Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De laatste thuismatch voor onze spelertjes van U8. De ploeg van trainers Maarten, Danny & Tom moesten tegen Gooreind. Ook een ‘paarse’ ploeg dus de rode hesjes moesten aan. Immanuel stond in de goal. Luca, Bent, Tibo & Thein begonnen aan de aftrap. Olivier was invaller. We hebben een leuke match gezien, met veel goals. Luca scoorde als eerste voor Wildert en maakte nadien nog eens een goal. Bent is vandaag topschutter met 3 goals. Maar ook Olivier en Thein konden een bal in de netten van Gooreind schieten. We kregen nog vele kansen die op de paal of net naast gingen. Ook keeper Immanuel deed zijn best en kon een paar prachtige reddingen maken, maar het heeft niet mogen baten. De eindzege was voor Gooreind, 7-13.   

Het leukste van de laatste thuismatch was misschien wel de frietjes met curryworst na de match. Al onze spelertjes konden lekker smullen. Maar ook de broertjes en zusjes mochten mee aanschuiven aan tafel. Het heeft hen gesmaakt. Bedankt trouwens trainers voor deze leuke lekkernij. En ook bedankt voor de mama’s die hierbij geholpen hebben.

Nu nog enkele tornooikes en dan sluiten we ons weeral leuke seizoen af.

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg vanoevelen bruvo dravo sterkens stevens loopmans verpalen salade-express polylak dynamic-cars d-style
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert