Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Multilive. U9 thuis tegen Oostmalle én Kalmthout.

Als doorwinterde voetbalfreak ken je vast wel de Proximus Multi Live. Wanneer je niet kunt kiezen welke topper je gaat volgen, dan volg je toch gewoon beide wedstrijden! Je switcht van de ene straffe actie naar het andere doelpunt, op twee verschillende voetbalvelden. Eerlijk? Niet zo simpel als journalist, maar een uitdaging waard! De foto’s staan zoals het hoort dan ook door elkaar van de beide matchen.

Op het eerste veld staat Warre in doel. Voor hem speelt Lander, de flanken zijn voor Gus en Joppe DC. In de spits loopt Joppe V. Lowie, Matthias, Lars DR en Lenn houden zich klaar om in te vallen. Gus speelt tegen oud-kleuterklasgenoten en dat motiveert meteen. Hij ontfutselt de bal van zijn tegenstander en werkt beheerst af. Een late rommelpot weerklinkt over de Wildertse velden. Niet veel later staat het 1-1, maar met een owngoal en een schot van Joppe V staan we toch weer snel 3-1 voor. De aansluitingstreffer van Kalmthout gaat te hoog in doel en Lenn en Lars krijgen ook nog twee open kansen om de bal binnen te tikken en de 4-2 te scoren, maar het lukt nét niet. Coach Danny maakt langs de zijlijn nochtans de juiste beweging. Hij had ‘m erin getrapt!

Ondertussen worden de ploegmaten op het andere veld stevig getest. Over het eerste kwart kunnen we kort zijn. In no-time staat het daar 0-4 voor de groene bezoekers uit Oostmalle. Bovendien vallen Twan en Litse uit, waardoor het een bittermoeilijke opdracht zal worden om daar geen dramatische score te incasseren. Topoverleg tussen de vier trainers is even aan de orde. Enkele verschuivingen binnen de twee ploegjes worden doorgevoerd.

Tegen Kalmthout gaat het goed over en weer. Eerst scoort Kalmthout de 3-3, nadat Warre eerst heel knap uitkomt, maar in het geharrewar kan de bal toch binnengeduwd worden. Matthias en Joppe DC missen dan de kansen op een voorsprong en het zijn de Kalmthoutse bezoekers die dan op voorsprong komen: 3-4.

Op het tweede veld geven Stef, Lars H, Vince, Mats en Louîz het beste van zichzelf. Ze strijden, maar kunnen toch enkele extra uitdoelpunten niet voorkomen. Wat een pechdag. Het gaat van kwaad naar erger, want ook Mats moet even geblesseerd van het veld (na een bal in het aangezicht). Gus komt over van de andere ploeg om mee te kampen tegen Oostmalle. Halfweg de wedstrijd staat het 0-7.

Plots wordt er twee keer afgetrapt door Kalmthout op het andere veld. Dat betekent dat de 4-4 én 5-4 zijn gevallen, waardoor onze paarse rakkers weer op voorsprong staan na twee kwartjes.

In het derde kwart blijft het boeiend om de wedstrijd tegen Kalmthout te volgen. Belangrijkste hoofdpunten zijn een doelpunt van de bezoekers (5-5) en Lowie die de paal treft.

Minstens even belangrijk op dit moment is echter de ‘we-knokken-ons-terug-in-de-match’-mentaliteit in de Oostmalle-wedstrijd. Louîz haalt enkele schoten uit zijn doel, Stef vecht en knokt, Vince maakt acties, Lars loopt zich de longen uit zijn lijf vooraan! Gus treft eerst de paal met een harde knal, maar niet veel later scoren we toch de aansluitingstreffers. Gus en Vince zetten een actie op, waarna Mats kan afwerken. Diezelfde Mats kan met een knappe knal de 2-7 tegen de netten trappen! We komen terug in de wedstrijd en maken het Oostmalle veel lastiger dan in het begin.

Op naar het laatste kwart. Tegen Oostmalle incasseren we eerst nog de 2-8, maar Lander –ondertussen ook nog overgekomen van de andere ploeg– kan met een afgeweken bal de 3-8 binnen schieten. Mats treft nog de paal en op ’t einde wordt het nog 3-9. (Volgens SportEasy was het 4-10; ook dat kan in een Multilive allemaal…) Hoe dan ook, een zware uitslag, maar we toonden veerkracht en de juiste mentaliteit om niet helemaal ten onder te gaan. Uit dit soort wedstrijden kan veel geleerd worden!

In de andere wedstrijd is het su-per-span-nend! Kalmthout is een waardige tegenstander en kan de 5-6 scoren. Toch kunnen onze manschappen nog de 6-6 én 7-6 oogsten! De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik de doelpuntenmakers schuldig moet blijven. De multilive sprong niet altijd naar ’t juiste veld… Gelukkig kunnen deze jongens nog de nipte overwinning binnenhalen!

Dat we de penaltyreeks tegen Oostmalle overtuigend winnen, is niet onbelangrijk! Na zo’n moeilijke match trappen we, knallen we, rammen we, stampen we de ballen zowat allemaal onhoudbaar binnen! Hier is duidelijk op getraind! Toch een opsteker na deze lastige match! Op naar volgende week!

20220115 161321

20220115 160907

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert