Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

U9: Tornooi op Achterbroek 
 
Verder op het elan van vorig seizoen! 
Met 14 spelers trekken onze U9-spelers richting Achterbroek. ’s Morgens worden foto’s rondgestuurd in de whatsappgroep van enthousiaste sjotters in nieuwe kledij. Dat belooft weer! 
 
Wildert A: Warre, Joppe, Litse, Bas, Finn, Alexander en Gus. Jammer genoeg blesseert Alexander zich tijdens de eerste opwarming waardoor hij niet in actie kan komen vandaag. 
Wildert B: Mats, Lowie, Vince, Lander, Louîz, Matthias en nieuwkomer Joppe De Crom. 
 
Om 9u15 spelen de twee ploegen gelijktijdig, waardoor de verslaggever maar 1 wedstrijd kan volgen. 
Achterbroek – Wildert A 2-6 
Met Warre in de goal, Gus als libero, Litse en Joppe op de flanken en Bas als diepste man vangen ze de wedstrijd aan. Onze jongens worden wakker na de 1-0 voor de thuisploeg. Nog voor de rust zetten ze het recht. Litse kan zich twee keer op links goed doorzetten en binnenknallen. Bas scoort de 1-3 na stevig doorzetten van Joppe. 
Na de rust gaat Gus door, trapt eerst nog op de keeper, maar kan zelf de rebound met links binnentikken. Finn scoort de 1-5 na een snelle actie op links en Litse doet hetzelfde vanop de andere flank. Op het einde kan Achterbroek nog de 2-6 scoren. 
 
Wildert B – Sint-Lenaerts 2-3 
Na een spannende wedstrijd kunnen de groen-gelen jammer genoeg op ’t einde nog de 2-3 scoren. Een gelijkspel was naar verluidt juister geweest… 
 
Vanaf dan staan de wedstrijden niet meer gelijk op de planning, dus kunnen alle trainers, spelers en supporters alle wedstrijden volgen.  
 
Wildert A – Nieuwmoer 3-2 
Gus wordt deze keer uitgespeeld als spits en dat blijkt een goede zet van trainers Danny en Kenny. Na een corner van Litse kan hij de 1-0 binnen tikken. Een actie op rechts van Gus en een lage voorzet wordt door de rood-zwarten zelf binnengetrapt: 2-0 met de rust. Na een hoekschop van onze jongens kan Nieuwmoer snel counteren en de aansluitingstreffer scoren. Litse kan de verlossende 3-1 scoren. Warre staat stevig te keepen en als ploeg wordt er goed verdedigd door o.a. Bas, Finn en Joppe! Wanneer Nieuwmoer na vermijdbaar balverlies de 3-2 kan scoren, is het op ’t einde nog even bibberen, maar onze U9-boys houden stand! 
 
Wildert B – Loenhout 3-3 
Mats start in de goal, Lander als libero, Lowie en Vince bezetten de flanken en Louîz staat in de spits. Het is libero Lander die de ban breekt tegen Loenhout: 1-0 met een stevige knal. Matthias zorgt voor een mooie 2-0. Net voor de rust kan Loenhout milderen tot 2-1. Na de rust lopen onze jongens uit tot 3-1 met een goal van Louîz. Mooie acties van Vince en Mats worden jammer genoeg niet beloond met doelpunten. Nieuwkomer Joppe doet gretig mee en durft ook de bal vragen. Knap in die eerste match! Op het einde scoort Loenhout –dju toch– nog 2 doelpunten in evenveel minuten. Eindstand 3-3. 
 
Wildert A – Putte 5-1 
Net als in de eerste wedstrijd worden we eerst wakker geschud door een doelpunt van de tegenpartij. Gus zet een solo op van achteruit en kan de 1-1 binnen schieten. Kansen van Finn en Bas gaan rakelings naast. Een afvallende bal valt iets later voor de rechter van Gus die de 2-1 scoort. 
Na de kantwissel kan Litse zijn duivels ontbinden met twee goals (na acties van Joppe en Finn). Een hoekschop van Litse wordt nog in eigen doel verwerkt door Putte. Achterin houden Bas en Warre de boel dicht. Knappe prestatie van deze ploeg: 3 wedstrijden overtuigend gewonnen! 
 
Wildert B – Gooreind 4-2 
Ook hier zijn het de verkeerde paarsen die op voorsprong komen. Mats is in de volgende minuten echter even niet te houden en scoort er drie op een rij. Vooral de 1-1 is een pareltje met ongelooflijk knap voetbal van achteruit. Tiki-taka op het kunstgras van Achterbroek: heel de ploeg heeft de bal gevoeld voor Mats binnenknalt! Na de 3-2 is het Vince die na stevig doorzetten de verlossende 4-2 kan scoren! 
Ook dit team stond er weer, met goede coaching van Jelle en Danny! Chapeau voor de inzet, jongens! 
 
De penaltybokaal is niet aan onze jongens besteed. Stevige knallen in het midden van het doel is zowat de regel vandaag, lijkt het. De hoekjes opzoeken wordt het werkpuntje. Wat een geluk dat er nog ruimte is voor verbetering, want waar moeten ze anders nog op trainen ;-)

U9 T achterbroek small  U9 T achterbroek 1 small

U9 T achterbroek 2 small

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 6 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert