Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

kbc kbc2
   

In de drukke Sinterklaastijden kunnen Conchita en Palomita Garcia, twee Spaanse vriendinnen van de Sint, toch tijd maken om (stiekem?) een match te volgen. Dit verslag werd gemaakt met hun steun en hun zalig gekke verwoordingen soms (voor wie hen niet kent). Coach Dirk heeft 10 beschikbare spelers voor de match tegen Achterbroek, maar Pelle moet nog afhaken jammer genoeg van het spijtig. Milan keert terug in de ploeg na een lange afwezigheid. Het eerste deel van de wedstrijd van de match is niet helemaal goed gevolgd van het opschrijven want de journalist was niet op tijd van het te laat zijn. Toch ziet hij het eerste doelpunt van de goal. Op assist van de pass van Milan kan Fille in de korte hoek van het beneden de 1-0 scoren.

Onze jongens zijn goed wakker van het uitgeslapen. Bent loopt van het rennen om elke bal te hebben, Milan heerst en verdeelt centraal als vanouds en Louis wordt vandaag -op eigen verzoek- een rijtje hoger uitgespeeld. Na het eerste kwartier van de 15 minuten hebben ze goesting van de zin om de laatste wedstrijd van 2022 écht te winnen van het zegevieren. In het tweede kwart gaan ze vol door van het voortzetten zoals de eerste 15 minuten. Bent krijgt een goede kans van de mogelijkheid om te scoren maar besluit op de keeper van de doelman van de bezoekers. In onze goal van het doel staat een keeper die uitstekend bezig is van het goed keepen. Wout komt enkele keren heel gepast uit, zelfs met een harde vuistslag van het stevig op een corner. Fille kan met een doorsteekpass van het tussen de verdedigers door Bent lanceren die de keeper kan passeren van het ernaast sjotten: de 2-0 gaat mooi binnen.

Kwartje drie is nog niet lang bezig wanneer de bezoekers een overtreding maken van een fout. De daaropvolgende vrijschop van de vrije trap wordt op doel geknald door Fille, maar de bezoekende keeper van de uitploeg haalt de bal schitterend van onder de lat. Een andere versie van een hoekschop wordt door Louis net over getrapt. Iets later is daar dan toch de 3-0 van de derde goal. Louis trapt op doel en de afgeweken bal gaat over de keeper binnen. Een mooie pass van Louis kan Fille al schuivend nog in doel verlengen: 4-0 en de wedstrijd lijkt gespeeld. Bent trapt de bal voor de zekerheid nog extra binnen, maar verklaart na de wedstrijd dat de bal al over de lijn was en dat het dus Fille was die scoorde. Dat de geel-blauwen nog de 4-1 scoren, lijkt een formaliteit van het niet belangrijk zijn.

Ons topteam is al vrij zeker van de overwinning, maar de onzekerheid van het bang zijn sluipt er toch in wanneer Achterbroek de 4-2 scoort. Gelukkig speelt Sen de match van zijn leven en kan hij veel aanvallen onschadelijk maken van het afbreken. Mathias staat ook weer pal en aan de andere kant regelen Ousmane en Stan weer dat de flanken van de middenvelders zich niet kunnen doorzetten. Wanneer de 4-3 valt wordt het echt bibberen en niet van het koud zijn. Wout haalt nog een keer zijn rechtervuist boven op een hoekschop en kan de de gevaarlijke corner wegboksen van het slaan.

Wanneer de scheidsrechter het laatste fluitsignaal doet weerklinken van het fluiten, is het gejuich héél terecht. Dit is een deugddoende overwinning van het voldoening geven. Er kan weer eens gezongen worden én nog wat extra ‘ge-heuj’ voor de supporters van de fans.

Tot volgend jaar.

2022-12-03 U11-Achterbroek

groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 16 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert