Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

Coach Dirk kan op het einde van de vakantie rekenen op slechts 8 spelers. U10-speler Gus komt de kern nog vervoegen, zodat er toch af en toe een wissel kan gebeuren. Op het stroeve kunstgras van Kalmthout starten onze jongens furieus. Al na enkele seconden is er een schot(je) van Ferre, niet veel later treft diezelfde Ferre de paal. Aan onze kant komt Wout enkele keren gepast ver uit doel, waardoor hij de nul kan houden. Op een lage voorzet van Ferre komt Ousmane, de eerste keer op het middenveld vandaag, goed ingelopen en hij scoort zijn eerste doelpunt! Centraal in het middenveld zet Fille zich door en al vallend plaatst hij de bal nog gekruist in de linkerhoek: 0-2. Nog voor het einde van het eerste kwartje maakt Fille er met een afstandsschot na een individuele actie centraal op het veld 0-3 van. 

Ook in het tweede kwartje zijn we de betere ploeg. Na een mooie doorsteekpass van Fille komt Ferre oog in oog met de keeper, maar zijn schot gaat voorlangs. Aan de overkant ligt onnodig balverlies aan de basis van de 1-3. Acties van Pelle, Fille en Ferre leveren geen doelpunten meer op. Achteraan moet Mathias vaak de meubelen redden, niet zelden geholpen door Ousmane, Stan of Ties. Onze jongens hebben al veel gegeven. Hopelijk kunnen we dit volhouden, want we herinneren ons vorige week nog… toen het helemaal mis ging in het laatste deel van de match. 

Ergens lijkt het ook een vergiftigd geschenk om die voorsprong te hebben, want in het derde kwartje spelen we nonchalant en onverzorgd voetbal. Er wordt teveel met de bal gelopen, het redelijk kleine veld speelt ons precies parten, er wordt te weinig gevoetbald en we verliezen de grip op de partij. De thuisploeg komt uit het niets op 2-3, schiet niet veel later net naast en nog enkele minuten later staat het zelfs 3-3.  

Dirk zet zijn manschappen dan weer op scherp tijdens de laatste pauze. Het is echt niet goed vandaag. Bij de supporters valt het (nieuwe?) woord ‘luiewijvenacties’, terwijl je naar ’t schijnt ook op één been voort moet kunnen… Op tijd instappen is ook héél belangrijk! (“Uitstappen, daar doen we nog niet aan mee, da’s voor later.”) 

In het laatste kwart gaan we mogelijks weer fysiek ten onder. De thuisploeg legt mooiere acties op de mat. In een ultieme poging om een voorzet te onderscheppen, loopt Fille de bal ongelukkig in eigen doel: 4-3. Niet veel later staat het zelfs 5-3 na (weer) klungelig balverlies. ‘De kwijk van de Wildert’ doet er nog alles aan om de troepen nog in de wedstrijd te houden en mogelijk loont het nog ook. Fille legt de bal af naar zijn broer Gus die met links op de lat schiet. Een beetje later keren ze rollen om: Gus speelt diep naar Fille die de bal in doel tikt. Het doelpunt wordt echter (onterecht, de bal was schijnbaar niet volledig over de lijn) afgekeurd. Jammer. Met een harde knal zorgt Fille toch nog voor de 5-4. Het kan nog! Dat aan de overkant een mooie dieptepass wordt afgerond door de Kalmthoutse linksvoor is dan tekenend voor de match zeker? Eindstand 6-4. 

Het weekje rust heeft niet het gewenste effect gehad. Trainen, mét de nodige focus, zal nodig zijn om terug richting de overwinningen te gaan. Hopelijk zijn er volgende week weer veel supporters ‘met een grote kwijk’ op post om onze boys richting de winst te roepen. Allen op post?! Tot zaterdag! 

2022-11-05 Kalmthout-U11

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 123 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert