Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Exc Essen U72

 

Op zaterdag 15 december stond het allerlaatste wedstrijdje van 2018 op het programma.

Exc.Essen vroeg ons om een vriendschappelijke wedstrijd te komen spelen om het jaar af te ronden.

Onze brede kern bleek al stilletjes in kerst –en wintermodus te verkeren, want we geraakten nog amper aan 6 spelertjes om te gaan voetballen bij onze buren uit Essen.

Fleur, Liam, Milan, Sen, Stijn en Fille gaven ondanks de koude en het reeds harde veld toch het beste van zichzelf.

In 4 deeltjes van +/- 12 minuten ging het stevig over en weer en genoten onze voetballertjes ervan!

Exc Essen U71

 

 

Na de gebruikelijke penaltyreeks kregen ze zelfs een medaille, wat het helemaal af maakte natuurlijk!

Nog eventjes dat bonnetje inwisselen voor iets lekkers in de kantine en dan voldaan naar huis!

Op zaterdag 6 oktober trokken we met 8 spelertjes richting Horendonk. (Onze andere wedstrijd op Meerle ging niet door wegens forfait van de tegenpartij.)

Op twee veldjes werd er 3 tegen 3 gespeeld.  Op het ene veld speelden Mathias, Quinn, Louis en Sen tegen Horendonk. Op het andere veld namen Stan, Mil, Simon en Fille het op tegen Den Uil.

In korte wedstrijdjes werd er toch stevig gevoetbald en werden er erg veel doelpunten gescoord. Na 20 minuutjes wisselden we de teams. Stan, Mil, Louis en Sen speelden dan samen. Simon, Quinn, Mathias en Fille vormden het andere ploegje. Ook in die 20 minuten werd er nog vlot gescoord, al ging het tempo een beetje omlaag. Het zalige weertje zorgde voor vermoeidheid bij sommige spelers die naar het einde toe leken af te haken, al kan het zwarte zand op het nabijgelegen afgereden maïsveld daar ook iets mee te maken hebben… Traditiegetrouw sloten we af met een penaltyreeks waarbij elke speler van Wildert even ‘kip’ mocht staan (zoals ze het ‘keeper staan’ zelf meestal omschrijven). Na een rondje (of twee) langs de vele supporters wachtte de douche, maar vooral dat oververdiende bonnetje.

Goed gespeeld, U-zeventjes!

Tim Van Tichelen, papa van de Fille

U7 A en B – Excelsior Essen vs KSV Wildert

Onder een stralende ochtendzon mochten onze U7’s het seizoen op gang trappen bij de buren van Excelsior Essen. Na een grondige opwarming en een laatste woordje uitleg van trainers Dirk en Glenn konden ze er dan eindelijk aan beginnen omstreeks 10 uur.

Op het ene veld werd de ploeg gevormd door Milan, Fleur, Stijn, Sen, Wout en Vince. Op het tweede terrein waren het Mil, Fil, Jonas, Mathias en Boris die de strijd aangingen. En gestreden werd er!

Wat nu juist de uitslagen waren zullen we vermoedelijk nooit meer weten, maar één ding is zeker; de supporters werden verwend. Er werden langs alle kanten veel mooie doelpunten gemaakt en de inzet van alle jongens en meisjes was bewonderenswaardig.

Na een uurtje voetballen, een penaltyreeks en de deugddoende douche ging het dan nog richting kantine voor een welverdiende hotdog en een drankje. Goed gedaan gasten!!

U7 1

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 46 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert