. Want aanvallen deden ze direct en ook het samenspel ging vlot en soepel. Na de eerste twee matchen van 10 minuten stond Wildert aan kop. Wat waren de meegebrachte ouders en familie toch enthousiast!

In de tweede helft scoorde Stabroek nog twee punten en toen werd het spannend. Want gingen onze spelertjes zorgen voor nog een winnend punt of zou hun tegenstander het spel naar gelijkspel brengen?

Tijdens de laatste tien minuten moesten onze spelers nog even flink doorbijten want Stabroek kwam toch uiterst dicht bij de goal.

Kortom de eindstand 3/2 voor Wildert. In een opstelling die nieuw was toonden onze spelertjes grootte flexibiliteit. Ondanks de acrobatische val partijen, heeft Wildert vol enthousiasme deze match voltooid."

Met 7 enthousiaste U7-spelertjes tekenden Wildert present op Nieuwmoer. Omdat we ruim op tijd waren, konden onze spelers heel uitgebreid opwarmen. De meesten moesten ingetoomd worden om niet al compleet uitgeput aan de matchkes te beginnen.

Met veel inzet en plezier begonnen ze aan hun reeks van vier korte wedstrijden tegen de U7 van Nieuwmoer. Er werd leuk en goed gevoetbald met doelpunten voor beide ploegen. De zon was volop aan het schijnen, dus werd er op en naast het veld ook goed gedronken.

Na een dik uur spelen, was het tijd voor penalty’s en het ererondje om de supporters te bedanken.

Zonder twijfel was het weer top!

U7 nieuwmoer2019

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style vangiel
   

Inloggen  

   

We hebben 19 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert