Live visitor conversion tracking, Counter, Anti-spam, Heat map, SEO
De Joma webshop van KSV Wildert

De Joma webshop van KSV Wildert

Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters via deze weg 24 op 24 hun favoriete sportitems aankopen. Met slechts enkele kliks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere...

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

Graag nodigen we u uit voor deelname aan ons 40ste jeugdtornooi “André Van Hoydonck & André Van Loon”. Naar jaarlijkse traditie richten we dit tornooi in voor de gewestelijke ploegen U7 tot en...

  • De Joma webshop van KSV Wildert

    De Joma webshop van KSV Wildert

  • online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

    online inschrijven jeugdtornooi KSVW 2023

kbc kbc2
   

Team U11 kan je weer letterlijk nemen, want met 11 spelers zakken we af naar de buren uit Nieuwmoer. In de kleedkamers uit coach Dirk zijn trotsheid nog over vorige week en dan zijn we klaar voor de opwarming. Na wat loopwerk volgt het kaats –en passgebeuren, waarna de eerste schoten richting doel vliegen. “Wat gaan we doen?” “Winnen!”, “Wie gaat er winnen?” “Wij!” Februari: tournée minérale of gaat het langs de zijlijn over iets anders?

De eerste actie van de wedstrijd belooft meteen veel goeds: de bal gaat vlot van voet naar voet, maar de bal wordt naast getrapt. De volgende actie is wel raak. Fille gaat langs links met wat zolenwerk voorbij zijn verdediger, legt de bal laag voor doel naar Bent die kan binnentikken: 0-1. De thuisploeg knokt zich in de wedstrijd en komt ook steviger opzetten. Onze jongens zijn iets te laks in de duels, gaan dan te veel zelf lopen met de bal en dat breekt hen zuur op. Moet hier een oorcorrectie gebeuren, want dit zijn niet de aanwijzingen van de coaches. Na wat getwijfel kan een Nieuwmoerse speler uit het niets de 1-1 scoren.

Na het eerste kwartje worden onze jongens uit hun plaatselijke verdoving gehaald. Met een gesneden, euh gemeten pass zet Milan rechtsvoor Louis alleen voor de keeper. Hij wacht ongelooflijk lang, maar kan dan toch rustig de 1-2 scoren. Stan staat weer zijn mannetje en nadat Ousmane zijn aanvaller aftroeft, kan Ferre spits Pelle bereiken, maar zijn schot gaat naast. Ondertussen komt Wout enkele keren gepast tussen op schoten van de thuisploeg. Het is dan opnieuw Louis die voor de (borst?)-vergroting van de tussenstand zorgt: hij kan de bal binnen trappen na een mooie dribbel van Ferre. Ook de 1-4 valt nog voor de kantwissel: een schot van Milan wordt door een verdediger ongelukkig in eigen doel getrapt.

In het derde kwart start Nieuwmoer met een liposuctie: ze verkleinen met een afstandsschot de tussenstand tot 2-4. Wanneer Sen zich op de rechterflank stevig blijft inzetten, zorgt Pelle met een plaatsbal voor de volgende filler: 2-5. Ook de thuisploeg kan met een plaatsbal scoren (3-5), maar na een schitterende dribbel van Louis kan Ferre uithalen. Zijn schot wijkt af en daar vliegt de 3-6 tegen de netten. Vermoedelijk is dat de botox die de spieren van de thuisploeg volledig doet ontspannen…

In het laatste deel voegen onze jongens nog de nodige siliconen toe aan de uitslag. Fille schiet de bal door de benen van de keeper: 3-7. Libero Sen kan daarna opnieuw Fille lanceren die de bal netjes binnenkant zijnet trapt: 3-8. Na een actie van Bent op de rechterflank kan Pelle het 9e doelpunt scoren. Na een persoonlijke actie –een dribbel tussen drie verdedigers– zet Fille de dubbele cijfers op het bord. Team U11 heeft een neus voor doelpunten vandaag, daar moet geen correctie aan gebeuren. Het slotakkoord is voor Louis die met een mooi schot in de verste hoek de 3-11-eindstand vastlegt.

Tussen de Bellini’s en de wijn vallen nog enkele valse wimpers op tafel, maar dat is bijzaak vandaag. “En Dirk, ben je weer trots?” “Zeker, Louis!” “Ziggezagge, ziggezagge, hey hey hey!”

2023-02-06 U11

Groeten

Tim

e-max.it: your social media marketing partner
   

KSV Wildert dankt ...  

fixed-jes
   
costermans swa vandenberg dravo stevens jochems
   

Inloggen  

   

We hebben 7 gasten en geen leden online

   
   
© KSV Wildert