Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Met 8 spelers trokken onze U7’ers naar Kalmthout. Op twee veldjes werd er (om niemand te lang in de kou te laten wachten) 4 tegen 4 gespeeld ‘op het grote veld met de tribune’. Onze enthousiastelingen gaven weer het beste van zichzelf. Ploeg 1 bestond uit Louîz, Jay, Joppe en Bas. In de tweede ploeg stonden Vince, Warre, Matthias en Gus. Voetbaltechnisch zie je echt de hand van de coaches waarbij ze willen voetballen van achteruit, passeren naar elkaar en proberen mooie acties op de mat leggen. Zeer leuk om ze bezig te zien, want aan inzet en spelplezier geen gebrek hoor!

Kalmthout - U7 1

Kalmthout - U7 2

Ze hadden er veel zin in, onze toppertjes. Na 10 min goed gespeeld te hebben in de gietende regen, was het even tijd om te schuilen. Daarna nog eens 10min en toen werd er toch besloten dat het te nattekes was en hebben onze doorweekte U7 tjes de penalty's getrapt. Een korte, natte match maar toch hebben ze alles gegeven. 

Goed gedaan! 

IMG-20191103-WA0000

IMG-20191103-WA0001

IMG-20191103-WA0002

U7 Achterbroek

U7 heibos 1Met 14 spelertjes vertrokken we op een regenachtige zaterdagmorgend 19/10 naar Heibos. Even twijfel of het zou doorgaan maar eens ter plaatse klaarde het snel op.  Iedereen had er weer veel zin in. En dat was ook op het veld te merken. 

Er werd knap gevoetbald : passen geven, keepen, scoren, en dan high five natuurlijk ! De trainers keken en zagen dat het goed was ;) Nog een aantal penalty’s en iedereen kon met een goed gevoel naar huis gaan. Wat is voetbal toch een mooie teamsport ! Bedankt weer voor de fijne sportieve zaterdagochtend !

 

 

U7 heibos 2           U7 heibos 3

U7 derby4

U7 derby5

Na de voorbije regenachtige dagen was het eindelijk nog eens droog en stonden er vandaag 2 rasechte derby’s op het programma voor onze U7.

Horendonk met 3 en Kalmthout met 2 ploegjes waren afgezakt naar de Steenovenstraat.

Het trainerskwartet stond vandaag maar op één enkele kracht, maar met de uitstekende richtlijnen van Kenny en enkele papa’s werden onze jongens vol goede moed de grasmat opgestuurd.

4 ploegjes van 3 en 1 van 4 maakten het de tegenstanders knap lastig. Er werd zeer vlot gepasst, gedribbeld, gekeept en natuurlijk doelpunten gemaakt.

De truitjes werden nat gemaakt, en door de aanmoedigingen van de talrijk opgekomen supporters kon iedereen een extra tandje bijsteken. De doelpunten vlogen ons om de oren, niets dan blije gezichten waren er te zien.

Knap gedaan gasten!

 

U7 derby1

U7 derby2

U7 derby3

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 24 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert