Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
kbc kbc2
   

Route 98. Kere keer were.

Geen kunstgras vandaag, maar wel in de volledige breedte op het A-veld. Midden van de opwarming drukken we even op de pauzeknop en maken we even tijd voor de ploegfoto (met jammer genoeg afwezigen Mathias en Stan) waarna we klaar zijn voor de wedstrijd tegen Gooreind. Traditiegetrouw verwachten we een spannende wedstrijd. Vanaf dit seizoen gaan onze boys maar liefst 4 x 20 minuten voetballen! Als ware robots, voorgeprogrammeerd of niet, zullen ze dus 20 minuten langer voetballen én op een groter veld. Benieuwd wat dat zal geven.

CTRL+C. CTRL+V. Kunnen we hier een verslag kopiëren en plakken van vorig seizoen? Het scheelt niet veel. Er zijn nog zekerheden. Na 3 minuten komen we, bij de eerste kans van de bezoekers, op achterstand en dat klinkt weer als een CTRL+ALT+DEL, even opnieuw opstarten. Twee minuten later pakken Pelle en Fille uit met een mooie één-twee-combinatie, waarna Pelle meteen de bordjes weer gelijk hangt. De volgende 10 minuten gaan op en neer maar zonder noemenswaardige kansen. In minuut 15 gaat het van Pelle langs Fille naar Bent maar zijn schot gaat naast. In de 16de minuut speelt Milan in op Pelle, maar zijn schot gaat recht op de keeper. Wanneer de bal vanop rechts bij Fille komt, maakt hij er met een strakke punter 2-1 van. Met wat geluk kan Fille ook de 3-1 scoren, in twee keer voorbij de keeper. 

Het opnieuw opstarten in het tweede deel van de wedstrijd werpt meteen zijn vruchten af, want dit start met een weergaloos doelpunt. Een corner van Fille wordt door Pelle in één tijd met een volley verlengd in de verste hoek: 4-1. Nog geen minuut later wordt een harde knal van Milan geweerd door de keeper, maar Fille kan de rebound met links binnen knallen: 5-1. Opnieuw bloeit de wedstrijd dan even dood. We laten ons ook een beetje verrassen bij enkele tegenprikken van de bezoekers, waardoor we in 4 minuten tijd plots terug op 5-3 komen te staan. Na een geweldige doorsteekpass van Milan kan Fille gelukkig nog de iets geruststellendere 6-3 scoren net voor de rust.

Ondertussen hebben we al 40 minuten gevoetbald op het grote veld. De warmte hakt er dan ook nog eens op in en dus valt er in de laatste twee delen iets minder te beleven. Onze geprogrammeerde sjotters gaan even in slaapstand. Wanneer de Gooreindse meid met het hoofd de 6-4 scoort, is het weer tijd voor reboot. Halfweg het derde deel wordt een schot(je) van Bent geblokt, maar Louis kan de afvallende bal stevig in doel schieten: 7-4. Het vijfde doelpunt van de bezoekers zorgt toch weer voor onnodige spanning.

In de 64ste minuut pakt Milan weer uit met een mooie doorsteekpass. Alleen voor de keeper faalt Fille niet: de 8-5 geeft ons weer iets meer rust. Dit moeten we nu rustig uitvoetballen. In wat geharrewar voor eigen doel, gaat de bal ongelukkig via een Wildertse voet in doel. 8-6 is ook de eindstand. Met de backspace in gedachten, kere keer were naar vorig seizoen, starten we dus met een driepunter. ALT+F4, afsluiten maar.

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 12 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert