Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De match van dit weekend bracht ons naar het kunstgrasveld van Heibos. We konden beschikken over 7 enthousiaste krijgers: Lars, Lizet, Loraine, Lorens, Scott, Stan en Wannes.

We kregen een wedstrijd 3 tegen 3 en een wedstrijd 4 tegen 4. Alle spelertjes hadden er zin in vandaag en de tegenstander werd direct bij de keel gegrepen. Er werd op beide veldjes veel gelopen, enthousiast verdedigd en geprobeerd om vlot te combineren met elkaar. Alle inzet en werken voor elkaar als team had ook zijn effect want er werd op beide velden lustig gescoord en gejuicht.

De doelpunten volgden elkaar zelfs zo snel op dat ondergetekende in alle enthousiasme tijdens het begeleiden vergat om foto’s te maken tijdens de match.

De ereronde na de penalty’s (want na het groeten van de eigen supporters liepen onze jonge voetballertjes gewoon door om ook de supporters op alle andere veldjes te groeten) was dan ook dubbel en dik verdiend.

Tot slot willen we Hanne nog een spoedig herstel toewensen. Zij is jammer genoeg enkele weken buiten strijd na een sleutelbeenbreuk en we hopen haar snel terug te kunnen zien op het veld!

Groetjes

Kevin

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert