Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De U9-delegatie om de geel-groenen van Sint-Lenaarts partij te geven zijn Daan, Stef, Lander, Bas, Lenn, Lowie en Gus. Coach Danny warmt zijn manschappen op en bespreekt de tactiek en basisopstelling. Lenn start in doel. Lander neemt zijn vertrouwde liberopositie in. Lowie en Gus lopen op de flanken. Nieuwkomer Daan loopt in de spits. Bas en Stef bestuderen aan de zijlijn de tegenstander om straks stevig in te vallen.

De eerste minuten is het even zoeken voor onze jongens. Een doeltrap van onze keeper belandt in de voeten van iemand met een goed schot en we staan plots 0-1 achter. De reactie blijft niet lang uit. Eerst treft Gus de paal en het zijnet, niet veel later kan Lowie net niet scoren na een actie van Lander. Een vrije trap van Lowie gaat er daarna wel knap in, na een subtiel tikje van Bas. Net voor het einde van het eerste kwart kan Gus de bal niet laag houden en zijn schot vliegt dus over.

Het tweede kwart gaat Lowie keepen; Daan neemt de liberopositie over van Lander. Gus en Stef staan links en rechts; Lenn in de spits. Na vermijdbaar balverlies komen we 1-2 en 1-3 achter. Stef ziet niet veel later dat de bezoekende doelman staat de slapen en kan de 2-3 van ver scoren. Daarna geeft Gus een hoekschop kort naar Lander, die hem terug bij Gus legt. Met een draaibal gaat de bal er aan de tweede paal in: 3-3. Een hard schot van Lander zorgt voor de 4-3-voorsprong, maar toch kan ‘die nummer 2’ van Sint-Lenaarts weeral scoren: 4-4.

Bij gebrek aan een vaste keeper, is het roteren geblazen voor de trainer van dienst. Stef gaat nu keeper. Lander speelt weer achteraan; Lowie en Lenn op de flankposities en Bas gaat in de spits storend werk verrichten. Gus en Daan komen halverwege Bas en Lenn vervangen. Onze jongens vinden het welletjes geweest en gaan er nu even ‘volle gas’ tegenaan: Lander scoort met een mooie (en ook vertraagde) vrije trap de 5-4; daarna is het Lowie-showtime met 3 goals op bijna evenveel minuten: 8-4. Na stevig doorzetten van Gus kan Daan zijn allereerste goal maken: 9-4. Lowie prikt er nóg twee bij en zo gaan we met 11-4 richting het laatste kwartje.

Daarin kunnen we spreken van ‘decompressie’: de druk is van de ketel en we laten het even hangen. In no-time is het terug 11-9 en lijkt het nog spannend te worden. Toch kunnen Stef en Gus nog zorgen voor de verdiende 12-9 en 13-9.

Na vorige week was dit voor (een deel van) onze U9 een stevige opkikker. Ze probeerden mooi voetbal te brengen, toonden inzet en de bal vloog bij momenten knap in doel! Proficiat, kerels!

Groeten

Tim

2021-09-25 U9-St-Lenaarts

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert