Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Afgelopen zaterdag waren er te weinig spelers beschikbaar om twee wedstrijden te spelen. Daarom werd één wedstrijd opgeschoven naar woensdagavond. Er waren 9 spelers paraat voor deze midweekmatch, in en tegen Patro Hoevenen: Louis, Simon, Bent, Liam, Matteo, Sen, Milan, Pelle en Fille.

Met Louis in de goal, Simon als libero, Fille op links, Pelle op rechts en Matteo in de spits werd de wedstrijd aangevat. Onze spelers merkten al snel dat de thuisploeg over een stel stevige spelers beschikte die er niet voor terugdeinsden hun lichaam of elleboog te gebruiken. Daar moesten onze faire U9’ers even aan wennen. Ze kwamen 1-0 achter, maar na wat gefriemel van Pelle kon Matteo al snel de 1-1 scoren. De thuisploeg maakte 2-1, maar ook daarna herstelden onze boys het snel. Bij een vrije trap gaf Fille een kort tikje richting Pelle die staalhard naast de paal binnen knalde. Halfweg het eerste kwart werden 4 spelers gewisseld en was het opnieuw even zoeken. De thuisploeg liep uit tot 5-2. Gelukkig pakten Simon en Sen regelmatig uit met enkele schitterende, stevige verdedigende acties.

Bij de start van het tweede kwart pakte keeper Bent even uit met enkele knappe reddingen, waarna Pelle een hoekschop van Fille kon binnenlopen en ook Milan zijn goaltje meepikte. Tussendoor scoorde ook de thuisploeg nog wat zodat het halfweg 7-4 stond.

Op Den Driehoek zaterdag was het derde kwart zéér sterk van onze kids, maar vandaag was dit even wat minder. Er vielen veel doelpunten, maar slechts enkele aan de juiste kant: na wat geharrewar scoorde Pelle of Matteo (dat was zelfs op de tv-beelden echt niet duidelijk te zien), Louis na een knappe actie op rechts en Bent na een zo mogelijk nog zottere actie vanop links: 11-7.

In het laatste kwart kon Liam wat wringen vooraan in de spits waarna Pelle kon scoren en Fille zette met een actie en afstandsschot zowaar de 11-9 op het bord. Kon het dan toch nog? De keeper van de thuisploeg kon nog enkele afstandsschoten uit zijn doel ranselen, waarna op het einde nog enkele vermijdbare doelpunten vielen aan de verkeerde kant. De vele uitdoelpunten wegen natuurlijk goed door in de Champions League. J De ‘talrijk opgekomen supporters’ kregen nog een elleboogje na de match. Eindstand 13-10, maar vooral een pluim voor de inzet, de veerkracht, de duels, de fairplay, de stevigheid, het doorzettingsvermogen en het samenspel. De score is niet belangrijk, wel de groei van ons U9-team! Ga zo door, jongens!

U9 patro Hoevenen

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Nieuws uit Essen ...  


Warning: file_put_contents(/home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8670

Warning: /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc is not writeable in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1783
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert