Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

De volledige kern is op post voor de thuiswedstrijd tegen de buren van Kalmthout. Dirk selecteerde iedereen deze eerste keer via de SportEasy-app. Onder een zachte regenbui wordt eerst nog een ploegfoto gemaakt van Team U11. De lancering van SportEasy deze week zorgt er schijnbaar voor dat het hier vandaag ook ‘easy’ gaat verlopen. Al in de eerste minuut kan Milan met een afstandsschot de 1-0 scoren. Enkele tellen later knalt Pelle de 2-0 in de pin. Kalmthout probeert wel mee te voetballen, maar verder dan een hard schot in het zijnet komen ze niet. Aan de overkant zijn de kansen niet bij te houden. Fille treft eerst de keeper en dan de paal, Pelle schiet naast en ook Fille plaatst nog een schot net aan de verkeerde kant van de paal. Toch kan Milan er nog twee bij prikken. Jammerlijk balverlies achteraan zorgt ervoor dat de bezoekers de 0 van het bord kunnen vegen. 4-1 na een kwartiertje voetballen.

De dikke regendruppels hebben intussen plaatsgemaakt voor stevige zonnestralen en dat inspireert onze U11-jongens (ook al vallen er af en toe toch nog wat stevige druppels). Sen, Stan, Ties en Ousmane voeren hun verdedigende taak weer geweldig uit, bijgestaan door ofwel Mathias ofwel Louis als libero. Nadat Kalmthout naast trapt, zetten Fille en Pelle een actie op. Eindstation Louis kan de bal net niet laag genoeg houden; zijn schot gaat over. Ferre sjot dan plots ‘van verre’ maar zijn bal gaat in het zijnet. Aan onze kant pakt Boris uit met een knappe redding! Na een mooie actie van Pelle kan hij de bal achteruit leggen naar Ferre die deze keer de bal wél tegen de netten kan duwen: 5-1. Met de supporters in zijn rug, zit lijnkeeper Boris er weer gepast tussen. Vervolgens heeft Fille een voet in de volgende vier goals: hij trapt eerst op de keeper, maar de rebound wordt door Louis netjes in de rechterbenedenhoek geplaatst. Na een gemeten voorzet van Milan pakt Fille de bal op de volley, maar dit schot wordt geblokt. Wout is er als de kippen bij om de 7-1 te scoren. Na een actie op links van Fille wordt de bal door een Kalmthoutse voet in eigen doel geduwd en de 9-1 trapt Fille zélf snoeihard binnen.

Op zijn zachtst gezegd is deze wedstrijd ‘too (sport-)easy’. Dirk moet zijn manschappen aanmanen tot kalmte en ze bij de match houden. De vele wissels vandaag zorgen er zelfs voor dat we enkele minuten met 7 spelers op het veld staan. Lichte chaos, maar dat kunnen we ons vandaag wel permitteren. Bent, Wout en Pelle wisselen elkaar af op de rechterflank of in de spits, ook Ferre en Louis maken nog de nodige loopacties om het publiek te plezieren. Een uittrap van Boris kan Pelle met een subtiele toets verlengen waardoor Wout op snelheid door kan gaan richting doel, maar zijn schot gaat naast. Net zoals in het begin van de wedstrijd kan Milan er met twee afstandsschoten 10-1 en 11-1 van maken. Ook de 12-1 scoren we met een afstandsschot, deze keer komt die van de voet van Fille. Net daarvoor had Fille nog een voorzet van Pelle net naast gekopt. Wanneer Stan de bal verovert op de rechterflank en inlevert bij Milan, gaat de zee open: alles en iedereen gaat opzij, waardoor Milan de bal rustig kan binnen leggen: 13-1.

In het laatste kwartje zet Dirk sommige spelers op ongewone posities, zodat ze dit ook eens kunnen proberen. Louis daagt zelfs deze verslaggever uit: ‘een bonneke als ik nog scoor?’ Awel ja… eerst kan Kalmthout nog een keertje scoren nadat we de bal achteraan niet goed wegkrijgen: 13-2. En dan zijn er zeker nog drie kansen voor Louis, maar de bal wil er niet meer in. Ook Wout en Bent zien hun schotjes op de keeper belanden. De 14-2 valt uiteindelijk toch nog en hij komt van de voet van… Louis. Bonnetje verdiend dus.

In de penaltyreeks krijgen we nog alles te zien: plaatsballetjes, harde knallen, ballen op de lat of de pin en zelfs een panenka van Pelle, die de keeper jammer genoeg niet kan verrassen. De ‘ziggezagges’ en ‘boven-op-de-berg’-gezangen weerklinken daarna in de kleedkamers. Dit was weer een leuke, maar eigenlijk ook te gemakkelijke wedstrijd voor onze sterke 2012-lichting. Ach ja, wie weet is het volgende week ‘SportHeavy’ i.p.v. SportEasy…

2022-09-17 U11-Kalmthout

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert