Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U7 12De laatste wedstrijd van 2017. Op zaterdag 9 december speelden onze U7 de laatste wedstrijd van het jaar. Ditmaal was het tegen Gooreind.

Alvorens het eerste fluitsignaal werd er een minuut stilte gehouden ter herdenking van de heer André Van Loon die eerder deze week is te komen overlijden, en wie zeer begaan en betrokken was met het gebeuren van onze club.

Ok klaar voor de aftrap, We spelen met Beau, Kris Evy, Leon, Pim, Mathis en Remco. Vic kon er jammer genoeg niet bij zijn omwille van ziekte. Daar de winter al van zich liet zien en voelen, trokken onze jongens zich daar niet veel van aan.  De specifieke trainingen van afgelopen periode uiten zich dan ook duidelijk in de wedstrijd. Op een paar schoonheidsfoutjes na, zien we sterke vooruitgang in onder meer posities aanhouden, passen, balcontrole, balcirculatie waardoor het voetbal leuk en spannend was om naar te kijken.

Na de wedstrijd werden onze jongens en ouders door de trainers en begeleiders getrakteerd op lekkere snacks en frietjes (waarvoor dank!).

U7 11

Voor iedereen alvast fijne feestdagen toegewenst en ik kijk alvast uit naar de wedstrijden van 2018.

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert