Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Nog vóór de wedstrijd wordt bovenstaande titel al in de whatsappgroep gepost wanneer onze U9-jongens samen de doelen op de juiste plaats zetten. Hopelijk is dat het signaal om weer boeiende voetbalwedstrijden te zien! KSV Wildert - Nieuwmoer, voor sommige supporters betekent dat ook een “match-in-de-match”. Met 8 spelers (Warre, Joppe, Louîz, Vince, Lenn, Yassin, Mats en Gus) gaan we de rood-zwarten bekampen. De eerste twee kansen zijn voor onze U9-boys met schotjes van Vince en Gus. Het is diezelfde Vince, aangejaagd door papalief die zelf ook een beetje zenuwachtig is, die door een hoop benen de 1-0 in de verste benedenhoek kan schieten. Niet veel later blijft Yassin sterk doorjagen, waarna Mats op doel kan trappen. De bezoekende doelman kan nog redden, maar Joppe is goed gevolgd om de 2-0 binnen te duwen. Nieuwmoer speelt goed mee en je voelt aan dat het hier toch niet zo vanzelfsprekend zal zijn vandaag. Een uittrap van Warre wordt onderschept, waarna de 2-1 aansluitingstreffer valt. Aan de overkant gebeurt echter hetzelfde. De bal komt voor de stevige rechter van Gus die niet twijfelt en onhoudbaar in de rechterbovenhoek trapt: 3-1 na een kwartier spelen.

Het tweede kwart geeft een ietwat gewijzigd spelbeeld. Nieuwmoer komt steviger opzetten en onze jongens lijken iets minder enthousiast dan in het openingskwartier. Toch lopen we nog uit naar 4-1: Joppe trapt op de keeper, maar Yassin ‘jast de bal erin’ in de rebound. Louîz gaat er soms stevig in en kan nog enkele aanvallen in de kiem smoren. Na onnodig balverlies en te weinig rust aan de bal aan onze kant, komen de bezoekers nog voor halfweg terug tot 4-4.

In het derde kwart houdt Warre ons in de wedstrijd met twee cruciale reddingen: eentje in de korte hoek en één keer komt hij goed uit zijn goal om een spits de controle te belemmeren. Aan onze kant proberen we wel, maar is er te weinig samenspel en zijn er te weinig zotte acties om de boel te ontwrichten. De schwung is er een beetje uit… Zo blijft het spannend en gaan we nog steeds met 4-4 richting het slotkwartier.

Daarin toont Nieuwmoer zich vinniger en ze komen dan ook voor het eerst vandaag op voorsprong: 4-5. Een uittrap van de bezoekende doelman komt in de voeten van Yassin die niet twijfelt en de 5-5 onder de keeper trapt. Het is pompen of verzuipen, we liggen onder in die laatste minuten en de 5-6 voor de bezoekers hangt in de lucht. En zo gebeurt het ook… Gelukkig tonen onze jongens nog die laatste veerkracht en als echte topploeg maken ze gebruik van de blessuretijd om de gelijkmaker te scoren. Mats schudt op rechts een mooie actie uit zijn voeten en Joppe kan nét voor de keeper zijn teen er tegen zetten. De mentale overwinning is door die late gelijkmaker voor onze ploeg! Met een 6-6-eindstand krijgt ook de match-in-de-match van enkele spelers (of supporters?) geen winnaar; ideaal om nog samen op reis te kunnen gaan…

En de titel van dit artikel? Goh, gewoon een mooie (voetbal-)wijsheid die we vandaag niet echt hebben meegenomen in de wedstrijd, maar waar we de volgende weken zeker op kunnen bouwen!

20220219 u9

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert