Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

De ploeg van Dirk staat er meteen

Na een korte voorbereiding, of voor sommigen zonder voorbereiding, lopen onze jongens het vernieuwde B-veld op. De eerste minuten op het kunstgras is het even wennen. We hebben sporadisch al wel op zo’n ondergrond gespeeld, maar om dit ook ‘thuis’ mee te maken, lijkt even indruk te maken op onze jongens. Er zijn nog wel zekerheden: coach Dirk schuift ook nu mee door richting de U12 om de boys verder te doen ontwikkelen.

KSVW - Brasschaat 1-0

In de korte wedstrijdjes is het kwestie van zeker niet achter te komen. Een achterstand rechtzetten is immers geen sinecure. Wanneer de bezoekers de paal treffen, is dit schijnbaar het signaal voor onze boys om wakker te worden. Milan loopt de longen uit zijn lijf centraal in het middenveld. Pelle probeert de acties weer op te zetten met flankspelers Bent en Fille. Helemaal in het slot van de wedstrijd kan Fille er met een droge knal toch 1-0 van maken. 

KSVW - Kalmthout 3-2

In de eerste helft van de wedstrijd gaat het leuk op en neer. Achteraan moeten Louis, Stan, Ousmane en Ferre soms alle zeilen bijzetten om KSK weg te houden van doelman Wout. Als ze er toch door geraken, is Wout er natuurlijk ook nog om hen het scoren te beletten. Na enkele goeie acties lukt het Bent dan toch om de 1-0 te scoren. Zijn schot is hard genoeg om via de keeper binnen te dwarrelen.

Na de kantwissel treft Fille eerst de lat, maar iets later wordt zijn voorzet door Ferre mooi binnengekopt: 2-0. Even lijkt het dan mis te gaan, want in 2 minuten tijd krijgen we evenveel doelpunten tegen: 2-2. Toch voelen we dat er nog meer in zit. Milan knalt richting doel, maar zijn schot wordt geblokt. Fille is goed gevolgd om de 3-2 binnen te tikken. Mission accomplished.

Na twee gewonnen wedstrijden, zijn we eerste in onze poule A. Dat betekent dat we nu worden ingedeeld met de andere twee ‘eerstes’ van poule B en C. Dat zijn Gooreind en Noorse. In die onderlinge wedstrijden worden plaats 1, 2 en 3 bepaald.

KSVW - Gooreind 3-1

Gooreind kennen we van de voorbije jaren als een geduchte tegenstander. We zijn dus op onze hoede voor deze paarse tegenstander. Na een corner van Fille gaat de bal mooi in doel door een paars been (van de tegenstander). Wanneer de keeper iets later de bal lost na een knal van Fille, kan Bent de 2-0 binnen tikken. 

Wanneer Gooreind 2-1 maakt, wordt het toch weer even bibberen. In het slot zien we nog een mooi doelpunt. Ferre zet zich knap door, passeert enkele spelers en legt de bal tot bij Fille. Hij kapt naar binnen en schiet de 3-2 netjes in de pin!

KSVW - Noorse 1-1

Omdat Noorse 2-1 won van Gooreind en wij 3-1, hebben we genoeg bij een gelijkspel om het tornooi te winnen. Onze jongens komen gemotiveerd het veld op, ook al zijn vele tegenstanders groter en sterker. Bent is een gesel voor zijn tegenstander. Hij verovert de bal aan de achterlijn, kan toch nog voorzetten en via een geelgroen been gaat de bal in doel 1-0. Na de ‘rust’ treft Pelle nog de paal en aan de overkant moet Wout enkele keren goed tussenkomen. Een afstandsschot is niet te houden en zo komt iets later toch de 1-1 op het bord. Het is nu pompen of verzuipen, maar we houden het vast.

Dit gelijkspel (en vooral het doelpuntje extra tegen Gooreind) volstaat om goud te veroveren op dit tornooi.

Klaar voor ‘t seizoen? Dat moet nog blijken, maar goed begonnen, is half gewonnen, toch?

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert