Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Met maar één wedstrijd op de planning en 10 beschikbare spelers was het even zoeken naar de kern voor zaterdag 26 september. Uiteindelijk bleven er 7 spelers over: Boris – Matthias – Bent – Wout – Floris – Sen – Fille.

Met Boris in de goal, Matthias als staart, Fille en Floris op de flanken en Bent als piloot konden we de wedstrijd aanvatten met iedereen op zijn sterkste positie. Al snel trof Fille de paal, maar het was Gooreind dat (op redelijk onnozele wijze) op voorsprong kwam: 0-1. De 1-1 was een beauty: de mooiste goal van vandaag! Een hoge voorzet vanop rechts van Fille wordt door den Bent in één tijd op de volley genomen en onhoudbaar binnengetrapt. Fantastisch doelpunt! In dezelfde combinatie (Fille-Bent) werd de 2-1 gescoord. Na de 2-2 was het wéér Bent die ons op ’t einde van het eerste kwartje op een 3-2-voorsprong trapte.

In het tweede kwart werd de voorsprong uitgediept. Wout en Sen waren ondertussen ingevallen en lieten zich meteen gelden. Wout ging alleen op de keeper af, draaide helemaal rond de bal naar zijn rechter, leek iets te lang te wachten, maar kon toch de 4-2 binnentrappen. Sen bekroonde zijn binnentikker (na een bal van Wout op de paal) met een radslag! Gooreind kon nog tegenprikken: 5-3 halfweg.

Keeper Boris werd net als vorige week halfweg vervangen door keeper Wout. Eerst scoorde Bent de 6-3, daarna Boris de 7-3. Ook hij showde een knappe radslag (in de uren ervoor geoefend naar ’t schijnt…). Floris speelde ondertussen een dijk van een wedstrijd met knappe inspanningen en dribbels. Na de 7-4 kon Sen een bal van de keeper onderscheppen en de 8-4 binnentrappen. Met 8-5 eindigde het derde kwartier.

Even lieten onze jongens het hangen en dachten ze dat de buit al binnen was, maar niets was minder waar. 8-6. Even later 8-7 en op de koop toe ook nog 8-8. Niet te geloven. Toen vond Fille het tijd om zijn duivels te ontbinden. Hij scoorde de 9-8 na een actie op rechts, maar opnieuw kwam Gooreind langszij: 9-9. Fille kon de 10-9 maken en ook de 11-9 kwam op naam van Fille na een onwaarschijnlijke doorzettingsactie van Sen aan de zijlijn. Dat was de krachtinspanning van de wedstrijd én zeer hard nodig, want Gooreind bleef aanklampen: 11-10. De supporters keken zenuwachtig op hun klok, wilden de scheids al aanmanen om af te fluiten en haalden opgelucht adem bij het laatste fluitsignaal. Fantastische wedstrijd met veel en knappe doelpunten, goed voetbal, mooie acties en een zalige winnersmentaliteit!

2020-09-26 U9 - Gooreind

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert