Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Op 17 oktober staan onze spelertjes weeral klaar voor een thuiswedstrijd tegen Brasschaat - Ossmi. Vol vertrouwen staan onze U8’tjes weer op het veld, maar al snel is duidelijk dat het deze week niet zo gemakkelijk zal zijn. Na enkelen minuten staat er een achterstand op het scorebord van 0-5. Maar onze paarse voetballertjes schakelen een tandje hoger en we krijgen vaak heel mooie duels te zien. Al snel wordt er hard gewerkt om de achterstand weg te krijgen. Zo maakten o.a. Alexander, Gus, Lowie en Matts mooie goals. Tussenstand 7-9.Een overwinning zat er toch niet in deze week. Met een eindscore van 7-12 verlaten onze voetballertjes het veld.

Even terug met de voetjes op de grond na alle overwinningen van de afgelopen weken, maar we hebben zeker en vast weer heel mooi voetbal gezien. Proficiat jongens !

2020-10-19 14-51-48

 

Giel1

Giel2

2020-10-19 14-44-57

Op deze druiligere zaterdagochtend stond een heuse derby op het programma. Met 7 toppers trok coach Jelle richting de buren van Exc.Essen. De basisvijf bestaat uit keeper Alexander, libero Louîz, rechtse vleugel Lowie, linkse vleugel Gus en spits Manoah. Met Stef en Bas op de (denkbeeldige) bank hebben we ook nog twee stevige wissels klaar. Dat belooft (weer) een geweldige partij te worden…

In het eerst kwart tonen onze jongens meteen dat ze er écht staan. Manoah kan de score openen na balverlies van de thuisploeg. De 0-2 is een kopie van het eerste doelpunt. De hoekschoppen van Wildert blijken soms al ingestudeerde nummertjes, al is het op een scherpe corner van Lowie dat een Essense voet de 0-3 in eigen doel tikt. Gus tekent met links voor de 0-4 na een mooie actie op rechts van Lowie. Met een hard schot met links scoort Gus de 0-5 en ook de 0-6 kwam op naam van Gus nadat hij aan eigen doel vertrekt en iedereen achterlaat. Hier en daar horen we al pronostiekjes over de einduitslag langs de zijlijn…

Met Louîz in doel, Stef als staart, Lowie op rechts, Manoah op links en piloot Bas wordt het tweede kwart aangevangen. Het is Bas die met een panna de 0-7 kan binnentrappen, Manoah na balverlies de 0-8 en na een actie van Gus kan Manoah ook de 0-9 scoren. Een hoekschop van Lowie wordt door Gus binnengetrapt en het is opnieuw Lowie die Manoah bedient voor de 0-11. Wat er dan gebeurt, tart elke verbeelding. Aan de overkant wordt na heel wat geharrewar zowaar de 1-11 gescoord.

Manoah en Alexander zetten de 1-13 ruststand op het bord. Voorlopig loopt alles volgens plan: mooie goals, knap samenspel en een perfecte uitvoering van wat op training wordt aangeleerd door onze vier enthousiaste trainers!

Een rode ploeg tegen een paarse ploeg, met een (stamnummer) 1-13 als ruststand. Aan welke derby doet ons dat nog denken?

Opnieuw wordt de basisvijf aangepast voor het derde deel. Stef wordt de doelman (die letterlijk geen bal heeft moeten pakken), Lowie de staart, Gus de rechtse vleugel, Bas de linkse vleugel en Alexander onze snelle spits. Het wordt eentonig en eerlijk gezegd ook minder spectaculair dan voor de rust. Er worden nog mooie goals gemaakt, maar meer na individuele acties i.p.v. het mooie samenspel in de eerste deeltjes. Alexander, Louîz, Manoah (2x) en Gus (3x) dikken de score aan tot 1-20.

In de Sporteasy-app wordt ondertussen langs de zijlijn al naarstig gezocht naar de zotste uitslag van dit seizoen. Stef en Bas zetten de acties op langs de flanken. Alexander, Lowie en Louîz (2x) gaan gewoon stevig door met scoren zodat de 1-24 op het bord verschijnt, de uitslag die door onderstaande verslaggever op Unibet werd ingevuld na het eerste kwart… Louîz scoort echter nóg 3x zodat de 1-27-einduitslag op het bord verschijnt. Een evenaring van die zotste uitslag, zo blijkt.

Chapeau voor deze zeven toppers, onder leiding en sturing van een trotse trainer. Er werd nog net geen paarse vlag op de middenstip geplant als “ploeg van ’t stad”…

2020-10-03 Exc.Essen - U8

Groeten

Tim

Op deze zonnige zaterdag zat de sfeer er gelijk goed in.Na een mooie safe van onze keeper Stef, zette Louis de keeper van de tegenstander op het verkeerde been en bracht Wildert op voorsprong 0-1.In de 10 minuten die daarop volgenden scoorde Wildert zo veel en zo snel dat de reporter te plaatse bijna de tel kwijt raakt.4 Goals van Manoah, 1 van Litse, en 1 van Louis en een sterke tegengoal en het stond 1-7.Na de keeper wissel nam Lander het stokje over en liet zien dat hij een allround speler was.Het team maakte mooie combinaties en bleef verder scoren. Met mooi samenspel en luid enthousiasme van de mama’s en papa’s stond het 3-10.Het 3de kwartier werd voornamelijk op 1 helft gespeeld. Dermate dat de nieuwe keeper (Louis) even kon zitten en uitrusten(in de goal).Matthias maakte nog een pracht goal en alle spelers gunden elkaar veel kansen.

Eindstand 5-6 en penalties 5-4

U8Heibos1

U8Heibos2

U8Heibos3

   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Nieuws uit Essen ...  


Warning: file_put_contents(/home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8670

Warning: /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc is not writeable in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1783
   

Inloggen  

   

We hebben 4 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert