Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Een derby onder een stralende zon beloofde vooraf alvast een mooie en sportieve strijd te worden. Onze jongens kregen in de openingsfase alvast enkele leuke kansen,  maar het was Excelsior die de eerste goal op zijn naam mocht schrijven. Rik en Mathias zorgden voor onze goals, maar de tegenstander kon het uiteindelijk toch afmaken. Toch chapeau boys, voor jullie inzet en knap samenspel  tegen een sterke tegenstander, voldoende weerwerk te bieden. Het seizoen mag dan wel bijna zijn einde kennen, we hebben nog leuke surprise gekregen. Flor, die bijna de hele wedstrijd in doel stond deed het fantastisch. Dikke proficiat voor onze keeper, die misschien mag dromen van meer?????

In de vroege ochtend omstreeks 8.30u moesten onze mannen van de U8 paraat staan voor hun match tegen Noorse A. In het zonnetje begonnen de jongens met veel plezier aan hun match. Na enkele minuten scoort Vince de eerste goal, en er kwamen er nog bij, Joppe heeft tijdens de match ook nog enkele keren gescoord. Het was een zeer aangename en leuke match. Genoeg spelertjes die allemaal super hard hun best hebben gedaan. Mooi verdedigd, flink gescoord, en uiteraard flink gevoetbald.

18032023 U8

Deze zaterdag stond er een thuiswedstrijd tegen Brecht op het programma. Dat het een intense wedstrijd zou worden bleek al uit het feit dat we voor deze match door omstandigheden geen wisselspelers hadden. Maar daar trokken Jent, Joppe, Jules, Stan en Wannes zich weinig van aan en ze gaven het beste van zichzelf. Het spel ging mooi over en weer langs beide kanten. Jules pakte uit met enkele knappe reddingen en Jent riskeerde soms letterlijk lijf en leden als onverzettelijke laatste verdediger. Dan ging het over de vleugels via Stan en Wannes naar de vinnige Joppe die de verdedigers van Brecht bij momenten sterretjes liet zien en enkele knappe goals liet optekenen. In het laatste kwartje begon de vermoeidheid dan toch door te wegen voor onze dappere spelertjes. Volgens Jent ‘deed het overal pijn’ maar van opgeven was geen sprake want hij wou nog een goaltje maken. Toen dat uiteindelijk nog 2 keer lukte mocht iedereen trots en moegestreden de kleedkamers opzoeken.

Groetjes,

Kevin

Vandaag spelen onze Helden hun eerste wedstrijd op het nieuwe veld. Het was een debuut met vele doelpunten. Na een stroef begin kwamen we al snel 0-4 achter. Tijd om de ster van de dag te brengen. Jente kwam er in en bracht eigenhandig de achterstand terug naar 4-4. Een loepzuivere Hattrick in amper 5min. Geen 1 spits op het hoogste niveau die dit ooit na deed ????????????… de wedstrijd werd een waar doelpunten festijn… ook Mats 2x, Lissete 2x, Joppe 1x en Matthias 1x wisten het net te vinden… jente scoorde op het laatste nog 1x waar door zijn totaal op 5 doelpunten kwam. Jammer genoeg wisten ook Wuustwezel de weg naar het doel te vinden. En werd het 11-18. Op naar meerder doelpunten en de eerste overwinning op het prachtig nieuwe veldje…

 2023-03-04 U8 1

Met vriendelijke groeten

Kevin Nelen 

 

Een koude ochtend maar onder een stralend zonnetje beloofde veel voetbalplezier. Onze u8 maakte er met veel wilskracht een zeer gelijk opgaande wedstrijd van. Na snel 2-0 achter te komen vochten onze jongens hard terug om de wedstrijd terug in evenwicht te brengen en stond het aan de rust gelijk. Het werd werkelijk een kijkstuk waarbij je niet even snel kon verdwijnen voor een warme koffie. Chapeau Wildert! ???? De goals, ook stuk voor stuk van knappe makelij kwamen op naam van Joppe, Jent, Lars, Rik en Thijs. Uitblinkers genoeg dus, en hoop in het doelpuntenfestijn dat we gekregen hadden niemand vergeten te zijn. Zo wel, mijn oprechte excuses en geef hem in een volgend verslag een extra eervolle vermelding!????????

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert