Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Wedstrijd Ekeren – Wildert (zaterdag 10 oktober 2020)

Na een iets wat mistig begin (uw verslaggever had namelijk last van een aangedampte bril), kwam Ekeren na een eerste goed kans voor Louis toch op voorsprong. Het eerste kwart kabbelde rustig verder, totdat Louis met zijn gele voetbalschoenen de aansluitingstreffer maakte. Na de drinkpauze had Wout een enorme kans op de 1-2, maar het was de man met de gele schoenen die voor de 1-2 tekende. Helaas vielen we daarna een beetje stil, waardoor Ekeren kon terugkomen. “Der op en der over” was het moto. Ondanks het knap keeperswerk van Floris kwamen ze met 3-2 voor. Eindelijk werd onze spits Pelle wakker, met zijn blauwe schoenen maakt hij er 3-3 van. Ekeren scoorde vervolgens tegen, maar het was buiten Pelle gerekend: net voor de rust bracht hij de stand in evenwicht.

De 2e helft werd Floris met zwarte schoenen, in de goal afgewisseld door Wout! De eerste kans was weer voor Wildert, maar ook deze keer ging hij er niet in. Pas bij de 2e kans was het raak, na een blauw-gele voetbalschoenen combinatie (nvdr: Louis scoorde op aangeven van Pelle). Ekeren kwam nog een laatste keer terug. Toen stond Mathias met zijn wit-zwarte schoenen op. Hij ging ervoor, verdedigde de voorsprong met een leeuwenhart. Ekeren kon niet meer scoren. Jammer wel dat hij voortijdig naar de kant moest met een blessure. Deze werd trouwens vakkundig verzorgt de Hilde (helaas weet ik de kleur van haar schoenen niet meer!). Zijn vervanger Simon, met prachtige oranje schoenen, werkt samen met Floris hard om de voorsprong niet uit handen te geven. Het laatste kwart gooide trainer Yves (met mondkapje, zoals het tegenwoordig hoort!) de opstelling volledig om. Pelle in de goal, Wout, Floris, Simon en Louis als veldspelers. De tactische wijzigen zorgde er voor dat Ekeren het niet meer wist. Via goals van Louis (2 maal) en Wout werd de eindstand bepaald om 5-8.

Dit verslag werd mede mogelijk gemaakt door de lokale bakker van de Velodreef (bedankt voor het kassaticket, zodat ik de hoogtepunten kon noteren.)

Hieronder zijn, nog wat sfeerfoto’s, Jammer genoeg zijn door technische problemen de foto’s van Cheerleaders Hilde en Sofie mislukt.

U9 Rob1

U9 Rob2

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Nieuws uit Essen ...  


Warning: file_put_contents(/home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8670

Warning: /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/cache//2f2e476ea7681ff02b35c0abf2453020.spc is not writeable in /home/deb12827/domains/ksvwildert.be/public_html/portal320/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1783
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert