Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

We keren eerst terug naar de heenwedstrijd waarvan menig supporter zich nog herinnert dat in de allerlaatste seconde de 6-6-gelijkmaker nog gemaakt kon worden. Met die gedachte in het achterhoofd wordt de terugwedstrijd aangevat: Nieuwmoer is dus een sterke ploeg die het ons zeker niet gemakkelijk zal maken. En dat zal ook blijken vandaag…

Een namiddagwedstrijd zijn onze boys niet echt gewoon, maar toch zijn ze heel gemotiveerd tijdens de opwarming. Warre, Joppe, Vince, Lowie, Lander, Litse en Gus zijn er klaar voor. De supporters zijn massaal op post (“Er is 1600 man denk ik.”) en al voor de wedstrijd wordt de overwinning gevierd met enkele glazen boterhammen… Al in de eerste minuten gaan we er vol tegenaan. Een schot van Gus belandt op de keeper, maar op de counter kan de thuisploeg jammer genoeg de 1-0 scoren. Vanop de eigen helft probeert Lowie iets later te scoren, maar zijn mooie poging gaat tegen de paal. Ondertussen vecht Lowie stevige duels uit met zijn rechtstreekse tegenstander en ook de anderen gooien soms hun hele lichaam in de strijd! Litse treft iets later de paal en een mooie doorsteekpass van Lander kan net niet goed genoeg gecontroleerd worden door Lowie om er een goed vervolg aan te koppelen. De staat van het veld speelt onze U9-jongens parten.

In het tweede kwart hebben we even alle pech van de wereld en de thuiskeeper speelt de match van zijn leven. Een kleine bloemlezing van de kansen en pechmomenten: Vince treft de paal, de keeper pakt uit met een wereldsave op een schot van Gus, een ingestudeerde hoekschop tussen Lowie en Litse gaat net over, een (onterechte?) vrije trap van Nieuwmoer gaat binnen (2-0), Litse werkt ongelukkig een hoekschop in eigen doel (3-0), een schot van Joppe gaat recht op de keeper, we treffen nóg een keer het doelkader (die goal is écht te klein aan die kant), Gus treft het zijnet en iets later probeert hij met zijn hand Maradonagewijs een hoekschop in doel te slaan en aan de overkant gaat de 4-0 wél binnen. Pfieuw, hoeveel pech kan je hebben? Vince probeert het nog even op een wel heel zotte manier. Wanneer de keeper de bal weglegt om een doeltrap te nemen, loopt Vince er naartoe en tackelt de bal binnen. De scheids keurt de goal gek genoeg niet goed…

Zou de kantwissel voor meer geluk aan onze kant zorgen? De wind staat dan alvast een klein beetje anders… Warre pakt uit met een typische Warreredding en Nieuwmoer treft daarna de lat. Zou het tij aan het keren zijn? Vince zijn schot is net niet hard genoeg en kan nog van de lijn gehaald worden, maar niet veel later is het dan tóch raak. Lowie kan de 4-1-aansluitingstreffer scoren met een harde vrije trap. Dat doelpuntje hebben onze jongens écht nodig. Plots voel je dat het hier nog niet gedaan is. Coaches Danny en Jimmy peppen hun spelers nog eens op!

De supportersmenigte moet in het vierde kwart al snel de “oeh’s” bovenhalen wanneer Lowie een lage voorzet van Joppe nét niet kan binnenschuiven. Lowie valt een beetje later gekwetst uit. Een knal van Litse op de keeper kan door Joppe in de rebound worden binnengeduwd: 4-2 en dus nog niet gedaan! Op een voorzet van Vince (mooie pass) kan Lander de 4-3 scoren. Er wordt weeral terug gedacht aan de heenwedstrijd. In de allerlaatste seconde kan Gus de bal tot bij Litse krijgen die recht voor doel kan afdrukken, maar hij schiet jammer genoeg pal op de keeper.

Niet getreurd, want in zo’n wedstrijden lijkt het me logisch dat de penalty’s meetellen. Daarin blinken onze boys uit vandaag. Met liefst 7 op 7 (en écht wel serieuze knallers in de hoeken) brengen we de stand op 4-10. Nieuwmoer kan maar 3 keer scoren want onze Warre ranselt er weer enkele goeie schoten uit! Zo komt de eindstand van deze wedstrijd op 7-10. Binnen enkele weken weet niemand nog dat het na 60 minuten 4-3 stond… Schol, dat mag ook nog wel na die laatste wedstrijd uit ‘de competitie’. Het eerstvolgende wapenfeit van de U9-kerels is de fuif. Allen op post om deze topploeg te steunen?!

20220423 nieuwmoer-u9

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 15 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert