Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Bart A U7Voor onze eerste competitiematch van 2018 moesten we afgelopen zaterdag vroeg uit de veren. We werden ‘s ochtends op het Kattengat in Wuustwezel verwacht om het beste van onszelf te geven. Na een korte opwarming bleek al snel dat onze jongens beter uitgeslapen waren dan die van ‘Wezel’ want in een mum van tijd stond het 0-2. De talrijk meegereisde supporters maakten de scheidsrechter duidelijk dat er mocht afgefloten worden, maar deze hield zich echter strikt aan de door de UEFA opgelegde speeltijden.

Al snel werden ook de jongens van Wuustwezel wakker en kwamen ze beter in de match. Ze versierden zelfs enkele doelpunten. Hoeveel het uiteindelijk juist werd is van ondergeschikt belang, maar wel werd duidelijk dat het samenspel van onze jongens met reuzensprongen vooruitgaat. Het zal niet lang meer duren voordat de scouts van Barcelona, Manchester City en PSG een reisje naar de Wildert zullen boeken.

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 14 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert