Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Goud en brons voor ons U9-team! 
Met een schema dat last-minute nog helemaal overhoop werd gegooid en twee ploegen die af en toe op hetzelfde moment speelden, was het niet zo gemakkelijk om alles ten gronde te volgen. Toch een poging om enkele wedstrijden en acties neer te pennen… 
In de eerste wedstrijd die onderstaande reporter volgt, geeft de U9 partij aan Kalmthout. Doelman Twan en libero Gus houden alles dicht. Lowie en Vince maken de acties op de flanken en Lander wordt als diepe spits uitgespeeld. In geen tijd staan we 4-0 voor met doelpunten van Lowie (na een knappe actie van Lander), een afstandsschot van Gus, een knaller van Lander en een eigen doelpunt van KSK na een hoekschop. Na de pauze gaan onze jongens gewoon door. Ook U7-speler Wout staat stevig zijn mannetje in deze match! Lowie kan nog drie keer scoren; één keer na knap doorzetten van Lars. Tussendoor kan Kalmthout de eerredder nog scoren. Eindstand 7-1. 
De andere ploeg gaat ervoor tegen Zandvliet. Louîz start in doel, Litse en Mats bezetten de flanken. Fille neemt de liberopositie in. Stef start in de spits. Na de 0-1 komen we gelijk met een twijfelachtig doelpunt. Na secondenlang overleg (met één of ander VAR-busje op de parking?) wordt een tikje na een hoekschop toch als ‘over de lijn’ beschouwd: 1-1. Fille kan daarna twee keer scoren en ook Litse nog lanceren waardoor we uitlopen tot 4-1. De 4-2 van Zandvliet kwam te laat. 
Tegelijkertijd moet onze andere ploeg aan de bak tegen Berendrecht. Daar is het (van horen zeggen) halverwege ‘veel tegen 0’, laat het ons houden op 3-0 of 4-0 voorsprong. Ondergetekende journalist kan nog twee doelpunten meepikken: één van Lowie en één van Gus na een hoekschop van Vince.  
Tegen Horendonk gaan Mats, Fille, Litse, Stef, Louîz en Joppe er weer vol tegenaan. We komen voor na een doelpunt van Louîz, maar jammer genoeg slikken we nog de gelijkmaker.  
Opnieuw moet er tegen Kalmthout gespeeld worden, weliswaar tegen een ander ploegje. Na een mindere uittrap van de bezoekende doelman kan Lowie de 1-0 scoren, maar balverlies en enkele mindere acties zorgen ervoor dat KSK tot 1-3 kan uitlopen. Lander, Lowie, Gus, Lars en Vince kunnen dit niet meer rechtzetten, waardoor een plaatsingswedstrijd tegen de andere Wildertploeg op hun bord komt! 
In de onderlinge clash wil Fille zich niet laten doen tegen broer Gus. Hij scoort de 1-0. Twan kan gelijkmaken, maar het is opnieuw Fille die met twee doelpunten de score kan uitdiepen tot 3-1. Joppe De Crom kan daarna zijn eerste Wildertse doelpunt scoren: 4-1. De verliezende U9 van Wildert wint brons in de reeks; de andere U9-ploeg speelt hierna nog voor de eerste plaats! 
Daarin wordt wéér gespeeld tegen (die andere) ploeg van Kalmthout. Louîz neemt plaats in doel, Mats gaat voor de staartpositie, Litse en Fille bezetten de flanken. Stef is de diepste man op het veld. Na een actie van Fille kan Stef Litse bereiken die er al snel 1-0 van maakt. Niet veel later wordt Litse weer bereikt door Fille (2-0) én door Mats (3-0). Op hoekschop kan Stef er zelfs 4-0 van maken. Een overtuigende uitslag in de finale: de U9-beker blijft oep de Wuldert! Knap gespeeld van heel het U9-team met weer enthousiaste sturing van de vier coaches, door weer en wind! Op naar de competitie!

U9 T wildert

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert