Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

In het kermisweekend krijgt één U9-delegatie (Warre, Joppe V., Mats, Vince, Louîz, Matthias, Bas en Gus) bezoek van Mariaburg.

Het lijkt erop dat onze jongens al met hun gedachten bij de botsauto’s zitten, want de 0-1 en 0-2 voor de bezoekers vallen al snel. Dat Mats daarna de lat raakt, zorgt ervoor dat onze jongens toch ook gaan geloven in hun kansen. Mats zet zich daarna stevig door en zijn voorzet wordt door een blauw-witte speler in eigen doel verwerkt. De aansluitingstreffer is een feit. Niet veel later gaat Louîz alleen op de keeper af en oog in oog met de doelman faalt hij niet: 2-2. Net voor het einde van het eerste kwart kan Mariaburg toch nog de 2-3 scoren.

In het tweede kwart kan Matthias een rebound binnentikken na een vrije trap van Mats. De bordjes hangen weer gelijk. Ondertussen wordt er stevig doorlopend gewisseld zodat onze jongens geen kou krijgen. Bas komt Louîz regelmatig aflossen in de spits; Vince (“lopen moet enkel tijdens de match”) en Joppe mogen beurtelings acties maken op de rechtse flank; Gus, Mats en Matthias schuiven wat door op de linkse flank en de liberopositie. Vaste doelman Warre krijgt aanwijzingen van gewezen doelman Benny. Met ook nog trainers Jelle en Jimmy langs de lijn wordt er sterk gecoacht! Na de 3-4 komen we weer langszij met een owngoal, na goed doorzetten van Bas! Toch moet Warre zich nog twee keer omdraaien in het tweede deel. Enkele spelers bij Mariaburg kunnen een aardig potje voetballen! Sommige schoten zijn echt niet te houden: 4-6. Deze wedstrijd is bijna zo spannend als een kamelenrace op de kermis!

Het derde kwart start weer in ons voordeel. Eerst is er al een kans voor Louîz, maar het is Gus die met een knaller de 5-6 kan scoren. Weer is het Louîz die zijn schot daarna gepakt ziet worden door de keeper. Na een mooie Alibaba, euh dribbel, van Joppe kan Matthias met zijn rechtse voet de bal subtiel binnentikken: 6-6. Toch draait de score weer in het voordeel van de bezoekers. We zitten even teveel met onze gedachten bij de schietkraam en het Lunapark nu. In no-time zetten de rappe rupsen van Mariaburg 6-11 op het scorebord en dan heeft Warre er nog enkele schoten knap uitgehaald! Vooral ‘dribbelwonder nummer 7’ van de blauw-witten is echt een talentje waar we moeilijk een antwoord op vinden.

Het einde van de wedstrijd is toch weer voor ons. Dat de supporters aanmoedigingen roepen als ‘Denk aan de kermis’ of ‘Komaan botsauto’ motiveert toch enigszins, zo lijkt het. Mats kan een vrije trap binnenknallen: 7-11. Gus kan de 8-11 in de verste hoek sjotten. Gaat het nog spoken hier? Na de 8-12 kan Warre nog een laatste keer Gus lanceren met een splijtende pass tussen twee tegenstanders. Gus gaat alleen richting doel af en zet de eindstand 9-12 op het bord!

Een aangename wedstrijd om te volgen, met deze keer een nipt verlies voor onze jongens. Ook dat is helemaal oké: ze hebben gestreden en inzet getoond, maar de overwinning zat er net niet in vandaag. (met speciale dank aan David voor de notities)

2021-10-16 U9-Mariaburg

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 3 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert