Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U8 – Exc.Essen &            U8 – Nieuw Stabroek

 Team U8 speelde de laatste wedstrijd van ‘de eerste ronde’ thuis tegen respectievelijk Exc.Essen en Nieuw Stabroek. Op het A-veld werden 2 veldjes tegen elkaar opgesteld, waardoor trainer Dirk beide ploegen goed kon observeren. Hij straalde bij het zien van zoveel enthousiasme, voetbaltechnisch vernuft en de monsterscores!

Bent, Floris, Louis, Matteo, Milan, Simon en Wout hakten –mogen we toch wel zeggen– de buren uit Essen in de pan. Volgens hun eigen telling kwamen ze aan een einduitslag van 15-3.

Boris, Mathias, Mil V., Pelle, Sen, Stan en Fille gingen voor hetzelfde scenario met een einduitslag van –ongeveer– 14-2. Ze waren daarbij nog lief voor de tegenstander, want na twee kwartjes stond het al 11-0. Laat ons zeggen dat ze de wedstrijd rustig hebben uitgespeeld.

Team U8, jullie hebben in de eerste helft van ’t seizoen bewezen dat er heel wat kwaliteit in de groep zit. Meer en meer zie je voetbal ‘van achter uit’, zie je passes, zie je voorzetten die worden binnengetikt, zie je corners waarop wordt ingelopen, hoor je jullie roepen naar ploegmaats, maar bovenal zie je veel enthousiasme en spelplezier! Op naar deel twee van het seizoen!

U8 - Exc.Essen

U8 - NieuwStabroek

Buiten het ‘voetbaldomein’ van KSK, op het kunstgrasveld, gaven een deel van onze U8’ers Kalmthout partij. (Eerder op de dag had een ander deel Essen verslagen met duidelijke cijfers blijkbaar.) Bent, Louis, Matthias, Simon, Sky en Fille waren in topvorm. Er werd gekeept door Bent, Matthias, Simon en Sky. Op veld kennen de meesten hun favoriete positie, al wordt er ook nog stevig gewisseld door de begeleiders. In het eerste deel liepen ze uit tot een 1-4-voorsprong. Het derde kwartje werd het lastiger en kwam Kalmthout terug tot 4-4. Wildert had het merendeel balbezit en creëerde de meeste kansen, maar scoren was lastig. Toch werd het 4-5. Kalmthout scoorde aan 100% en kwam telkens terug met volgend scoreverloop: 5-5, dan 5-6, 6-6 en tenslotte 6-7 voor onze Wildertse strijders. Knap gedaan, kerels!

Kalmthout - U8

Lekker fris, maar onder een zalig herfstzonnetje gaven een deel van onze U8-toppers (met gelegenheidscoach Danny van de U7) Berendrecht partij in een wedstrijd die leuk en snel ‘op en af’ ging. Hoewel onze spelers stilaan naar een vaste positie toegroeien (lees: ‘op die plaats vinden ze dat ze het beste zijn’) werkten we deze wedstrijd toch af met stevig wisselende posities. We speelden met 4 verschillende keepers Bent, Liam, Floris en Matteo, die het zeker allemaal niet verkeerd deden. Verdedigers waren vooral Sen, Mil H. en Floris die stevig hun mannetje staan als staart. Op de vleugels zien we vaak Louis, Mil H. of Fille verschijnen die daar met hun acties de tegenstanders voorbij dribbelen en een voorzet geven of voor eigen succes gaan. Piloten van de partij waren Liam, Matteo en Bent die zich overal tussenwringen of nog net hun voetje tegen de bal kunnen zetten om zo te scoren. Even liepen we uit tot een 5-2-voorsprong, maar tegen het einde van de wedstrijd werd het toch nog spannend. Interim-stagecoach Danny kende heel snel alle namen, moedigde de spelers aan en stuurde onze boys uiteindelijk naar een 7-6-overwinning. Knap gedaan, mannen!

Groeten Tim

U8Berendrecht

De voetbalsterren van de U8 waren tijdig aanwezig zaterdag. Ze zagen er ook allemaal piekfijn uit. De haartjes strak gekamd of bewust met gel door elkaar gehaald… Het was te zien dat de teamfotograaf een bezoekje ging brengen aan onze kleppers! Na de fotoshoot werden twee groepjes gemaakt. De ene ploeg speelde tegen Exc.Essen (daar gaat vast nog iemand verslag van maken :-p); de andere helft gaf Kalmthout partij. Aanvankelijk leek het nog gelijk op te gaan, maar al snel bleek “de Wuldert” een pak sterker dan de mannen van Sportpark Heikant. Opnieuw –dit zien we nu al enkele weken– werd er goed gevoetbald. Individuele acties worden meer en meer gevolgd door een pass of voorzet. Wanneer die dan afgewerkt wordt, gieren de supporters van de pret. En de trainer-begeleiders genieten er uiteraard ook van! Sommige supporters beloofden al spelenderwijs geldbedragen aan andermans zonen waarop Stan het niet leuker vond om na elke goal of goede actie even een knipoogje en een geldgebaar naar zijn pa te gooien. Schitterend beeld! Er werd gewag gemaakt van een 13-3-overwinning voor onze boys en dat zal er niet ver naast zitten denken we. Wederom knap gedaan, Bent, Floris, Liam, Mathias, Matteo, Stan, Wout en Fille!

Groeten

Tim

U8 KSK1U8 KSK2

7 spelers van ons U8-team trokken naar Loenhout waar het zonnetje op ons wachtte. De begeleiders stonden in hun vest en met zonnebril langs de kant in het eerste kwartiertje. Daarna gingen de hemelsluizen open en werd de regenjas hun deel. In de eerste twee kwartjes gingen onze U8’ers er weer stevig tegenaan, met veel doelpunten tot gevolg. Binnentikkers, uitgevoetbalde acties of verre afstandsschoten: alle soorten doelpunten werden gesmaakt door de supporters. Het derde kwartiertje verliep iets moeizamer waardoor Loenhout zich terug in de wedstrijd kon knokken. Tijdens het vierde en laatste kwart zetten onze boys orde op zaken. Ons gevoel was natuurlijk weer dat we meer hebben gescoord dan de thuisploeg, maar de scheidsrechter hield het op 10-10. Goed gespeeld hoor Boris, Mil V., Pelle, Sen, Sky, Vince en Fille!

Loenhout-Wildert 2

 

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 33 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert