Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

In een ver verleden zei een ploegmaat van onderstaande journalist de legendarische woorden “Achterbroek is de meest winderige plaats ter wereld”. Wel, dat heeft onze U11-ploeg vandaag toch voor een stukje ervaren. Het ‘gemiezer’ tijdens de opwarming zorgt voor de nodige nattigheid; doe daar iets later een windje bij en de omstandigheden vertellen dat het (vraag maar aan Veerle) dan niet heel aangenaam is. Toch zorgen beide ploegen dat er geen tijd is om kou te lijden. Ze verwarmen menig supporter en trainer met puike acties en spannende situaties.

In het begin van de wedstrijd pakt Milan meteen uit met een knal, maar het is ook direct duidelijk dat de thuiskeeper moeilijk te passeren zal zijn vandaag. Aan de overkant gaat een laag schot van ver uit het niets in doel: 1-0. Gelukkig gaat het Wout ook voor de wind in doel bij ons. Hij pakt daarna uit met twee cruciale reddingen. Wij knokken ons ondertussen in de match. Een schot van Milan (na een goede aflegger van Louis) en een te zacht schot van Louis kunnen de doelman van Achterbroek niet verrassen.

Tijdens het tweede deel hebben we de wind in de zeilen. Fille dribbelt vanop links enkele spelers voorbij maar wil dan nog één speler teveel nemen. Een sneller schot had een betere keuze geweest. Niet veel later kan Bent een doorsteekpass geven naar Fille, maar zijn schot gaat nu op de keeper. Aan de overkant zorgen Sen, Stan, Mathias en Ousmane ervoor dat Achterbroek amper tot bij Wout geraakt. Eerst gaat een poging van Bent nog naast, maar een beetje later kan Fille de bal meegeven in de loop van Bent die nu wel de 1-1 scoort.

De kantwissel brengt ook een keeperswissel met zich mee. Ferre neemt de fluotrui over en Wout gaat in de spits lopen. Ferre moet meteen zijn kunnen tonen: hij redt met de voet. Bij een hoekschop van de thuisploeg slaan onze spelers advies van de twee coaches in de wind, waardoor drie spelers vrij staan en één daarvan kan sterk binnenkoppen: we staan nu 2-1 achter. Gelukkig weten onze jongens uit welke hoek de wind waait. Fille kan een bal onderscheppen van de verdediging en twijfelt deze keer niet: paal binnen en dus 2-2. ‘Wat Fille kan, moet mij ook lukken’, moet Pelle gedacht hebben. Bij het uitverdedigen van de thuisploeg zit hij ertussen en na een dribbeltje legt hij de 2-3 in het mandje!

In het laatste kwartier willen we de score uitdiepen, maar met één splijtende pass wordt heel onze verdediging omspeeld. De thuisspits aarzelt niet en de 3-3 rolt tergend traag over de doellijn. Ferre kan daarna een goede redding uit zijn voet toveren. Aan de overkant doet hun keeper hetzelfde: eerst kan hij nog net zijn vingertoppen tegen een schot van Fille zetten. Na een mooie combinatie van Bent, Pelle en Fille kan hij ook dat schot nog uit zijn doel ranselen. Achteraan speelt Senn een zeer sterke wedstrijd: vol overgave is hij niet van plan zijn tegenstander maar één meter ruimte te geven. Een vrije trap van Milan gaat nog een half metertje over en dé kans van de match gaat ook over: Bent kan voor een leeg doel de bal niet laag houden. Die allesbeslissende trap zag iedereen er in, maar het mocht niet zijn.

Na enkele weken van verliespartijen behalen onze boys opnieuw een gelijkspel en dat doet hen zichtbaar deugd. De inzet en de mooie combinaties beloven ook weer veel goeds voor de terugronde die volgende week alweer van start gaat!

2022-10-15 Achterbroek - U11

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 8 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert