Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De laatste thuismatch voor onze spelertjes van U8. De ploeg van trainers Maarten, Danny & Tom moesten tegen Gooreind. Ook een ‘paarse’ ploeg dus de rode hesjes moesten aan. Immanuel stond in de goal. Luca, Bent, Tibo & Thein begonnen aan de aftrap. Olivier was invaller. We hebben een leuke match gezien, met veel goals. Luca scoorde als eerste voor Wildert en maakte nadien nog eens een goal. Bent is vandaag topschutter met 3 goals. Maar ook Olivier en Thein konden een bal in de netten van Gooreind schieten. We kregen nog vele kansen die op de paal of net naast gingen. Ook keeper Immanuel deed zijn best en kon een paar prachtige reddingen maken, maar het heeft niet mogen baten. De eindzege was voor Gooreind, 7-13.   

Het leukste van de laatste thuismatch was misschien wel de frietjes met curryworst na de match. Al onze spelertjes konden lekker smullen. Maar ook de broertjes en zusjes mochten mee aanschuiven aan tafel. Het heeft hen gesmaakt. Bedankt trouwens trainers voor deze leuke lekkernij. En ook bedankt voor de mama’s die hierbij geholpen hebben.

Nu nog enkele tornooikes en dan sluiten we ons weeral leuke seizoen af.

Spelers: Bent, Ruben, Thein, Liam, Tibo, Thomas, Immanuel & Luca

Vandaag staan de duiveltjes van Kalmthout onze jongens op te wachten. Paars/wit kende een moeizaam begin, geel/rood is beter uitgeslapen. Halverwege keken we tegen een achterstand aan van 4-1...

Thomas en Immanuel wisselden als doelman en piloot elkaar af in de eerste helft. Immanuel had als piloot een paar knappe deviaties in huis zodat de vleugels gevaarlijk konden opzetten. Het bleef voorlopig bij een paar mooie kansen. Pas na de drinkpauze en het wisselen van kant, konden onze duiveltjes ook beter afwerken. Met Luca en Tibo stevig in duel, en een paar knappe acties en goals van Bent en Ruben, konden we Kalmthout bijbenen. Het spel ging mooi gelijk op, maar in het laatste kwart konden Luca en Thein meermaals raak treffen en definitief het verschil maken. Liam liet zich opmerken als stevig slot op de verdediging, en met een paar knappe reddingen van Thomas kwamen we tot een mooie eindstand van 5-8!

Bij de penalty's hoefde Thomas zich maar 1 keer om te draaien. Vervolgens werden de supporters op de bekende manier begroet. Zij waren top!!

In de kleedkamer kon je horen dat de sfeer goed zat!! Ziggezagge ziggezagge...

Spelers: Immanuel, Thein, Mathis, Lennert, Thomas, Luca & Tibo

We starten met een drupje regen en een fris windje... maar de jongens zijn er klaar voor! De supporters trekken hun kraag wat hoger als de scheidsrechter het startschot geeft.

En het is onmiddellijk duidelijk, Wildert en Meer hebben er zin in! Na de eerste minuut valt al een goal voor Meer. Oeps, dat ging snel!

Onze duiveltjes strijden met al hun voetbalkunsten, maar de beentjes van de Meerse tegenstanders zijn net iets sneller, en dat vertaalt zich snel in heel wat doelpunten. Gelukkig staat Thomas heel knap te keepen. Hij houdt heel wat mooie ballen tegen!!! Ook Lennert verdedigt sterk! Daarna mag Nand de kanonschoten van de Meerse piloot stoppen. En hij doet dat knap!

In de goal van Meer komen ook wat schoten tegen de netten. Mathis is de eerste met een mooie kans... en ja, knap binnen! Kort daarna komt Luca voor het doel met een mooie dribbel, en binnen!

Ai, ai, nu regent het even wat ballen in de goal van Wildert. Na 2-8 komt de zon er wat door, en dat doet deugd! De paars/witte ploeg komt weer terug in het spel! Thein komt met een bal langs de lijn en trapt hem mooi naast de keeper! En dan nog een keertje. Immanuel mag nu het doel bewaken, een moeilijke opdracht maar hij doet dit super! Ook Mathis kan nog 2 keer een doelpuntje maken, kort achter elkaar!!

Onze duivels hebben moedig gestreden, maar de spelersvan Meer hebben knap gewonnen met 7-19.

Bedankt voor de fijne wedstrijd!!

Spelertjes : Mathis, Luca, Liam, Thein, Tibo

Onder een stralende zon werden onze paarse duiveltjes klaargestoomd voor het treffen met Loenhout. Omdat de scheidsrechter zijn kad had gestuurd, en een kat uiteraard niet bekwaam is om een wedstrijd te fluiten, ging de trainer van Loenhout de wedstrijd zelf in goede banen leiden.

De wedstrijd starte met een aantal doelkansen langs elke zijde. Beide keepers waren echter goed opgewarmd en de eerste goal liet dan ook even op zich wachten. Die kwam er toch nadat Luca voorzetten naar de tweede paal en Thein de bal al glijdend in doel liet verdwijnen. Vervolgens schakelden beide ploegjes een versnelling hoger en de aanvallen en doelpunten volgden elkaar in een snel tempo op. Na het eerste kwart (dat ongeveer een half uur duurde omdat de scheids zo in de wedstrijd zat dat hij vergat af te fluiten), stonden de bordjes op 3 - 4.

Het tweede kwart starte minder voor onze duiveltjes. Al snel konden de Loenhoutse spelertjes twee keer scoren. Onze paarse duiveltjes bleven zich met man en macht verzetten, maar konden niet voorkomen dat Loenhout nog een derde keer nog scoren. Mathis werd er een beetje moedeloos van in doel... . Na de derde goal was hij echter goed opgewarmd en hield hij de netten flink schoon, ondanks verschillende mogelijkheden voor Loenhout. Tussendoor kregen onze duiveltjes nog verschillende kansjes en Liam liet de netten trillen. 6-5

Het derde en laatste kwart deed Tibo de handschoenen aan. De aanvallen en kansen bleven elkaar in een snel tempo opvolgen. Beide ploegen schakelden snel om tussen verdediging en aanval en dit resulteerde nog in 2 doelpunten voor elke ploeg. Na een spannende wedstrijd eindigde de wedstrijd op een score van 8-7. Onze duiveltjes waren echter zeker de evenknie van Loenhout. Op naar de volgende wedstrijd !!!

 

groetjes

Onze jongens begonnen met volle moed aan de wedstrijd maar kwamen al snel 0-1 achter.
Het duurde niet lang of ook langs onze kant was de nul van het bord verwijderd. Na enkele
toch wel goede doelpogingen en super reddingen van de keeper werdt het eerste kwartier
afgefloten met een 1-5 op het scorebord. het tweede kwartier werd ingezet met een super
hoekschop van Bent en Roel maar leverde helaas geen doelpunt op. Toch wisten onze
jongens het volgende half uur het doel weer te vinden en door doelpunten van Ruben
Bent en Roel floten we de 45 minuten af met een gelijkspel van 7-7 .
Het laatste kwartiertje werdt er nog super goed gevoetbald maar moesten onze jongens
het toch laten bij een nederlaag van 8-11
 
Spelertjes vandaag Vic-Lennert-Ruben-Bent en Roel
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 98 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert