Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

In aanloop naar de wedstrijden van afgelopen weekend werden de koppen bij elkaar gestoken. Mats, Vince en Louîz spelen in de voormiddag onder coaching van Danny reeds een potige wedstrijd op Wortel en zakken dan af naar Putte. Daar worden ze vervoegd door Joppe, Warre, Lenn, Gus en coaches Jimmy en Jelle. Onder een stralend zonnetje is het nog net niet over de koppen lopen, al krijgt de wedstrijd toch wel wat publieke belangstelling.

Vaste keeper Warre wordt opgewarmd door Benny, Louîz start als staart, Lenn en Gus bekleden de flanken en Joppe start als diepe spits. Het is Gus die er vanop de linkerflank met rechts met een strak afstandsschot heel snel 0-1 van maakt. De kop is eraf. In de komende 8 minuten kunnen onze jongens zich wel voor de kop schieten, want kans na kans dwarrelt naast of belandt tegen de paal. Meermaals treffen we het doelkader waardoor al getwijfeld wordt aan de afmetingen van de Putse doelen. Na een mindere uittrap van de thuiskeeper kan Mats een goaltje op de kop tikken en met een ingestuurde uittrap van Warre kan Louîz knap wegdraaien en toch de 0-3 scoren. Tijd voor een drinkpauze, al kon het ook al 0-9 zijn.

In het tweede kwartje kan Putte de nul van het bord vegen en op ’t einde nog de aansluitingstreffer scoren. Tussendoor is het drie keer aan onze Wildertse U9’s om de score uit te diepen. Na een hoekschop van Gus lijkt Joppe met de kop te scoren, Vince kan een aanval tussen Warre en Joppe afronden en nadien kan Vince ook heel knap zijn lichaam tussen bal en verdediger wurmen om daarna nog koelbloedig af te werken. Warre kan met enkele stevige reddingen de veilige tussenstand op het bord houden. Tussenstand halfweg: 2-6.

Soms willen onze jongens met hun kop door de muur, terwijl mooi samenspel veel meer kan opbrengen. De trainers steken hun kop niet in het zand en wijzen de spelers op de gevaren van de tegenstander en geven onze jongens tips om de wedstrijd op de juiste manier uit te spelen. Zij hebben het deksel op de kop. Na de 3-6 zet Joppe zich sterk door waarna Mats de 3-7 kan scoren. En na de 4-7 kan Vince zijn derde van de middag binnen trappen!

In het laatste kwartier lijkt de warmte al zijn invloed te hebben. We beperken ons tot verdedigen en proberen er af en toe nog gevaarlijk uit te komen. Warre houdt opnieuw meermaals zijn netten schoon. Aan de overkant kan Lenn zich heel sterk doorzetten op de linkerflank, de bal alsnog voor doel brengen waar Vince simpelweg in een leeg doel de bal kan binnen tikken.

In de penaltyreeks kan Louîz zich wel voor de kop slaan, want na 6 doelpunten ligt alle druk bij hem om ook die zevende en laatste penalty te scoren. Het verlamt hem schijnbaar en hij is nadien dan ook de kop van jut wanneer zijn schot wordt gepakt door de keeper. Dat neemt uiteraard niet weg dat heel het team een sterke wedstrijd speelde! In de voormiddag werd dan wel nipt verloren; opgeteld bij deze wedstrijd hebben we alles gewonnen vandaag. Petje af voor heel team U9!

20220328 203430

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 9 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert