Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Geen uitmatch tegen Oostmalle dus kunnen vandaag slechts 7 spelers een wedstrijd spelen tegen Kalmthout. Coach Danny kan beroep doen op Mats, Lander, Lowie, Lenn, Dann, Matthias en Gus. In de kleedkamer staat al een pot te vuur, want daar worden reeds enkele tactische richtlijnen gegeven. Ze zijn daar al iets aan ‘t bekokstoven…

Na een stevige opwarming vliegen onze jongens er meteen in. Mats start als doelman, Lander als libero, Daan als spits en Lowie en Lenn lopen de flanken af. Met een strak schot maakt Lowie er al heel snel 0-1 van. Met een subtiel tikje laat Daan niet veel later de bal afwijken zodat de 0-2 in doel rolt. Na een goede actie op links kan Lenn de bal dan binnentikken, maar de goal wordt afgekeurd omdat de bal schijnbaar over de lijn was. De trainer wisselt dan en de invallers laten zich meteen gelden. Matthias scoort 10 seconden na zijn wissel de 0-3 en Gus doet hetzelfde: 0-4. Lowie (2x) en Matthias maken er nog voor de eerste rustpauze 0-7 van. Hier worden vandaag potten gebroken.

Het tweede kwart gaat Lowie keepen. Na eerst nog een goede tussenkomst moet hij zich toch gewonnen geven: 1-7. Na balverlies van de thuisploeg kan Gus profiteren en de 1-8 binnenknallen. Lander treft dan de paal en aan de overkant gaat de bal er wel in: 2-8. Kalmthout knokt zich in de wedstrijd en komt op 3-8 halfweg. Langs de kant wordt scherp opgemerkt door CVdB dat het tweede kwart verloren is, maar “Het is wat het is”. Laten we dat -ondertussen op de pot- maar even in de doofpot steken.

Matthias neemt de plaats in onder de lat in het derde kwart. Een voorzetschot van Gus gaat in de kortste hoek binnen: 3-9. Na de 4-9 worden er enkele gaten in de lucht getrapt, wordt een doelpunt van Lowie ietwat onterecht afgekeurd, maar na een mooie combinatie tussen Daan en Mats kan Lowie toch afronden. Lenn volgt zijn tegenstander overal en spurt tussendoor tot bij onderstaande verslaggever om de tussenstand te vragen. Lander kopt op ‘t einde van dit kwartje nog op de paal.

In het laatste kwartje speelt Lander zijn polyvalentie uit en gaat in de goal staan. Met enkele gepaste tussenkomsten houdt hij enkele schoten uit doel. Mats wil scoren met de handen, maar dat mag blijkbaar niet. Toch wordt het 4-11 met een lage schuiver van Lowie. Na de 5-11 treft Mats nog de lat met een ver afstandsschot.

Een mooie overwinning met goede acties, slim voetbal en groeiend inzicht. Onze jongens maakten er -heel positief bedoeld- een potje van! En over de pot gesproken… nu is het tijd voor sommigen om euh… door te spoelen en de pot te verlaten. CVdB, we noemen natuurlijk geen namen. Hup, tijd om het kleinste kamertje te verlaten.

20220312 181928

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert