Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Midden van de paasvakantie twee wedstrijden spelen blijkt een hele uitdaging. Toch kunnen de coaches rekenen op voldoende spelers. Op veld 1 geven Yassin, Stef, Joppe, Noah, Warre en Gus Wuustwezel partij. Uit de heenwedstrijd herinneren we ons de stevige, goed voetballende tegenstander. Het lijkt wel alsof dit ons al een stukje verlamt. 

In het eerste kwartje komen we te snel 0-5 achter. Gelukkig kan Yassin zich dan eens doorzetten aan de overkant, waarna nieuwkomer Noah de bal hard in de korte hoek kan binnentrappen. Die 1-5 hadden onze jongens nodig om wakker te worden. Met 1-6 wordt er even gerust. 

In het tweede kwartier starten we gretiger. Joppe wroet en wringt tot Gus bij de bal komt en hij kan van ver in de korte hoek de 2-6 scoren. Aan de overkant kan Warre nog wel enkele mooie reddingen tonen, maar toch vliegen de Wuustwezelse aanvallen en schoten nog vlotjes binnen: 2-10 halfweg. 

De kantwissel doet ons deugd. Wij willen ook richting die nieuwe (?!) strakgespannen doelnetten spelen precies. Met een strak afstandsschot treft Gus de lat. Na een mooie actie op de linkerflank van Stef komt de bal bij Yassin die beheerst afwerkt: 3-10. We trekken ons op aan dit kwartje, want we winnen hier dat derde kwartier met 1-0. Hun inzet en werkkracht wordt beloond! 

Ook in het laatste kwart blijven onze jongens strijden en vechten voor elke bal. Met lijf en leden gooien ze alles in de strijd om een verdere afstraffing te voorkomen. De voetballende, aanvallende acties zoals onze U9-boys al meermaals lieten zien, komen er vandaag niet goed uit. Dat kan al eens gebeuren. Wuustwezel kan nog slechts één keer scoren. Eindstand 3-11. Voor wie de wedstrijd niet gezien heeft, klinkt deze uitslag erg zwaar. Wie de wedstrijd zag, heeft vooral U9-jongens gezien die zich in de wedstrijd hebben geknokt en getoond hebben dat ze na een achterstand het kopje niet laten hangen. Een pluim voor die blijvende inzet. Zo’n wedstrijden hebben we ook wel eens nodig om steviger te worden. In het heetst van de strijd vergat de reporter foto’s te maken, dus deze week moet u het stellen zonder beelden van de wedstrijd. 

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert