Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Enkele zekerheden van de voorbije weken moesten dit weekend noodgedwongen afhaken, waardoor het puzzelen was voor de trainers. Toch konden er nog twee ploegjes van 7 spelers geselecteerd worden. Met Warre, Matthias, Daan, Lowie, Joppe, Vince en Gus trokken we naar Wuustwezel. De vorst van de afgelopen nacht zorgt voor een hard en wit veld, wat toch even wennen is. 

Met man-in-vorm Warre in doel, Matthias als staart, flanken Lowie en Daan en spits Joppe wordt de wedstrijd aangevat. Al snel merken we dat de thuisploeg een bende echte voetballers is: stevige, grote kerels met inzicht en technisch vernuft. Dat belooft een pittige ochtend te worden. Toch is de eerste grote kans voor ons. Lowie geeft een prachtige pass richting Daan, die net niet kan binnentrappen. Jammer! Daarna kan Warre eerst nog redden, maar een ongelukkig doelpunt (een afgeweken bal op het been van Matthias) is het startsignaal voor Wuustwezel om even gas te geven. Lowie kan nog een bal van de lijn halen, maar het staat toch al snel 3-0. Gus lanceert daarna Joppe die op de keeper besluit, maar Vince is goed gevolgd en kan de 3-1 scoren. De 4-1 en 5-1 vallen echter te snel en zo eindigt het eerste kwartje. 

Ondertussen zijn we opgewarmd en weten we dat het hier hard werken zal worden. Vince kan net niet besluiten en aan de overkant gaat de bal er wel in: 6-1. Toch geven we ons niet gewonnen. Met een afgeweken schot kan Vince 6-2 maken en na storend werk van Joppe kan Lowie de 6-3 binnen trappen. Zo blijven we toch aanklampen. Met 7-3 draaien we van kant. 

Het derde kwart ligt onze focus op stand houden. We krijgen er ‘maar’ 3 tegen nu, maar we creëren ook zelf te weinig kansen om ons weer in de match te knokken… 10-3. 

In het laatste kwartje is de veer gebroken bij ons. En om er nog een cliché tegenaan te gooien: iets met een kelk en een bodem. Wuustwezel heeft meermaals geluk in de afwerking, maar eerlijk gezegd valt er ook weinig op hun overwinning af te dingen. Joppe kan nog even tegenprikken, maar uiteindelijk eindigt de wedstrijd op 16-4. Dat is natuurlijk helemaal niet leuk voor onze geweldige keeper, maar het moet gezegd: Warre heeft nog zeker 20 schoten uit zijn doel geranseld! Dit kan gebeuren jongens: soms is de tegenpartij gewoon sterker en dat was vandaag het geval. Niet erg en weinig aan te doen. Op naar de training van woensdag en volgende week is er weer een nieuwe wedstrijd! 

20220213 212953 U9

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 10 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert