Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Voor team U9 staan er twee thuiswedstrijden op het programma. Met de winterperiode in aantocht wordt er al eens vaker aan een gezelschapsspelletje gedacht, zeker voor de eindejaarslijstjes. Ook de twee matchen vandaag kan je best wel linken aan enkele spelletjes.

Bij het team dat Simikos partij gaat geven, moet Daan jammer genoeg ziek afhaken. Daardoor blijven er nog slechts 6 toppers over: Lars, Mathias, Twan, Litse, Yassin en Gus. Coach Kenny zet ‘Stratego’-gewijs zijn pionnetjes op de juiste plaats: Lars gaat keepen, Gus wordt de libero, Mathias (linkse) en Twan (rechts) maken de acties op de flanken en Yassin moet op de juiste plaats staan voorin. De wedstrijd start veelbelovend. Yassin trapt af, legt de bal achteruit naar Gus, die Twan lanceert op de rechterflank en hij legt op zijn beurt de bal voor de goal waar Mathias nét niet kan afwerken na 15 seconden. Daarna is het keeper Lars die twee keer een goede redding uitvoert en de 0 kan houden. Dan is het weer onze beurt, maar de ‘Vier op een rij’-kansen worden niet afgewerkt. Toch kunnen Litse (een ‘Solo’-actie) en Mathias (binnentikker na actie van Gus) samen nog een ‘+2-kaart’ leggen in het spelletje ‘UNO’. Met een 2-0-voorsprong gaan we even drinken. 

Daarna halen onze jongens het spelletje ‘Take5!’ boven, in combinatie met ‘Jungle Speed’: twee keer Twan en drie keer Yassin breiden de score uit tot 7-0. Twan neemt daarbij twee keer de kortste weg naar de goal en werkt twee keer met buitenkant rechts af. Yassin staat twee keer op de juiste plaats om de bal binnen te tikken en kan één keer de bal zelf veroveren en binnensjotten. In de laatste ’30 seconds’ kunnen de bezoekers van Simikos nog twee keer scoren: één keer na een hoekschop, één keer met een stevig afstandsschot. 7-2 halfweg. 

Het derde kwart lijkt te starten met een portie ‘Betoverende Doolhof’. Eerst scoort Mathias 8-2 (weer na een actie van Gus, die twee lijken elkaar te vinden!), waarna Simikos weer kan aansluiten met 8-3. Dan is het aan Litse met de 9-3 en dan weer de geel-zwarte bezoekers met 9-4, hoewel keeper Twan de bal eerst nog goed kon redden. Litse blijft echter acties opzetten aan de linkerkant en probeert ‘Keer op Keer’ (allé, toch vaak) de voorzet te geven. Wanneer Mathias kan binnentrappen met rechts, is het dan toch eens fijn om een assist te geven. Mathias pakt daarna uit met een Olympisch doelpunt (hoekschop rechtstreeks binnen), maar dit mag (nog) niet en zijn mooie goal wordt dus afgekeurd. Lars treft ook nog de paal en mikt de bal nog net naast na een mooie aanvallende actie van onze boys.  

De 11-4 valt niet veel later toch; deze wordt gescoord door een bezoekende verdediger die na een corner van Twan de bal binnentrapt in eigen doel. Ook daarna is het nog een tijdje ‘Geven en Nemen’. Eerst wordt het 11-5, dan is het Yassin die 12-5 kan scoren (na een actie van Twan). Een afstandsschot zorgt voor de 12-6, maar Twan kan de 13-6 maken (na een schitterende pass van Gus naar Litse, die bal dan voorbrengt tot bij de doelpuntenmaker). Gus wil ook nog een goaltje meepikken en oefent eerst nog in zijn eigen doel, waar hij de bal ongelukkig tegen zijn been krijgt: 13-7, maar kan uiteindelijk met links de ‘Dobble’ 14-7-eindstand binnen plaatsen. Goed gespeeld, makkers! 

[Hierna volgt nog een mini-verslagje van de andere wedstrijd tegen Loenhout. Dit laatste deel is geschreven na een spelletje ‘Hints’ en ‘Horen Zien en Zwijgen’ na de wedstrijd; wat gebaren vanop het andere veld, enkele nabesprekingen in de kantine, wat luisteren naar de trainers en supporters…] 

Jammer genoeg moet bij het andere team voor de wedstrijd al ‘Stef Stuntpiloot’ afhaken na een live-versie van ‘Jenga’ in een boom. Hij ging echter ‘Onderuit’ en kon nog niet deftig wandelen… Wél heel tof dat hij zijn team komt aanmoedigen én dat de papa zelfs de kotjes komt kuisen! In de wedstrijd tegen Loenhout is het een spannende ‘Dokter Bibber’. De doelpunten in deze wedstrijd vallen aan beide kanten, maar in het ‘Spookslot’ zijn het toch onze toppers Joppe, Warre, Mats, Lowie, Lenn, Bas en Lander die de rood-witten schaakmat zetten. Voor het eerst dit seizoen verliest Loenhout een wedstrijd: 8-7 voor de paarse Wildertboys! Toch een serieuze revanche na de blamage van in de heenwedstrijd. Proficiat, kerels!  

En nu naar de winkel voor een nieuw gezelschapsspelleke?

2021-11-06 U9 - Simikos

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert