Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De uurwijziging in de uitwedstrijd tegen Mariaburg (later op de dag gewonnen met 8-12) zorgde nog voor enkele verschuivingen in de selecties. Voor de thuiswedstrijd tegen Meer konden Jelle en Jimmy rekenen op 8 spelers: Warre, de twee Joppes, Louîz, Matthias, Lars H., Lander en Gus.

De wedstrijd start met een actie die we een uur lang heel vaak te zien krijgen: een bal ‘op de keeper’! Eerst is het Warre die meteen zijn vorm van de dag toont. Aan de overkant kan Gus net niet hard genoeg uithalen en hij besluit ook op de keeper. Even later staat de 0-1 toch op het bord. Nog voor het einde van het eerste kwartje haalt Warre er weer twee uit zijn doel. Een actie van Lander belandt in het zijnet.

Voor onze jongens goed beseffen dat het tweede kwartje is gestart, staat het 0-2. Daarna volgen 4-5 kansen voor onze U9-boys! Louîz kan net niet bij de bal en Joppe D.C. besluit… op de keeper. Na een mooie actie van Gus en Louîz besluit Lander net over het doel en wanneer Joppe V. alleen op de keeper afgaat, schiet hij wél naast de keeper, maar jammer genoeg ook naast de goal. Lander schiet daarna weer ‘op de keeper’, maar via de bezoekende doelman dwarrelt de bal toch in doel: 1-2. Een te hoog schot van Meer gaat over Warre binnen. Voor de rust staat het 1-3. Tijdens de pauze wil Jimmy zijn manschappen op scherp zetten en daagt hen uit om hem omver te duwen. Zo komt er misschien wat meer actie en schwung in het team. Leuke actie van de coach!

En het loont… Met een geweldig afstandsschot maakt Louîz er 2-3 van. We komen ‘Meer’ in de wedstrijd. Ook de bezoekers doen mee aan de actie van de dag: op de keeper. Al is het vooral Warre die zich meermaals kan onderscheiden vandaag en wel eens tot Man Van De Match mag worden uitgeroepen. Hij duikt, springt, redt, komt uit, vreest niets of niemand en haalt onmogelijke ballen toch uit zijn doel. Jammer genoeg komen drie mooie reddingen in de rebound bij een Meerse speler die kan binnenduwen en zo gaan we toch naar 2-6. Louîz besluit in het laatste kwart nog eens… op de keeper en ook Lars kan de keeper niet verschalken. De mooiste goal komt wel op naam van Wildert, want Joppe V. maakt de actie op links, vindt Louîz die doorspeelt naar Matthias die op zijn beurt Lander vindt die kan afwerken: 3-6. Een hoekschop van Gus naar de tweede paal valt recht op de borst van Joppe D.C. en het wordt nog 4-6. Op ’t einde krijgen we nog de 4-7 binnen. Een beetje typisch voor de wedstrijd van vandaag: we wilden wel, maar het was van ‘net niet’, het was met iets te weinig drive en het was voor de goal vooral met ‘op de keeper’. Eigenlijk was dit Meer te pakken, maar dan moest het net iets ‘meer’ zijn van onze jongens. Op naar volgende week!

20220206 U9

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert