Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Onze jeugd werd verrast door een  witte grasmat, nog nooit hadden ze gespeeld op een witte grasmat. Na kennis gemaakt te hebben met de eerste koude gingen ze als echte ijsberen strijden.

Er werd gestreden voor iedere meter, geen inspanning was te veel, er werd naar hartenlust gescoord en duels werden grandioos gewonnen. Iedere week zien we onze jeugd groeien en groeien

Vele oefeningen die we op de training geleerd hadden zag je zaterdag in de wedstrijd terug komen, onze doelmannen en doelvrouwen beginnen  eindelijk mee te spelen , elke week beginnen we beter en beter pasjes naar elkaar te geven. We worden een echte ploeg die voor de winst wil strijden, een hechte groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan

Onze ijsberen deze week waren: Lorens, Hanne, Scot, Stam, Lizet en Loreine. Jammer genoeg zijn er vele zieken, wij wensen hen een spoedig herstel en hopen jullie snel weer te verwelkomen in de groep.

Ook de Sint was ons niet vergeten en zorgde voor een leuke verrassing, zo sloten we de dag af met enkel lachende gezichtjes en gingen onze ijsberen gelukkig en voldaan naar huis.

Proficiat ijsberen goed gespeeld!

Hier nog enkele foto’s van onze ijsberen.

U7 2021-12-02 8-05-04

Verslaggever van dienst

Marc Vdb.

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 3 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert