Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

6 fanatieke U8-spelers gingen een frisse neus halen in Stabroek om daar, vlakbij Bistro De Neus, de U8 van Nieuw Stabroek de overwinning door de neus te boren. Ze drukten de thuisploeg meteen met de neus op de feiten, want al heel snel stond het 0-1, na een iets of wat onterechte rechtstreekse intrap van Floris -Witsel- Van Rijswijck. Daarna bleven de goals even uit en konden we achteraan rekenen op een ijzersterke Mathias –Kompany– Lambelin. Daarna diepte Wout –Lukaku– Theunis de score uit. Simon –Courtois– Schuybroek stond zich te vervelen in het eerste kwartje tot er plots een bal aan zijn neus voorbij ging. Na de 1-4 gingen onze boys voor het neusje van de zalm. Louis –Hazard– Schuybroek en Fille –De Bruyne– Van Tichelen vonden elkaar én het doel meermaals! Met een ver afstandsschot werden we nog even bij de neus genomen, maar verder dan een tweede eerredder kwam de thuisploeg niet. De eindscore liep op tot 2-15 met verschillende soorten doelpunten (afstandsschoten, mooie acties, een binnentikker na een doorsteekpass,…). Laat ons zeggen dat de supporters hun neus krulde bij het zien van deze wedstrijd van hun jongens!

Nieuw Stabroek - U8

Groeten

Tim

 

Wat was me dit een whatsappweekje… Zowel in de U8-groep als in de begeleidersgroep van de U8 werden ontelbare berichtjes gestuurd: kan enkel in de voormiddag, wil liefst in de namiddag, match wordt mogelijk verzet, zijn er dan nog genoeg spelers, kan toch niet meedoen, enzovoort enzovoort. Uiteindelijk zou een delegatie U8’ers een thuismatch afwerken tegen Horendonk, die schijnbaar nipt met 7-9 werd verloren.

Er waren nog slechts 5 spelers over (Mathias, Milan, Pelle, Sen en Fille) om tegen Nieuwmoer te spelen in de namiddag. Omdat we dat wat nipt vonden, ging de broer van Fille, Gus (U7), ook mee om af en toe toch wat rust te gunnen aan onze enthousiastelingen. Al snel bleek dat onze 5 kerels in topvorm waren! Met Sen in goal, Mathias als staart, Milan en Fille als vleugelspelers en Pelle als piloot liep het erg vlot en liepen we al snel uit tot 0-5. Na een tegendoelpuntje was het weer onze toer en van 1-5 ging het naar (ongeveer hé) 3-11, met zelfs twee doelpunten van gelegenheids-U8’er Gus. Wat was hij fier. Na wat geharrewar en snelle counters kon Nieuwmoer nog aan de 6 doelpunten geraken, maar onze kerels waren niet te stoppen en wilden maar doorgaan. Bij een vervanging hoorden we steevast “Oh, moet ik eraf? Mag ik er sebiet terug op?”. De einduitslag wordt geraamd op 6-20. Niet zo heel belangrijk natuurlijk. De supporters en begeleiders genoten vooral van het samenspel, de pass tussendoor, de voorzet-binnentikacties, het achterlijntje halen, de corner die in één tijd werd binnengelopen én de koprol van Sen na zijn doelpunt (zoals afgesproken). “Boven op den berg stond een baviaan en weet je wat die zei? Nieuwmoer is eraan!”, weerklonk in de kleedkamers (niet zachtjes gevolgd door een helahelahelaholala van de mama’s en papa’sJ)

Nieuwmoer - U8 Wildert 1

Nieuwmoer - U8 Wildert 2

Groeten Tim

Een deel van de U8-boys hadden de voorbije twee weken verloren en ze wilden iets recht zetten. Met enkele zieken deze week werden de ploegjes pas zaterdag ter plaatse verdeeld. De selectie om tegen Wuustwezel te spelen: Boris, Floris, Simon, Mathias, Milan, Matteo en Fille. In het begin ging het snel en voor we het goed en wel beseften, stonden onze kerels al 4-0 voor. De acties liepen vlot, er werd goed gezocht naar elkaar, voorzetten werden gegeven enzovoort. De bezoekende doelman hield nog enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, anders was de score nog hoger opgelopen in het eerste kwartje. Wuustwezel knokte zich terug in de wedstrijd en even zag het er naar uit dat het nog spannend zou worden, maar het ging terug de andere richting uit. Toen het 10-6 stond, vonden onze 7 strijders het welletjes en liepen ze terug verder uit. Uiteindelijk noteerden we een eindstand van 16-7. Dit was écht een mooie wedstrijd voor de supporters!

U8 - Wuustwezel

Groeten

Tim

 

De vele regen van de voorbije dagen zorgde voor een zwaar veld in Brecht. Naast de snelweg stond dan ook nog eens veel wind, wat voetballen best moeilijk maakte. Floris, Liam, Mathias, Mil V., Louis, Simon en Fille moesten even wakker geschud worden, want al snel stond het 2-0 voor Brecht. Dat was voor onze jongens het signaal om gas te geven. In no-time stonden ze 2-4 voor. Knappe ‘remontada’. Daarna ging het goed over en weer. Halfweg stonden de bordjes 6-6 gelijk.  In de volgende twee kwartjes ging Brecht beter voetballen en werden we met momenten zelfs weggetikt. Onze jongens liepen, zwoegden en legden er hun hoofd voor, maar het mocht niet baten. We verloren de wedstrijd met 12-6.  De kopjes gingen naar beneden, al mochten ze trots zijn op hun inzet. Soms werd er nog teveel met de bal gelopen of ‘onnodige’ loopacties gemaakt, wat hen in het tweede deel van de wedstrijd zuur heeft opgebroken. Gelukkig maakt een warme douche én een bonnetje altijd veel goed. Op naar volgende week, boys!

Brecht - U8

 

U8 – Exc.Essen &            U8 – Nieuw Stabroek

 Team U8 speelde de laatste wedstrijd van ‘de eerste ronde’ thuis tegen respectievelijk Exc.Essen en Nieuw Stabroek. Op het A-veld werden 2 veldjes tegen elkaar opgesteld, waardoor trainer Dirk beide ploegen goed kon observeren. Hij straalde bij het zien van zoveel enthousiasme, voetbaltechnisch vernuft en de monsterscores!

Bent, Floris, Louis, Matteo, Milan, Simon en Wout hakten –mogen we toch wel zeggen– de buren uit Essen in de pan. Volgens hun eigen telling kwamen ze aan een einduitslag van 15-3.

Boris, Mathias, Mil V., Pelle, Sen, Stan en Fille gingen voor hetzelfde scenario met een einduitslag van –ongeveer– 14-2. Ze waren daarbij nog lief voor de tegenstander, want na twee kwartjes stond het al 11-0. Laat ons zeggen dat ze de wedstrijd rustig hebben uitgespeeld.

Team U8, jullie hebben in de eerste helft van ’t seizoen bewezen dat er heel wat kwaliteit in de groep zit. Meer en meer zie je voetbal ‘van achter uit’, zie je passes, zie je voorzetten die worden binnengetikt, zie je corners waarop wordt ingelopen, hoor je jullie roepen naar ploegmaats, maar bovenal zie je veel enthousiasme en spelplezier! Op naar deel twee van het seizoen!

U8 - Exc.Essen

U8 - NieuwStabroek

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert