Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U7 capellen

U7 op naar Kapellen

Vanmorgen vertrokken onze jongens en meid van de U7 op weg naar Kapellen, waar we om 1130uur onze match mochten spelen.

Na wat zoekwerk naar een parkeerplaatsje mochten wij ons begeven naar een prachtig veld heerlijk in het zonnetje. (maar ook met wat minder weer zou dit kunstgras er waarschijnlijk prachtig bij gelegen hebben)

Ons Ube mocht starten in de goal, maar we kwamen tot de ontdekking dat er twee linker handschoenen waren! Ze zijn verwisseld met de wasbeurt, maar dit was gelukkig snel opgelost. Ube had zeker geen twee Linker handen, want wat heeft hij knap werk geleverd in de goal!!!

Ons team deed goed hun best, en ondanks wat tegendoelpunten bleven ze enthousiast en wisten er zelf ook enkele te scoren! Mede door de aanmoedigingen van onze supporters.

Mathis, Vic, Tist en Evi deden goed werk voor op het veld.

Onze Liard was voortreffelijk in het doel, en heeft veel knappe reddingen gedaan.

Ook Leon en Sil deden knap werk in de staart! 

Wat hebben jullie goed jullie best gedaan, en wat zijn wij SUPER trots op jullie!!!

 
Johan, Papa Sil

Op een zeer koude maar zonnige zaterdagochtend vertrokken we richting Gooreind.  Na de hoognodige warming-up trokken we ten strijde. Pim trekt als eerste de keepershandschoenen aan en het is Tist die vrijwel gelijk goed in de aanval gaat en een mogelijkheid creëert om te scoren. Hierdoor wordt de verdediging van de tegenpartij gelijk op scherp gezet en dat blijft gedurende de hele wedstrijd het geval door de goede passes en aanvallen die voorbij blijven komen van onze jongens en meid.  Ook de verdediging aan onze kant wordt goed opgepakt en er worden door ons een paar scherpe ballen van de tegenpartij tegengehouden.   Door een aantal mooie voorzetten hebben Tist, Evi en Chris 4 keer kunnen scoren.

We hebben ons zeker niet zomaar gewonnen gegeven. Het was voor de supporters een leuke en vooral spannende wedstrijd om naar te kijken.

Top gedaan jongensJ

U7 zon2

 Onze U7 speelde vandaag thuis tegen Gooreind. Het was een zonnige morgen, en onze ploeg was met velen aanwezig als gevolg van het forfait van onze tweede tegenstander.

Na een flinke warming-up gingen we van start. Onze jongens en meid kwamen wat moeizaam op gang, wellicht moesten ze nog wat wakker worden na de verlof week.

Maar, na de eerste helft gingen ze toch los!Wat een mooie acties mochten wij aanschouwen! Er stond vaak al een mooie opstelling, en er werden mooie pasjes her en der gegeven. Mede door mooie voorzetjes konden wij toch vier mooie doelpunten maken.

Wat hadden we een mooie groep supporters, en wat hebben zij ons goed aangemoedigd vandaag! Er was zelfs een mooie tekening gemaakt voor "onze" ploeg door Liard die vandaag rust had, maar toch zijn ploeg mee kwam supporten.

Nou Liard, hij hangt mooi in de kantine te pronken!

Johan.

 

U7 zon1

U7 zon3

 

Beste sportliefhebbers,

De zon kwam even piepen bij het begin van onze wedstrijd tegen FC Horendonk en Mats, Vic, Gijs, Beau, Liard, Mathis, Sil en Chris hadden er enorm veel zin in!

We misten onze start en kregen een paar doelpunten tegen... maar stilaan kwamen we meer in de match en zagen we dat onze jongens vloeiende combinaties op de mat wisten te leggen. Dat resulteerde in een goed tweede kwartier, maar Horendonk vond al snel een tweede adem en we moesten toch de duimen leggen tegen onze buurtjes van den uil... Ze wonnen terecht met wat doelpunten verschil. Toch merkte onze talrijke supporters op dat onze voetballertjes een goede mentaliteit hebben, stevig hun best doen en... enorm veel plezier beleven aan het spelletje!

KSV Wildert...olé olé

Dennis, Papa van Liard.

Horendonk U7

U7 exc essen 2Tegen de stadsgenoot Excelsior Essen spelen geeft Match altijd een extra lading. Dat was goed te merken op de tribune. Waar de supporters een gespannen indruk maakten, was de selectie U7 tijdens de laatste training goed voorbereid door de technische staf en maakten zij een ontspannen indruk.

Vanaf het begin werd er hard gewerkt en goed druk gezet. Hetgeen al vroeg in de wedstrijd resulteerde in een prachtige goal. Het veld lag er niet geheel bij als een biljartlaken. Onze mannen konden het bal tempo goed hoog houden. Aan het einde van de wedstrijd zagen de mannen, besmeurd door de modder er uit als ware kampioenen en konden gaan genieten van de 11-7 overwinning en een warme douche.

 

  

 

U7 exc essen

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 33 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert