Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De heenwedstrijd tegen Hoogstraten eindigde in een 12-13-overwinning voor ons U9-team. De kans is dus groot dat het vandaag weer een spannende wedstrijd zal worden. Jammer genoeg moet keeper Warre ziek afmelden. Hij wordt eerst twee kwartjes vervangen door Mats en daarna trekt Mathias de keepershandschoenen aan. De regen valt gedurende de hele wedstrijd met bakken uit de lucht, maar onze jongens genieten ervan.  Nog voor de journalist van dienst aanwezig is, heeft Lowie er (met links schijnbaar) 1-0 van gemaakt. De 1-1 valt niet veel later na een mooie actie van de bezoekers. Daarna zijn er kansen langs beide kanten. Hoogstraten treft twee keer de paal; laatste man Gus trekt er twee keer op uit, maar besluit twee keer met links net naast. Mathias maakt mooie acties op links, Daan wringt en wroet zich door op rechts en Joppe is een gesel voor de bezoekende verdedigers. Wanneer Yassin hem even komt aflossen, wordt het ook niet makkelijker voor Hoogstraten, want hij heeft zijn torinstinct meegebracht vandaag!  

Bij de start van het tweede kwart, nog steeds in de gietende regen, kan Mathias als libero de bal veroveren, meteen doorspelen naar Joppe, die de bal knap bij Yassin krijgt, die dan weer netjes afwerkt: 2-1. Topactie! Dat is genieten voor trainers van dienst Danny en Jimmy. Wanneer Daan zich op rechts stevig kan doorzetten, kan Yassin kort daarna de 3-1 scoren. Er komen wel kansen voor Hoogstraten, maar Mats volgt het spel goed, sluit goed aan en kan daardoor enkele keren de bal tijdig wegtrappen. (Chance dat papa Benny niks zegt, want dat zou de keeper alleen maar afleiden…) Gus valt in op de linkse flank en lijkt vandaag enkel zijn linkse voet te gebruiken. Hij scoort dan ook met links de 4-1. Na een mooie actie en doorsteekpass van Lowie kan Joppe de 5-1-ruststand scoren.  

Na de kantwissel komt er vanop rechts een mooie voorzet van Daan naar Lowie en die tovert iets heel moeilijk uit zijn schoenen. Vanop 2 meter slaagt hij er in om de bal toch nog over doel te krijgen. Hij grijpt zichzelf naar de haren. Yassin kan de bal zelf veroveren om de 6-1 te scoren. Lowie plaatst daarna de 7-1 in de rechterbenedenhoek. Het blijft regenen en onze jongens zijn ondertussen bijna verzopen waterkiekens geworden. De ‘nummer 9’ van Hoogstraten kan even zijn duivels ontbinden. De 7-2, 7-3 en 7-4 vallen snel achter elkaar. Gus komt terug in het veld en kan er meteen terug 8-4 en 9-4 van maken. Deze keer gebruikt hij wel zijn rechtste voet. Met 9-5 gaan we weer even rusten. 

In het vierde en laatste kwart krijgen de supporters ook nog heel wat doelpunten te zien. Eerst kan Lowie op snelheid doorgaan en den 10-5 scoren. Na de 10-6 wordt eerst een bal van Mats nog van de lijn gered, maar op aangeven van twee keer Gus kunnen Yassin en Daan de 11-6 en 12-6 scoren. De decompressie (de buit is toch binnen) zorgt nog voor twee tegendoelpunten, waarna ook Mats zijn doelpuntje nog kan meepikken vandaag: 13-8. Daar blijft het bij, want Mathias gooit lijf en leden (en vooral zijn neus) nog in de strijd om er geen meer binnen te krijgen!  

Mocht Frank Raes deze wedstrijd hebben becommentarieerd voor Sporza, dan hadden we meermaals ‘Binneeeuhhh’ en ‘Oh-oh-ow’ gehoord, dan wisten we dat Gert Verheyen zijn vrouw leerde kennen in de Highstreet in Hoogstraten en mogelijk werden de 13 doelpunten gelinkt aan een paarse ploeg uit het Antwerpse met stamnummer 13. Dat zou ons echter te ver leiden: wij houden het deze keer op: I only wanted to see you laughing in the purple rain! En lachen in de regen... dat deed ons paarse U9-team vandaag! Proficiat, boys! 

U9 20211030 191401

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert