Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

IJskoning verdween vrijdagavond uit The Masked Singer. Toch moeten onze U9-boys nog op een bevroren, wit veld aantreden. Gelukkig staan de twee veldjes in het zonneke opgesteld, zodat de spelers het niet al te koud hebben (en de supporters ook niet). Voor de wedstrijd tegen Minderhout zijn Warre, Joppe, Stef, Louîz, Lenn, Lander en Gus geselecteerd. 

Onderstaande verslaggever is net te laat waardoor hij de 1-0 mist. Een hoekschop van Lander wordt niet veel later door de bezoekende doelman in eigen doel verwerkt: 2-0. Na de 2-1 scoren we weer uit een stilstaande fase. Deze keer is het Lander die een hoekschop van Joppe in doel kan trappen. We gaan kort rusten bij een 3-1-voorsprong. 

Het tweede kwartje is erg spannend. De wedstrijd gaat leuk heen en weer. Acties van Gus, Lenn, Stef en Joppe zijn mooi om naar te kijken. Lander en Louîz houden achterin om de beurt de boel stevig gesloten en dan hebben we altijd nog Warre die er staat wanneer het nodig is. Toch begint Minderhout meer in de match te komen. Een bal over de uitgekomen Warre gaat richting doel, maar met een ultieme halve omhaal kan Lander de bal nog van de lijn halen. Deze journalist stond in het verlengde van de doellijn en zag zonder doellijntechnologie dat de bal niet volledig over de lijn was. Knappe redding van Lander! Net voor halfweg valt toch nog de 3-2. Dat belooft hier nog spannend te worden!

De Minderhoutse spelers staan stevig op hun voeten en het is niet simpel om door hun verdediging te geraken. Dan maar weer scoren na een stilstaande fase... Na een hoekschop wordt de bal niet goed weggewerkt en Louîz zet er zijn stevige rechter tegen. Met een gelukje (afgeweken bal) vliegt de 4-2 binnen. Na de 4-3 zetten onze jongens even wat extra druk. Met twee mooie doelpunten van Lander en nog een owngoal van de bezoekers (na knap storen van Joppe) staat het zowaar 7-3. Tussendoor worden schoten van Gus en Lenn nog gered. Ook Stef heeft pech in de afwerking. Aan onze kant houden de deklat en onze keeper de ballen uit de goal. 

Van de heenmatch herinneren we ons nog dat we toen ook voor stonden en dat Minderhout nog heel wat veerkracht toonde. En zo gaat het ook vandaag… een hoog schot en twee mooie acties brengen de groen-witten weer helemaal terug tot 7-6. Spanning troef en van de koude is niets meer te merken. Ook hier is IJskoning helemaal verdwenen. Na aanhoudende druk van Gus kan Lander gelukkig de 8-6 scoren en ook de 9-6 komt van de voet van onze polyvalente speler Van Giel vandaag. Het laatste doelpunt is voor Minderhout, maar die aansluitingstreffer komt te laat. 9-7 is de eindstand na een boeiende, spannende, hart -en tenenverwarmende wedstrijd. Proficiat, jongens!

2022-03-05 U9-Minderhout

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert