Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U8 sint job

brecht U8 2

brecht U8 1

Eindelijk is het zo ver. Na enkele maanden zonder wedstrijden door de … u weet wel, staan onze spelertjes klaar voor hun 1e match tegen Horendonk. Een jaartje ouder, een nieuw spelsysteem, een groter veld, grotere doelen, maar ook een groter enthousiasme merken we op het veld.

Coach Kenny had volgende toppers ter beschikking: Stef, Lander, Joppe, Warre, Vince, Litse , Twan en Bas. We namen een aarzelende start met een 2-0 achterstand na het 1e kwart. Koppen bij elkaar, coach Kenny bracht wat nieuwe richtlijnen aan. En ja hoor het begon te lopen als een trein. 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, … De ballen vlogen er na goed gecombineerde acties langs alle kanten in.

Wat een plezier hadden onze jongens, een kleine plaatselijke regenvlaag kon de pret eveneens niet bederven. Na het laatste fluitsignaal stond de volgende score op het bord … 7 – 12 in het voordeel van onze paars/witte krijgers. Knap gedaan mannen! Op naar leuk en leerrijk seizoen.

U8 Horendonk

05/09/2020 Driehoek – U8

Na die eerste schoolweek een uitwedstrijd spelen om 9u00 in Brasschaat tegen S.V.B.Driehoek…wie verzint het? Het kon onze U8’ers (ja hoor, ze zijn al U8!) echter niet deren. Tijdens de opwarming werd al duidelijk dat ze er zin in hadden. De supporters –met mondmasker– keken uit naar die eerste wedstrijd 5 tegen 5!

De trainers hadden er de afgelopen periode duidelijk werk van gemaakt om de posities helder te maken voor onze jongens. De keeper, de staart, de linker –en rechtervleugel en de piloot stonden van bij het begin sterk opgesteld. Louîz Courtois begon in de goal en zou daar de hele wedstrijd blijven staan. Gus Alderweireld hield achteraan de wacht, Mats Hazard en Matthias De Bruyne namen de flanken voor hun rekening en in de spits stond Manoah Lukaku. Met goals van onder meer Manoah en Mats zetten we meteen de toon. Na enkele verschuivingen (Alexander Denayer werd de verdediger, Lars Carrasco en Lowie Castagne gingen de flanken af en Gus Alderweireld werd Gus Mertens vooraan) liepen we uit tot 0-4. Met nog doelpunten van onder andere Matthias, Mats, Lowie en Gus stond het in geen tijd 2-9. De supporters genoten van het samenspel (en het ochtendzonnetje in hun rug), de wisselspelers zagen dat het goed was en trainer Jelle Martinez stuurde bij tijdens de wedstrijd. Als je de eerste wedstrijd van 3-11 kunt winnen, dan kom je meteen in de flow voor de rest van het seizoen! Tijdens de penaltycup zagen we dat er vooral getraind was op tactiek, looplijnen en passing… de penalty’s gingen echter veelal recht door het midden op de keeper. Je kan natuurlijk niet alles tegelijk trainen en de punten worden verdiend in de match hé J Heel knap gedaan Manoah, Mats, Louîz, Matthias, Lars, Lowie, Alexander en Gus!

U8 najaar

Groeten

Tim

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert