Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

Opnieuw kan coach Dirk slechts 8 spelers selecteren. Ferre moet vrijdagavond met een gebroken pink nog afmelden. Gelukkig kan Gus weer overvliegen na een thuiswedstrijd van de U10 om zijn broer Fille en heel de U11-ploeg extra bij te staan. Wout staat weer tussen de palen. Sen neemt de liberopositie in, gesteund door Ousmane en Ties. Op de flanken lopen Pelle en Fille. Louis speelt centraal met voor hem in de spits Bent.

Dat de wedstrijden tegen Gooreind steevast voor de nodige spanning zorgen, is algemeen geweten. Het supporterslegioen is dan ook weer in grote getale afgezakt. Vooral ‘kwijk van de Wildert’ Simon is verbaal stevig aanwezig. Hij neemt de fakkel over van mama S.P. die enkele weken geleden die titel kreeg. Benieuwd wanneer andere moeders of vaders toch ook gaan meedingen naar zo’n positiefbedoelde bijnaam. Onze spelers gaan niet weten wat er gebeurt wanneer gezangen en toeters binnenkort weerklinken langs het veld.

De wedstrijd dan… Normaal gezien start onze wedstrijd om 11u15. Gooreind speelt zijn thuiswedstrijden echter om 11u00, waardoor we mentaal precies het eerste kwartiertje nog in opwarmingsmodus zitten. We liggen onder en niet verrassend komen we ook 1-0 achter. Een schot van Pelle is het enige dat we hier tegenover kunnen stellen. Wout is gelukkig wél bij de pinken vanaf de eerste minuut. Hij kan eerst nog knap een schot weren, maar in de rebound wordt de 2-0 binnen getikt. Ook de 3-0 is een uitgevoetbalde actie waarbij een doorsteekpass heel onze verdediging opensplijt.

Toch gek dat we wéér wakker geschud moeten worden, net als in de heenwedstrijd. Lees dat verslag er maar eens op na… (Make that the cat wise). In het tweede kwart valt ook eerst nog de 4-0, waardoor het een non-match lijkt te worden. De kopjes gaan naar beneden en deze houding lijkt een monsterscore te voorspellen. Coach Dirk stuurt bij, want dat is wat een toptrainer doet natuurlijk. Terwijl de thuistrainer al komt vragen naar afwezige spelers bij ons en ook meldt dat het een zware wedstrijd kan worden, stuurt Dirk zijn manschappen bij, want dat is wat een toptrainer doet natuurlijk. Louis gaat achteraan controleren, Fille wordt centraal uitgespeeld, terwijl Gus nu de flank zal aflopen. Fille pakt meteen uit met een gevaarlijk schot, wat onze ploeg terug wat moed lijkt te geven. Na een verre inworp van Gus, kan Pelle draaien en meteen uithalen: de 4-1 vliegt tegen de netten! Net voor het einde van het tweede kwartje pakt Fille nog uit met een schot van heel ver. Een flaterende keeper laat de bal tussen de handen glippen en met 4-2 gaan we rusten!

Het geloof in een stunt groeit en de hulpcoach daagt Bent uit om de bal zo hard binnen te trappen dat de bal dóór het net vliegt. Wout moet amper nog iets doen. Louis vangt elke tegenaanval, nu gesteund door Ousmane en Ties, zalig rustig op. En wat gebeurt er dan aan de overkant? Na een actie op rechts van Sen en Fille, komt de bal bij Bent die in de draai de bal héél… zachtjes tegen het net doet dwarrelen. Niet de afgesproken manier, maar de goal telt wel natuurlijk: 4-3!

Wat er dan nog gebeurt, kan je alleen geloven als je aanwezig was bij deze topmatch. Gooreind komt nog amper op onze helft en wij drukken ze helemaal weg. Kansen zijn er à volonté. Zoveel en soms zo snel achter elkaar dat ze zelfs niet verschijnen op het kladblaadje van de journalist. Ballen die blijven hangen en waar net geen teen tegen gezet kan worden, een zevental hoekschoppen die gevaarlijk zijn, een variant op een hoekschop (aflegger naar Louis, maar zijn schot gaat naast), acties op rechts van Sen (maar hij heeft al zoveel gegeven dat hij niet meer fris voor doel komt), Pelle die de keepster probeert af te leiden, Ousmane met een knal, Gus die nog probeert met links,… kansen bij de vleet, maar de gelijkmaker valt jammer genoeg niet meer.

Dit was strijden met een groot hart. Dit was de wedstrijd helemaal doen kantelen. Dit was er terug in geloven. Dit was een onverdiend verlies. Dit was vooral een zalig spannende match, met jammer genoeg een foute uitslag. 4-7 had juister geweest. Laten we volgende week eens van bij het begin wakker zijn, wat denk je daarvan jongens?! Na de match hokken onze jongens leuk samen voor de tv om naar een WK-match te kijken. De sfeer zit goed, terecht na zo’n mooie match!

2022-11-26 Gooreind-U11

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 11 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert