Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

Met een halve ploeg op vakantie of in de ziekenboeg, is het even zoeken voor coach Dirk. Hij kan gelukkig beroep doen op U10-spelers Stef en Gus, die er al wel een match hebben opzitten. Zo hebben we toch 9 spelers om het duel met Loenhout aan te gaan. 

Ferre neemt plaats onder de lat en al tijdens de opwarming toont hij zijn vorm. Hij heeft er zin in! Mathias zal samen met Ties, Sen en Ousmane de achterhoede vormen. Fille loopt centraal de longen uit zijn lijf. Gus en Stef gaan voor de flanken. Pelle is onze diepste man. 

Onze U10-boys zijn duidelijk opgewarmd. Gus start furieus met een actie op links en kan net Stef niet bedienen. We zetten hoog druk en maken het Loenhout best lastig in het begin. Bij een misverstand tussen keeper en verdediger kan Pelle de bal onderscheppen en meteen onder de doelman schuiven: 1-0. Niet veel later maakt Fille centraal een sterke actie, maar zijn schot gaat recht op de keeper. Aan de overkant valt uit het niets eigenlijk de 1-1. Nadat Fille en Pelle (beiden na een aflegger van de andere) alle twee nog nipt naast trappen, zorgt jammerlijk balverlies van Sen voor de 1-2. Sen heeft het even moeilijk, maar zal in het volgende kwartje mentale weerbaarheid tonen en terug positief op het veld verschijnen. Knappe remonte! 

In het tweede kwart komt Ousmane er helemaal door. Hij wroet en wringt en is niet bang in de duels, zelfs niet tegen grotere en stevigere tegenstanders. Ook Mathias ramt achteraan weer veel weg. Nadat hij eerst twee tegenstanders uitschakelt, ligt de weg helemaal open voor Fille. Met een harde knal maakt hij er 2-2 van. Sen, nu iets hoger op het veld, draaft de rechterflank meermaals af. Een snelle inworp van hem komt bij Pelle. Die twijfelt niet en plaatst de bal met links enig mooi in de verste linkerbovenhoek: 3-2! 

Aan alles voel je dat onze jongens al veel energie hebben gestoken in deze match. Opnieuw lijdt balverlies achteraan de 3-3 in. Fille probeer het nog even met ‘de hand van God’, maar de scheids heeft het gezien. Onze jongens zijn moe, kunnen het nog moeilijk belopen en de Loenhoutse spits kent geen genade. Met een mooie dribbel zorgt hij voor de 3-4. 

Afgepeigerd, bekaf, helemaal vermoeid starten onze jongens nog aan het laatste kwartje, maar dat duurt zo’n 15 minuten te lang. Loenhout creëert zeker nog 6 goede kansen, waarvan er ‘slechts’ drie ingaan. Ferre kwam nog enkele keren gepast tussen. Zo eindigt deze wedstrijd op 3-7. Moegestreden verlaten onze boys het veld, op naar een zalige douche en vooral naar twee bonnekes. De trainer gunt hen nu een weekje rust om de batterijen op te laden richting de volgende match tegen Kalmthout. 

2022-10-29 U11-Loenhout

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert