Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Bij de start van de paasvakantie zijn verschillende spelers en trainers niet beschikbaar. Toch kan coach Jimmy rekenen op Matthias, Daan, Litse, Yassin, Bas en Gus. Jammer genoeg moet Lenn nog ziek afhaken.

Tijdens de opwarming tonen de spelers hun enthousiasme; aan de overkant is ook wel duidelijk dat de tegenstander uit Mariaburg een stevige ploeg is. De eerste kans is voor rechtervleugel Gus die meteen uitpakt met een stevig schot dat wordt gepareerd door de keeper. Daarna neemt Mariaburg duidelijk over. Na 8 minuten staat het 0-5. Toch knokken we ons halfweg het eerste kwartje nog terug in de wedstrijd. Eerst treft Yassin de paal, maar een owngoal luidt een ommekeer in. Eerst scoren de bezoekers nog de 1-6, maar na een pass van Gus kan Yassin de 2-6 binnen knallen en dezelfde hoofdrolspelers zijn aan zet bij de 3-6: Gus maakt de actie op rechts, zet voor waar Yassin de bal kan simpel binnen tikken. Na die mooie goal speelt keeper Matthias de bal rechtdoor naar Litse die kan draaien en scoren: 4-6. De 5-6 is het laatste wapenfeit uit het eerste zotte kwartier. De doelpuntenmaker moet ik even schuldig blijven.

Het tweede kwartje start ook weer heel fel. Eerst kan Mariaburg 2 keer scoren nadat het uitvoetballen misgaat, maar daarna nemen onze U9-boys het weer helemaal over. Yassin scoort de 6-8 en Litse kan ons met twee goals zelfs op 8-8 brengen! We blijven superieur in dit kwartier. Bas treft de paal, Yassin mikt net naast de goal, Daan loopt de longen uit zijn lijf en kan overal net zijn teen tussen zetten, Matthias pakt uit met enkele mooie reddingen, Litse dribbelt als vanouds en Gus kan ons met een lage schuiver zelfs op een 9-8-voorsprong trappen!

Is het de kantwissel, is het de decompressie? Het derde kwartje vechten we wel stevige duels uit en gaan onze jongens voor elke bal, maar kunnen we geen kansen creëren. Het gevolg is dan ook dat de bezoekers er wél drie kunnen scoren, waardoor de score weer draait naar 9-11.

Het moet gezegd: onze 6 jongens hebben keihard gewerkt vandaag en dat begint te wegen op het einde van de wedstrijd. Na de 9-12 kan Yassin zich weer eens stevig doorzetten en de 10-12 scoren. Na nog drie wit-blauwe doelpunten kan Litse het slotakkoord tekenen: 11-15 eindstand.

Een pluim voor Matthias die, aangemoedigd door Joppe en Warre, goed durfde uitkomen en enkele knappe schoten kon pakken. Hoedje af voor Daan die heel hard heeft gewerkt, vocht voor elke bal en verbetenheid toonde in de duels. Handgeklap voor Bas die op de moeilijke spitspositie goed zijn best deed om het de verdediging moeilijk te maken. Staande ovatie voor Litse die dribbels uit zijn voeten schudde alsof het niets was, zoals links als rechts. Applaus voor Gus die zowel op als linker- en als rechterflank en als laatste man goeie acties liet zien! Respect voor Yassin die stevige duels uitvocht en weer een garantie was op doelpunten! Petje af voor coach Jimmy die iedereen weer in zijn kracht zette! Dit was een leuke wedstrijd om te volgen met veel inzet van iedereen. Chapeau!

20220402-U9-Mariaburg

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 13 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert