Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

In een ver verleden speelde Zwarte Leeuw nog in de toenmalige derde klasse. Ongewild en onbewust denken de mama's en papa's dat ook de jeugd een goede ploeg zal zijn. Kenny stuurt Mats (keeper), Louîz (staart), Lowie (linkse vleugel), Gus (rechtse vleugel) en Twan (piloot) het veld in om te starten. Litse en Vince houden zich –in tegenstelling tot de supporters– warm in 't ochtendzonnetje.

Al spoedig belooft het een leuke, boeiende wedstrijd te worden. Lowie kan al snel de 1-0 scoren, maar de gelijkmaker valt al even rap. Na onnodig balverlies komen onze jongens ook 1-2 achter. Gus kan daarna de bal veroveren en de bal tot bij Twan krijgen die met een subtiel tikje de 2-2 scoort en later ook de 3-2 kan binnen knallen.

Er wordt goed geroteerd in de opstelling. Het tweede kwart gaat Louîz het doel beschermen met voor hem eerst Mats en later Gus. Lowie en Twan behouden hun linkse vleugel en spitspositie. Vince en later Litse zetten de acties op rechts op. Ook al komen de Leeuwen reeds na enkele seconden op 3-3, het tweede kwart is helemaal van ons. De 3-3 lijkt wel het signaal om vooral 'de nummer 3' van de bezoekers helemaal uit te schakelen. Onze jongens gaan stevig (terug) in duel en zetten de Leeuwen (of worden het plots welpjes) stevig op hun plaats. "Door goed samen te werken" (woorden van hún trainer) lopen onze gasten uit tot maar liefst 8-3. Mats, twee keer Lowie en twee keer Twan zorgen voor de goals, waarbij het hakje van Twan wel eens het 'moment van de week' kan worden in Extra Time. We moeten zelfs vermelden dat de bezoekende doelman nog stevig staat te keepen en nog heel wat kans kan neutraliseren.

We zitten nu helemaal in de flow en draaien nog lekker door in de veldbezetting. Litse gaat nu keepen (halfweg roept hij "papa, ik heb niks te doen hier"), Louîz neemt plaats in de spits. Vince gaat knappe duels aan en geeft leuke passes, Mats behoudt achteraan het overzicht en op aanvallend vlak scoort iedereen. Twee keer Gus, twee keer Louîz en Lowie doen de score oplopen tot 13-3.

2021-10-09 U9-Zwarte Leeuw

In het laatste deel van de match gaat Twan de netten schoon houden, Litse wordt de staart, Mats en Lowie spelen op de flanken en Louîz blijft de piloot. Gus en Vince vallen later nog in op de flanken. De wedstrijd is eigenlijk al gespeeld en toch blijft team U9 geconcentreerd voetballen én samenspelen. Dat is echt een mooie houding. Ze gunnen elkaar de doelpunten, zijn niet zelfzuchtig én dat loont. Lowie, Vince en Gus kunnen nog assists geven. Mats scoort de 14-3 met een mooie vrije trap. Louîz zorgt voor de volgende twee doelpunten. Het slotakkoord is voor Mats en twee keer Gus.

De geel-zwarten worden naar huis gestuurd met een overtuigende 19-3. De mama's en papa's kregen het net niet warm genoeg van de mooie acties, de vele goals en het gejuich bij de goals van hun lachende zonen, maar dat lag dan misschien eerder aan de voetbalpapa's die het veldje niet in de zon opstelden...

Groeten
Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 20 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert