Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Wildert U8 (A) vs Exc Essen B - Op zoek naar de pot met goud

Er stond een mooie regenboog bij de start van de wedstrijd. Onze jongens gingen dan op zoek naar de pot met goud in de lokale derby tegen Exc. Essen! Na een moeilijke eerste kwart waarin we weeral een groot aantal doelpunten slikten (moet gezegd dat er bij de buren een paar grote talentjes rondliepen), herpakten de jongens zich weer in het vervolg en konden we voor het grote deel gelijke tred houden met Essen. Nadat Vince zijn keeperstrui uit trok, ging hij voorop in de strijd en trok z’n kameraden mee naar voren. De jarige Vic (Proficiat topper!), Mathias, Jules, Scott, Mats en Arthur streden mee voor elke meter en kregen de bal een aantal keren bij onze benjamin, maar tevens topspits/piloot Joppe. Klein van gestalte, maar met zijn dribbels en torinstinct (“dat heeft ie van gene vreemde” hoorde de auteur een aantal keren in de kantine) legde hij er nog 4 in het mandje van Essen !! (Grote Klasse!) We hadden ook wat ongeluk en troffen een aantal keren de paal of keeper waardoor een aantal spelers met lege handen achter bleven ondanks hun voorbeeldige inzet (spijtig Mats’ke – volgende match maak je er ene!). In tactisch opzicht is er nog wat werk voor het trainersduo om de verdediging op punt te zetten – de auteur neemt hier acte van ????.

Goede inzet jongen, we komen elke wedstrijd dichter! Dat beloofd voor volgende week! Weer een derby op bezoek bij Den Uil!

Het ging geen gemakkelijke opdracht worden tegen Berendrecht vandaag, dat wisten we wel zeker. Gelukkig zaten de weergoden ons vandaag gelukkig nog mee! De sfeer zat goed, de wilskracht was er. En wat hebben ze toch alles van zichzelf gegeven om er iets van te maken! Een goal van Jolan maakte het voor onze spelers toch nog goed en ze bleven strijden tot de laatste snik.  Lyano maakte vandaag zijn debuut op de grasmat en mocht dan ook nog eens als keeper alle penalty’s proberen tegenhouden. Hij stond flink zijn mannetje!

Kortom: U8 haalde eruit wat ze konden vandaag.

Goed gespeeld jongens en op naar de volgende nagelbijter!

Onze mannekes stonden hevig voor de wedstrijd en dat beloofde veel goeds. Echter, werden onze jongens in het eerste kwart overklast door de stevige jongens van Heibos. Vanaf het 2de kwart herpakte ze zich en streden Mats, Vince, Vic, Mathias, Joppe, Arthur en Thijs voor alles dat ze waard waren. Door een slimmigheidjes van Mathias die zonder aarzelen indribbelde en direct scoorde, stonden we op het scorebord. Dit gaf de mannen nog meer moed en hielden ze Heibos bij momenten aan hun doel (uiteraard liepen we geregeld op een counter ????). Maar na een collectieve verdedigende actie en knap doorzetten (en dito dribbel) van Arthur lukte het de mannen om toch nog te scoren. Volgens het hevige publiek was er ondertussen nog een goal gemaakt, maar de doellijn technologie gaf niet thuis… Dit zou de uitslag ook niet beïnvloed hebben ????

Alvast weer een stap vooruit gezet en op naar de volgende wedstrijd! Derby time tegen de buren van Excelsior Essen.

Supporter op post !

Groeten,

Stefan (alias coach)

KSV Wildert-Noorse A : Aanwezig: Mylo, Stan, Lizet, Jolan, Lars, Wannes, Hanne en Scott

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van onze U8(B). Ze hebben er allemaal heel veel zin in! Onze ploeg start goed en we maken direct de eerste goal. Wat is dit goed voor hun zelfvertrouwen. Ze zijn heel gemotiveerd en ze vechten voor elke bal. De match gaat heel lang gelijk op. Ze hebben heel hard genoten van hun eerste wedstrijd met het stralend zonnetje erbij.

U8 start

 

Verslag Gooreind U8 Vs Wildert U8. De 1ste competitie match stond voor de deur. Gooreind uit. Onze helden hadden er ongelooflijk veel zin in. Voor het eerst voor hun nieuwe club mogen spelen.

De wedstrijd was er jammer genoeg eentje van ongelijke strijd. Gooreind was een klasse beter als onze boys. Ze hebben gestreden voor elke meter. Alleen de aanpassing van 3 tegen 3 naar een 5 tegen 5 met een keeper was toch groter dan gedacht. Toch wisten we 2x het net te vinden. Het eerste doelpunt van de competitie werd gemaakt door een Debutantje FLOR VAN SPAENDONK die zijn eerste doelpunt ooit voor een club maakte :). Ook Jent, die net voor zijn doelpunt nog aan de coach “smeekte” om in te vallen. Scoorde binnen 10 seconde na zen wissel.

Ongeacht de grote nederlaag hebben onze toppers er hard van genoten en kijken ze uit om zaterdag revanche te nemen tegen den Heibos…

Met vriendelijke groeten

Kevin Nelen

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert