Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
Save these dates !

Save these dates !

Onderstaande datums kan je alvast in je agenda noteren : - Zat 2/12 Sint om 16u voor U6 tem U10 + multimovers - Do 28/12 om 17u kerstfeestje voor U6 tem U13 - Familiedag zat 4/5/24 - We doen...

De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

Hoi KSVW-er en hun ouders, broers en zussen, Om het seizoen op een gepaste manier af te sluiten, richten wij op zaterdag 4 mei een dag in vol activiteiten voor al onze jeugdspelers. Uiteraard kan...

  • Save these dates !

    Save these dates !

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

    Online inschrijven KBC Familiedag 4 mei 2024

kbc kbc2
   

Team U11 is klaar voor hun eerste wedstrijden van het seizoen. Hoewel, met slechts héél weinig trainingsarbeid in de benen is het nog afwachten hoe onze jongens het ervan af gaan brengen.

U11 – Exc.Essen

Trainer Dirk kiest voor zekerheid met zijn ietwat voorspelbare opstelling: Boris in doel, Louis achteraan met Sen en Ties naast hem, Milan centraal met lopende mensen Fille en Pelle. Bent start in de spits. Halfweg zullen Bent en Pelle regelmatig van positie wisselen en komt Ousmane Ties aflossen op de backpositie. En of onze jongens er zin in hebben. Onderstaande journalist kan de wedstrijd amper volgen omdat de ene kans na de andere volgt. Het begin is éénrichtingsvoetbal: een schot van Bent op de keeper en een puntertje van Bent in het zijnet zijn de eerste twee wapenfeiten van de match. Daarna pakt Fille uit met een actie, maar zonder gevolg. Ook een lage voorzet van diezelfde Fille vindt geen voet voor de goal om binnen te tikken. Milan vindt het welletjes geweest en legt dan maar eens aan vanop 15 meter. Pats, hoog in doel binnen: 1-0. Nadat Fille de paal treft, herhaalt Milan zijn kunstje voor de 2-0. Achteraan hebben Sen, Louis en Ties weinig werk. En als er werk komt, voeren ze dat naar behoren uit, zodat Boris echt niets te doen heeft. Opnieuw volgen er kansen voor Pelle (alleen voor de keeper), Fille (in ’t zijnet), opnieuw Pelle (opnieuw op de keeper) en Bent (net naast). Toch kunnen Fille (na een mooie pass van Milan) en Pelle de 4-0-eindstand op het bord zetten. Mooie, stevige overwinning als start van dit tornooi!

U11 – Hoevenen

Tegen Patro Hoevenen willen onze jongens hetzelfde kunstje herhalen als in de eerste wedstrijd, maar al snel merken ze de stevigheid en soms zelf venijnigheid van deze tegenstander. Pelle zet zich knap door tussen twee verdedigers, is alleen op weg naar doel, maar trapt nét te laat waardoor de keeper kan redden. Aan de overkant valt een hoge bal onhoudbaar binnen. Nadat Bent voorlangs trapt na een leuke loopactie, valt aan de overkant uit het niets de 0-2. Benieuwd of de veerkracht die onze kerels vorig jaar enkele keren toonden ook nu al aanwezig is. En ja hoor. Snelle man Bent is een gesel voor zijn tegenstander en zet Pelle op weg naar de 1-2. In dezelfde combinatie zorgen die twee ook voor de 2-2. Bij Hoevenen slaan de stoppen door bij een speler, maar onze jongens laten zich niet uit hun lood slaan. Sen, Ousmane en Ties staan weer stevig hun mannetje achteraan en anders redden Louis of Boris nog wel de meubelen! Pelle trapt net naast, Fille treft de lat met een mooie vrije trap, maar Bent zorgt voor dé verlossing! Luid gejuich weerklinkt aan de supporterskant. Van 0-2 naar een 3-2-overwinning, dat zijn de leukste wedstrijden!

U11 – Brecht

Kunnen we ook onze derde wedstrijd tot een goed einde brengen? Brecht is de ploeg die er nu aan zal moeten geloven. De automatismen lijken al van in het begin dit seizoen weer te werken. Fille zorgt al snel voor de 1-0 na een geweldige doorsteekpass van Pelle. De assistgever van zonet (voor de afwezigen: je herkent ‘m niet meer…) scoort zelf met links de 2-0. Opnieuw wil Pelle een assist op zijn naam schrijven, maar het schot van Milan gaat naast. De 3-0 is misschien wel het mooiste doelpunt van de voormiddag. Louis pakt op de achterlijn uit met een Zidanebeweging, lanceert Fille die de lijn afloopt en dan Pelle bedient die maar binnen te tikken heeft. Schitterend! Halfweg worden we weer even wakker geschud door de 3-1. Boris pakt uit met een prachtige duik richting bal, maar duikt er jammer genoeg net over. De 4-1 komt van de voet van Milan die eerst mooi wegdraait. Na een lange één-twee tussen Fille en Pelle, kan Pelle de 5-1 door de benen van de keeper trappen. De 6-1 komt weer van de voet van Fille die alleen doorgaat en de bal weer netjes naast de keeper kan trappen. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter pakt Pelle nog even uit met een achterwaartse salto, om deze prachtoverwinning in stijl te vieren! En ja, mama, het was gelukt!

U11 – Mariaburg

In het eerste deel van de wedstrijd zit het er niet in. “Het is even allemaal weg precies. ’t Is op bij onze gasten. Hebben ze teveel stress? Ze zijn precies in slaap gevallen.” Dat is zowat de samenvatting die door de supporters wordt gemeld wanneer onderstaande journalist deze finalewedstrijd begint te volgen (wegens dubbele boeking en ook journalistenwerk op het andere veld) De melding van trainer Dirk dat er minstens vier doelpunten gescoord moeten worden (“om nog voor Kalmthout te gaan”) lijkt verlammend te werken. Even merken we minder enthousiasme en minder goesting om te winnen. Of zijn we bang voor dat tegendoelpunt dat we uiteraard moeten vermijden? Een goede kans van Mariaburg gaat gelukkig voorlangs. Aan de overkant is het dan toch, vrijwel uit het niets, prijs voor ons. De bal valt voor de rechter van Fille die niet twijfelt en vanop links in de verste hoek de 1-0 kan scoren. Die score kunnen we vasthouden en dus winnen onze kerels de finale!

Met ‘alles op alles’ is dit uiteraard een zéér geslaagd tornooi. Op drie doelpunten na zouden we ook de gouden beker winnen, ware het niet dat het doelpuntensaldo ons op papier de zilveren medaille toekent. In de hoofden van de spelers hebben ze echter het tornooi gewonnen, een mooie moraal om te starten aan het seizoen! Nu kunnen ook de trainingen weer volop starten om nog beter te worden in onze acties, de looplijnen, techniek, het uitvoetballen en het maken van de juiste keuzes op het veld. Op naar een mooi seizoen met deze toffe U11-groep!

U11 tornooi wildert

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 2 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert