Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Na de winterstop van enkele weken met een aantal kerst en nieuwjaarsfeesten achter de rug, wilden onze toppers van de U7 van KSV Wildert vol grinta er weer volle bak ingaan. Er waren  twee wedstrijden, eentje om 12u15 en eentje om 13u30. Eerste waren Vince, Lot, Warre, Joppe, Litse, Jay, Bas en Alexander aan de beurt.
Op beide velden werd er volle goede moed aan de wedstrijd begonnen. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en er werd langs beide kanten gescoord onder het toeziend oog van Kenny en Jimmy. Dit was al een goede start van 2020.

U7 KSK

 

Op zaterdag 7 december trokken we vroeg in de ochtend we met onze ploeg richting Pulle om daar deel te nemen aan het tornooi. Het was wel een eindje rijden ;-)Daar aangekomen zijn we gelijk de kleedkamers ingedoken om ons klaar te maken voor het eerste wedstrijdje.En wat nu... Er werd gespeeld 5 tegen 5, met keeper EN een echte scheidsrechter!Het 1ste wedstrijdje hebben onze vedetten van paars wit gewonnen, wedstrijdje 2 en 3 zijn ze blijven knokken maar verloren ze nipt.Uiteindelijk moesten onze doorzettertjes nog spelen voor de 3de en 4de plaats. En jaja onze kanjers mogen trots zijn met hun welverdiende 3de plaats!!!

COLLAGE PULLE

Merci aan iedereen voor deze leuke dag!

Groetjes,

Met 8 spelers trokken onze U7’ers naar Kalmthout. Op twee veldjes werd er (om niemand te lang in de kou te laten wachten) 4 tegen 4 gespeeld ‘op het grote veld met de tribune’. Onze enthousiastelingen gaven weer het beste van zichzelf. Ploeg 1 bestond uit Louîz, Jay, Joppe en Bas. In de tweede ploeg stonden Vince, Warre, Matthias en Gus. Voetbaltechnisch zie je echt de hand van de coaches waarbij ze willen voetballen van achteruit, passeren naar elkaar en proberen mooie acties op de mat leggen. Zeer leuk om ze bezig te zien, want aan inzet en spelplezier geen gebrek hoor!

Kalmthout - U7 1

Kalmthout - U7 2

Ze hadden er veel zin in, onze toppertjes. Na 10 min goed gespeeld te hebben in de gietende regen, was het even tijd om te schuilen. Daarna nog eens 10min en toen werd er toch besloten dat het te nattekes was en hebben onze doorweekte U7 tjes de penalty's getrapt. Een korte, natte match maar toch hebben ze alles gegeven. 

Goed gedaan! 

IMG-20191103-WA0000

IMG-20191103-WA0001

IMG-20191103-WA0002

U7 Achterbroek

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 29 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert