Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De spelertjes van U7 startten dit jaar met enkele tornooien, op Excelsior Essen en thuis op Wildert. Zo konden de nieuwe trainers Geert, Kevin en Lorenz al eens kijken met welk jong geweld ze dit seizoen aan de slag zouden gaan ???? Elke zaterdag stonden vele spelers paraat voor een nieuwe match. Loenhout, Achterbroek, Horendonk, Kalmthout, Sint-Job, Brecht,... en nog vele andere tegenstanders passeerden ofwel in onze thuisbasis ofwel verplaatsten wij ons. Omdat we met zoveel spelers zijn, wisselden de ploegjes daardoor ook regelmatig. Dit trimester leerden we vooral een pass geven naar elkaar, leerden we ook eens echt te spelen met een vaste verdediger dicht bij de goal enz. Ook op training proberen de trainers ons steeds wat bij te leren, maar om dat toe te passen tijdens een match, is nog niet altijd even gemakkelijk ???? Er werd regelmatig gescoord (joepie!), maar zeker ook aan de andere kant. We sloten het eerste trimester af met een match thuis tegen Horendonk - waarbij maar liefst 16 spelers van Wildert meededen- en daarna met frietjes eten in de kantine!

Er zitten ook 2 fotocollages als bijlage bij.

U7 2022-12-05 08-01-09

U7 2022-12-05 08-01-52

Vriendelijke groeten

Nadja Van Tichelen

Mama van Stan Maes (U7)

Vandaag speelden onze U7 een derby thuis tegen Excelsior Essen. Het was koud, het veld bevroren maar dat hield beide ploegen niet tegen om het beste van zichzelf te geven. Wannes, Stan, Mylo, Jolan, Lizet en nieuwkomer Bodi konden enkele mooie acties laten zien, terwijl Essen zeker het nodige weerwerk bood. 

Enthousiast werden ook de penalty’s nog getrapt onder het luide gezang “deurtje open/deurtje toe”. Nog een ererondje bij het publiek en de match zat erop. 

Hop naar de volgende wedstrijd tegen Stabroek.

Groetjes Freya

De match van dit weekend bracht ons naar het kunstgrasveld van Heibos. We konden beschikken over 7 enthousiaste krijgers: Lars, Lizet, Loraine, Lorens, Scott, Stan en Wannes.

We kregen een wedstrijd 3 tegen 3 en een wedstrijd 4 tegen 4. Alle spelertjes hadden er zin in vandaag en de tegenstander werd direct bij de keel gegrepen. Er werd op beide veldjes veel gelopen, enthousiast verdedigd en geprobeerd om vlot te combineren met elkaar. Alle inzet en werken voor elkaar als team had ook zijn effect want er werd op beide velden lustig gescoord en gejuicht.

De doelpunten volgden elkaar zelfs zo snel op dat ondergetekende in alle enthousiasme tijdens het begeleiden vergat om foto’s te maken tijdens de match.

De ereronde na de penalty’s (want na het groeten van de eigen supporters liepen onze jonge voetballertjes gewoon door om ook de supporters op alle andere veldjes te groeten) was dan ook dubbel en dik verdiend.

Tot slot willen we Hanne nog een spoedig herstel toewensen. Zij is jammer genoeg enkele weken buiten strijd na een sleutelbeenbreuk en we hopen haar snel terug te kunnen zien op het veld!

Groetjes

Kevin

Onze jeugd werd verrast door een  witte grasmat, nog nooit hadden ze gespeeld op een witte grasmat. Na kennis gemaakt te hebben met de eerste koude gingen ze als echte ijsberen strijden.

Er werd gestreden voor iedere meter, geen inspanning was te veel, er werd naar hartenlust gescoord en duels werden grandioos gewonnen. Iedere week zien we onze jeugd groeien en groeien

Vele oefeningen die we op de training geleerd hadden zag je zaterdag in de wedstrijd terug komen, onze doelmannen en doelvrouwen beginnen  eindelijk mee te spelen , elke week beginnen we beter en beter pasjes naar elkaar te geven. We worden een echte ploeg die voor de winst wil strijden, een hechte groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan

Onze ijsberen deze week waren: Lorens, Hanne, Scot, Stam, Lizet en Loreine. Jammer genoeg zijn er vele zieken, wij wensen hen een spoedig herstel en hopen jullie snel weer te verwelkomen in de groep.

Ook de Sint was ons niet vergeten en zorgde voor een leuke verrassing, zo sloten we de dag af met enkel lachende gezichtjes en gingen onze ijsberen gelukkig en voldaan naar huis.

Proficiat ijsberen goed gespeeld!

Hier nog enkele foto’s van onze ijsberen.

U7 2021-12-02 8-05-04

Verslaggever van dienst

Marc Vdb.

Regen bij de start en tussen de wedstrijdjes door nog wat neerslag... zo zag de wedstrijddag van vandaag er uit. Gelukkig lieten onze spelers dit niet aan hun hart komen. Met 8 spelers stonden ze klaar om tegen tegenstander Horendonk te knallen. Loraine, Lorens, Mylo, Wannes, Hanne, Lizet, Lars en Stan lieten weer het beste van zichzelf zien. Het mag gezegd worden dat onze spelers groeien in hun spel. Het wordt steeds meer samenspel. De supporters waren ook weer talrijk aanwezig om de spelertjes aan te moedigen. Dankzij een extra spelertje van Horendonk konden we op drie veldjes spelen. Overal waren er voldoende acties en goals te zien. Weer een top wedstrijd met veel lachende gezichtjes!

U7 2021-11-15 9-00-16

Groetjes,

Eline Binnemans

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 5 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert