Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

De voorbije week bezochten schijnbaar verschillende U11-spelers de Efteling. Het blijkt hen te inspireren in de wedstrijd tegen Brecht.

Hoewel… onze jongens starten als De Oude Tufferbaan. Nog voor de pers aanwezig is, staan onze boys al twee doelpunten in het krijt. Ze dobberen in de eerste minuten in de Gondoletta, maar dan stappen ze in de Vogelrok en gaan ze er als een speer van door. Met een mooie vrije trap maakt Fille er 1-2 van. Niet veel later kan Sen zich op de rechterflank als een Python doorzetten en hij krijgt de bal bij Fille. Hij twijfelt niet en maakt er 2-2 van. Halve Maen-gewijs kantelt het dan toch weer even naar 2-3, wanneer we niet doortastend genoeg verdedigen.

Onze jongens beseffen dat ze zullen moeten werken voor de overwinning en gaan richting Anderrijk. Ze wringen en botsen als in de Piraña en dat loont. Een afgeweken bal van Fille gaat tegen de paal, maar de daaropvolgende corner van Fille wordt door Ferre binnengekopt: 3-3. Dat is meteen het signaal voor onze kerels om op toerental te blijven. Fille gaat er als Joris en de Draak vandoor, dribbelt vier geel-blauwe verdedigers en legt de bal dan voor de rechter van Bent, die niet twijfelt en de 4-3 scoort. De Max & Moritzen van onze ploeg gaan nu gewoon door. Een vrije trap van Fille wordt uit de haak gehaald door de keeper, een schot van Louis wordt geblokt, Ousmane geraakt net niet door een (sprookjes-)bos van verdedigers en een afgeweken bal belandt weer tegen de paal. Aan onze kant van het park doet Wout ‘gewoon zijn werk’: hij overschouwt het terrein als in de Pagode en komt af en toe heel gepast tussen. Diepe spits Bent krijgt dan de bal centraal op het veld: hij doet een draai -en schroefbeweging als in de Baron1898 en zet zo Fille alleen voor de keeper. Zoiets moet je hem niet geven: 5-3.

Tijdens de rust wordt het “6-5-gelijkspel” van de heenwedstrijd nog even opgerakeld, om de jongens nog meer te prikkelen. Team U11 staat vanaf dan ook volledig Symbolica voor inzet en goesting om te winnen! Meteen na de pauze treft de boomlange spits van Brecht de lat en ook aan de overkant gaat een schot van Louis op de lat. Aanvallende acties gaan langs rechts (Ferre) en langs links (Fille), centraal heerst Louis en achteraan maakt Mathias de Brechtse aanvallers zot alsof ze in Villa Volta zitten. Nadat eerst een vrije trap van Fille op de lat gaat, valt iets later toch de 6-3 nadat Louis een prachtige doorsteekpass geeft richting Fille. De 6-4 is een signaal om toch wakker te blijven, ook al is de Efteling nog maar een kwartiertje open…

In het laatste deel zetten onze U11-toppers hun Droomvlucht nog wat kracht bij. Fille treft met links de lat, Ferre trapt over, Stan en Ousmane gaan zelfs in de spits lopen om daar eens wat potten te breken. Een afvallende bal wordt door Bent als echte Vliegende Hollander naast gekopt. Toch heeft Holle Bolle Gijs nóg wat honger. Naar ‘t schijnt horen we hem vandaag zeggen: “Doelpunten hier”. Wanneer Fille alleen kan doorgaan op de keeper, kan hij zijn vijfde van de middag scoren: 7-4!

Dat er propere schoenen of onderbroeken vergeten worden voor na de match (die mama’s toch hé), kan de pret niet bederven. Dit was een leuke wedstrijd met een mooie afloop. Het zingen na de match verloopt iets moeizamer, maar wij onthouden vooral dat het een feestje was als in Carnaval Festival: taa-tata-taa-tata-ta-tadaa!

2022-11-12 U11 Brecht

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 17 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert